Бареков на изпроводяк: Време е да поема по свой път!

Водещият си тръгва от bTV, става шеф на "голям проект"
23 ное 2009 10:58,
227
Бареков на изпроводяк: Време е да поема по свой път!
Снимка: Булфото

Ширещите се от седмици слухове, че Николай Бареков напуска bTV, се оказаха факт.

Нека Бог да ми е на помощ!
"Време е да поема по самостоятелен път в отговор на моите вътрешни журналистически терзания и убежденията ми за развитието на медиите в глобален мащаб.

Седем години заедно всяка божа сутрин в дома на почти всяко българско семейство са страшно много време и човек става неусетно зависим от собственото си ежедневие.

Признавам, ето с това се борих вътрешно в себе си през последните дълги месеци. Сега вече тръгвам по свой собствен път и предстои да се докажа на ново поприще в медиите, с което тепърва да воювам за вашата подкрепа".

Така, в открито писмо до bTV, водещият на "Тази сутрин" си взима довиждане с колегите и ръководството на частната телевизия.

Бареков твърди, че  шефовете му са приели с разбиране, желанието му да си тръгне от медията:

Още по темата

"Това решение е логично и добре премерено, взето с много разум и приятелство и от двете страни. Признавам, това решение беше плод на голяма моя вътрешна борба през последната година и половина. Причината е много проста. Обичам битките и предизвикателствата и живея с тях. Знаят го приятелите ми, знаят го и враговете ми.

В скоро време ще научите много интересни неща за новите ми творчески проекти. Нека Бог да ми е на помощ! Благодаря на семейството си и приятелите ми, които подкрепиха моето решение.

Надявам се майка ми да е доволна, защото спазвам заръката й – да си тръгна от едно място, когато съм на върха.

Благодаря на голямото ми семейство от bTV за бащинските грижи към мен и подкрепата, която имах през цялото време", завършва писмото си Николай Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
0
 
! Отговори
иванова преди 14 години
Всеки ден чета коментарите за Баренов Прави ми впечатление ,че най-злобните са написани неграмотно,с правописни грешки,объркан словоред Някой пише на латиница ,като не си дава сметка колко далече е от професионализма и качествата на Бареков Наистина ли не разбирате,че Б Т В вече не е това ,което беше С цялото ми уважение и снизходителност към г-жа Цолова ,но да водиш рубриката ,,Бай *** европеец,,и мрънкане с Кр Костов не могат да запълнят отсъствието на Бареков
224
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Barekov-za kolko turski liri otide da prislugva6 na dogan?
223
1
 
0
 
! Отговори
Ганчев преди 14 години
Крайно време е на посредствените водещи да се ДАВА втори или трети шанс, но задължително ИЗВЪН важните медии - БНТ , бТВ или Нова ТВ !!! Поздравявам бТВ.
222
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-накрая един досадник по-малко!
221
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иво Инджов, Т.Томов, Кеворк, Дмитрий Иванов .. все качествени журналисти. Бареков има много вагони книги да прочете, докато ги стигне. На мен Бареков няма да ми липсва хич! П.С. Днес прочетох итнер с него, в което твърди, че на 37 години не му отивало да бъде на обикновен трудов договор. :)))
220
0
 
0
 
! Отговори
viv преди 14 години
Пожелавам ти успех,дано докажеш на всички ,които плюят ,че не си еднодневка или подлизурко,а един истински журналист!Успех!!!
219
1
 
0
 
! Отговори
hasan преди 14 години
Говори се, че мястотото му ще бъде заето от Али Юзеиров
218
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** народ - слаби коментари. Ад!
217
1
 
0
 
! Отговори
Jankovski преди 14 години
И КОЙ СЕГА ШЪ НИ ТОЧИ ЛЕМОНАДЪТЪ ОТ БАРЕКАДЪТЪ, Ъ ?!?...
216
1
 
1
 
! Отговори
AlF преди 14 години
Права си Катя... Има истини за това, което се е писало против Бареков, но не може да отрче че той е преоспял без да краде... А това че ние българите сме големи мизерници и мн завистливи е най-голямото прозрение, четейки тези форумчета
215
0
 
0
 
! Отговори
НЕ СЕ КОРКАЙТЕ преди 14 години
ХОРА,СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗБИ РИБАТА - Г О Ц Е Е П Р И НЕГО В МОМЕНТА !!!!!!!!!
214
0
 
0
 
! Отговори
ДО213 преди 14 години
АЗ СЪМ ЧОВЕКА-ПЪРЖОЛА И РЕПЛИКАТА Е МОЯ,НЕВЕЖИ БРАТКО,ЕМИЛ ПРОСТО МЕ КОПИРА
213
0
 
0
 
! Отговори
до emil преди 14 години
Емиле,Много ми хареса последната ти реплика Да живеят бунтарите.Но като гледам света,ей го е ,на 50 г. станах, нема правда братко! Нито пък и в България,нито никъде,вчера гледах едно филмче за Че Гевара и пак си припомних колко гадно го смачкаха тоя човек и накрая го убиха като куче,предаден от свои и чужди ,само и само защото беше истински бунтар,т.е. БОРЕЦ ПРОТИВ СИСТЕМАТА. Много ми заприлича на Левски и ми стана мъчно.И все пак,прогресът е невъзможен без такива хора.
212
0
 
0
 
! Отговори
а разрешение? преди 14 години
А има ли разрешение от ББ?
211
0
 
0
 
! Отговори
Зрител преди 14 години
Може да беше всякакъв и много пъти да ме е вбесявал,но поне беше безкрайно по-интересен и креативен от сухарите в БНТ ,да не говорим пък за нарциса с тирантите Цуцко Цицков и неговата *** банда от НТВ,където най-интересни са Люба Клозетич и изтървания от лудницата плюнкоплювач Вучков, а Лорчето е безгласна буква и само за фон.
210
0
 
0
 
! Отговори
Другаря ДУДУК преди 14 години
Новият проект на Дудуков включва невиждано досега шоу !!!Маймунка свири на дудук чалга, а Бюреков й взема интервю в движение
209
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Много дълго се мъчи момчето и най-накрая измисли новина-напуска. Много ясно, че не е интересно да си журналист в авторитарна държава. само че сгърка защото вече се работи за ново поведение на ББ.
208
0
 
0
 
! Отговори
dd преди 14 години
На мен ми харесваше Бареков. Жалко , че вече няма да е в БТВ. Не знам повечето от вас защо го плюете.
207
0
 
0
 
! Отговори
Александър Триер/Гер преди 14 години
Кеворк Кеворкян: Мисля, че Бойко завинаги е презрял личната си цветарка Бареков! ------>Бареков на изпроводяк: Време е да поема по свой път!Някой да вижда нещо сходно между тези две заглавия.Освен че става дума за Бареков.Спомням си как преди време същата тази телевизия изгони журналист като Иво Инджев.Дори и любимия на всички доносник Георги Коритаров не остана помилван.Май комунизма не си е отивал никога от нашата страна.Всичко е по партийна и парична принадлежност.
206
0
 
0
 
! Отговори
R преди 14 години
Аз лично никога не съм уважавала Бареков като журналист. Никак не съжалявам, че засега слиза от ефир.