Служителите на реда пак излизат на протест

Този път заради нараснало социално недоволство и нерешени проблеми
Обновена: 24 окт 2010 08:55 | 24 окт 2010 08:55,
265
Служителите на реда пак излизат на протест
Снимка: БГНЕС

Полицаите излизат на протест от 12,00 часа в градинката до сградата на МВР, съобщиха от Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи.

Протестът ще се проведе с участието на членове и симпатизанти от синдикалните дружества по региони и ОДМВР.
Протестите на полицаите са заради нарасналото социално недоволство и нерешените проблеми в системата. Полицаите искат ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, приемане на предложенията им за изменение в Закона за МВР и запазване на разпоредбите в Кодекса за социално осигуряване, отнасящи се към служителите в МВР.

Планирани са още протести на 31 октомври, на 7 ноември и на 14 ноември 2010 година.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
милиционерчета - бандитчета, идиотчета *** и долни !
254
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УНИФОРМЕНИ ИЗНУДВАЧИ !
253
0
 
19
 
! Отговори
нашия преди 13 години
Пушете цигари и пийте вода нали ви го вкара вашето момче потомствен милиционер начи тряба да ви е хунаво че ви е вътре колега все пак не сте били крепостни ли крепостни сте дали сте си гъзъ под наем и се радвайте че по големи овце от бг населението няма че ако бяхте в гърция трябваше памперси да носите
252
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия *** на политиците, еничари и предатели що не стачкуваха когато биха децата пред парламента на 14 Януари 2009 година? *** се от страх пред последната мутра и ***, освен да бият баби и деца за друго не стават, ама пари искат!
251
0
 
20
 
! Отговори
! преди 13 години
Защо, вместо да излязат на протест не вземат най-накрая да си вършат работата?! Тук, в моя малък град полиция няма, въпреки, че има цяло районно полицейско управление, мамка му!!!!
250
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Във всички министерства има същите проблеми..дай и те да стачкуват!!!!!!!! който не е доволен да напуска,стига вече стая глезотия..
249
0
 
22
 
! Отговори
др преди 13 години
до 252 а един новозавършил лекар и учител започват след 6 години учене с по 500 лв,те нямат жена с дете ,нямат сметки ,не се обличат,не се хранят,живеят без да плащат наем....моля нека се поогледаме малко!!!!!
248
1
 
23
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Тези наши полицаи първо трябва да спечелят уважението на хората ,а не да протестират.Имат лоша слава,така че хората не ги поткрепят,а и няма за какво.Когато ние излизаме на улицата те тогава с палките по нашия гръб сега да има да вземат.От какво толкова се изморяват,тешка им била работата,ами да я сменят да отидат на истенска работа ,но тогава няма да има кой да им пълни джоба.
247
1
 
21
 
! Отговори
Здравко преди 13 години
Боли ме фара за служителите на реда. Всяка сутрин гледам как патрулката спира пред заложната къща и осребряват каквото са гепили през смяната. Арее...Да ***!
246
1
 
24
 
! Отговори
Муто преди 13 години
Е па тия КВО ИСКАТ ЕГАТИ НАГЛОСТА ......КАТ НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДЯТ КОЙ НА СИЛА ГИ ДЪРЖИ
245
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ракиено време е. Всеки да си улови шише! Стига сте писали глупости!
244
1
 
29
 
! Отговори
UTO преди 13 години
Уважаеми полицаи. Тъжно ми става като чета за вашия протест. Та вие нямате НИКАКВА подкрепа от обществото . Вие сте САМИ, тъжно и безумно сами. Вас никой не ви уважава, освен може би Веселин Маринов. Защо ли? Ами попитайте например вашите колеги, или тези от КАТ, дали има някой, или поне един, който да е глобяван поради нарушение на Правилника за движение по пътищата!!! Затова винаги ще си останите неразбрани и безнадеждно САМИ...
243
2
 
23
 
! Отговори
(P) преди 13 години
Искам добре платена , мотивирана и професионална полиция.Искам полиция , която да работи основно "на терен" , на улицата , а не административни плъхове с огромни заплати и дебели ***.Искам полиция с права , а не уплашени от писане на обяснения льохмани , без грам респект и самочувствие. Вдигнете им заплатите , но вдигнете и критерия за професията , дайте им примамливи социални придобивки ,вдигнете морала и смачкайте безкомпромисно корупцията. Дайте им бензин , колкото имат бандитите - пълни резервоари.Дайте им всичко , което им трябва за да работят качествено - дрехи,обувки , коли, снаряжение..........или ми обяснете , как млад полицай със 750 лева заплата , и съпруга , която гледа детето , живее под наем , храни се , облича се , има самочувствие и не е подкупен:)))) .Кажете при получаването на коя поред сметка в пощенската кутия , морала му се изчерпва....:)))). Ако бях полицай , щях да прегоря най-късно до шестия месец....това е.
242
2
 
18
 
! Отговори
7 преди 13 години
ВАСИЛЕ НА ТЕБЕ АКО МНОГО ТИ ХАРЕСВА ЕЛА ПРОБВАИ СЕ.
241
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естествено е ,че никой няма да подкрепи полицаите, те са сами срещу всички.Та в Бг е пълно с престъпници, нарушители и откровено болни мозъци живеещи в отдавна отминали времена.
240
0
 
24
 
! Отговори
ВАСИЛ преди 13 години
КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ ПО СТРОЕЖИТЕ,А ДА ВЗИМАТ "ПОЧЕРПОШКИ" от обикновенните граждаНИ.ПОЛИЦИЯТА Е ВАЖНА ЗА АГЕНТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ.КОЙ ПЪТУВА БЕЗПЛАТНО В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ,НА КОЙ МУ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ-А НА ТЯХ ИМ ГИ ПЛАЩАТАТ????
239
4
 
26
 
! Отговори
Н2О преди 13 години
полицаите днес бяхаподкрепени от хиляди жители на софия и страната. те наистина искаха само промяна в законодателството и мвр. трябва да има спешни промени. не се бъзикайте защото полицията е много важна за поддържането на социалния мир в страната. заплашващата вълна от стачки и липсата на униформени ще е огромен проблем...
238
6
 
20
 
! Отговори
катаджията преди 13 години
Кой е просяк бе , аз ще купя и ше продам жена ти и децата ти у аржентина бе. Днес кат излезна с жилетката и правя по 500 евра пачка, а тоя , дето се чуди как да гепи пет литра нафта се праи на мъж.така трябва да бъде. Шофьора е гадна гнида и трябва да му се взимат парите при и по всякакъв повод :))))))))))))
237
0
 
23
 
! Отговори
. преди 13 години
Явно мразиш ченгетата баио?защо така бе омбре?
236
3
 
25
 
! Отговори
румен петков преди 13 години
докато началника ви консултира за комисионни ЩЕ Е ТАКА ЗА ВАС ,тормоз и бачкане .мирно,кръъъъгом ,ходом марш .