Рехав полицейски протест – 200 души на поход до МС

Униформените искат диалог, иначе продължават със стачките
Обновена: 31 окт 2010 15:01 | 31 окт 2010 15:01,
92
Рехав полицейски протест – 200 души на поход до МС
Снимка: Булфото

Вторият пореден неделен протест на полицаите и на служителите в затвора събра малко протестиращи.

В сравнение с миналата неделя униформените, който обаче днес бяха цивилни, бяха не повече от 200 души.

Председателят на Синдиката на служителите в затворите Иван Петров отново обясни, че те нямат политически искания, а социални.

Още по темата
Те са за подобряване на тежките им условия на труд.Според него условията, при които работят българските надзиратели са най-лошите в целия ЕС.

Петров заяви, че няма синдикална организация, която да иска протести.

Синдикалистът смята, че разумът ще надделее и ще се стигне до диалог.

"Ако това не се случи обаче, протестите ще продължат", категоричен бе той.

Протестното им шествие стигна днес до сградата на Министерския съвет, където техни представители връчиха писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

"Надявам се, че този път, това което сме по искали – да седнем на една маса, да почнем да си решаваме проблемите, да спрем да се заяждаме по медиите кой бил политик и кой има отношение към някакви глупости, ще прекъсне.

Дано този път г-н Борисов най-сетне седне с нас на една маса и с г-н Цветанов и да разберем какво толкова ни тормози и да решим въпросите както се решават – професионално и мъжки, а не с политика", коментира на свой ред лидерът на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Галентин Грозев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
5
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
И това доживяхме . Ха ха . И вас ви разделиха като нас . Много синдикати и всеки иска да е водещ на нещо . Така е и при нас разделиха ни ДС на няколко партии сега да го духаме . Никой не ни обръща внимание . И така е при вас . Разделяй и владей.
46
1
 
5
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
да си вършат работата,за която държавата им плаща!!!Искам като звънна на 166 да ми вдигне интелигентен глас отсреща и независимо за какво да се реагира!!!Че съседа си бие жената,че в училището до нас има дилъри,по централен булевард има *** и сводници или като заловиш лятото джебчийка!!!Така,че Димов обществото се дели и гние от такива "страхливци" като теб!!!Пий си ракията и салатата и да незабравиш да натупаш жена си за лека нощ!!!
45
1
 
6
 
! Отговори
цветан преди 13 години
тя цялата им система им рехава ,кво искате от рехавци
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей зрител май малко си неграмотен.
43
1
 
5
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
Димов според мен с тази филология и право седиш зад компютъра и само коментираш!!!Кой деля бе?Тези,които са на държавна издръжка и не си вършат работата,за която народът плаща данъци!!!Полицай в България взима 600-лв чисто заплата,има си го осигуряването от държавата,парите за облекло,за храна и т.н!!!Димов обяснявай какво деля в префесийте на останалите българи работещи за по 400-лв и на тези,които ги осигуряват на 240-лв!!!И Димов аз плащам данъци съответно искам тия вместо да протестират да
42
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пеев и всички Пеевци , бягайте в някоя интернационална държава , какво правите тука ! Само ,че там едва ли някой ще ви трае и едва ли ще имате възможност да правите нещо друго освен да просите и да спите под мостовете и в землянките до плъховете !
41
1
 
4
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Г-н Пеев , не се страхувам да си напиша името ,но в Не-та е прието да се общува по начин ,непонятен за Вас! Казвам се Камен Димов . Ако наистина имахте първите си седем години и морала , за който претендирате , щяхте да знаете , че точно в този момент ,не е необходимо да се делят хората според техните професии и да се изказвате "компетентно " по вс.въпроси . Миля ,че образованието ми е добро -филология и право в СУ. Не ставайте смешен с Вашето "всичкознание " и "всичкоможене" .
40
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
...Вярно - мизерна служба - биеш деца и старци и се навеждаш покорно пред всеки мръсен ***, норманлите хора те презират, семейството ти се срамува от тебе но си е далавера отвсякъде, приятна и удобна "работа" за *** без достойнство.
39
4
 
18
 
! Отговори
Българин преди 13 години
На всички бивши ушеви ***, които работят в моментът, да им се спрат пенсиите - ще започнат да ги вземат, когато спрат.Да станеш ушев, значи да си уредиш животът завинаги - всякакви аванти и привилегии, никаква работа, пенсионираш се преди да си побелял, докато още си здрав и прав и може да работиш почти всичко, което ти позволява вродената тъпота, че и 20 заплати накуп вземаш....
38
1
 
11
 
! Отговори
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? преди 13 години
200 шапки от 60 000, нещо не ми прилича на общ протест а на разбунтувало се РПУ.Или тези 200 са каймака на полицейското общество.....
37
2
 
11
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
учениците си!!!Тука темата е за полицаите!!!Бил съм във Франция и Щатите!!!Като звънеш на 112 или 911 полицията е задължена за 3 минути максимум да е на мястото на събитието без да ти откажат!!!Във Франция полицаят знае английски,да прилага първа помощ,минава тестове за наркотици и алкохол и ти казва само Добър ден,Добър вечер,Лек път и някои препоръки!!!А тука рани шкмебаци само се чешат и незнаят английски,който е интернационален език като изключим репликите от филми!!!
36
0
 
6
 
! Отговори
sl преди 13 години
protestirat policai koito sa za bsp ili dps i gi boli 4e se smeni vlasta
35
1
 
4
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
31 да си чувал,че медецианата е еврейска наука!!!Влизал ли си скоро в държавна болница,с непрекъснати здравни осигуровки да си,личният ти лекар да е превърнат в канцеларски плъх,да ти вземе 2,40 и върви по направления защото държавата му плаща не да ти помогне,а да те препрати!!!Влизал ли си в университет или бг гимназия където даскалите са вдигнали ръце,решават часовете им да минават в кафе,цигари,ходене по лагери за сметка на учениците и да събират всевъзможни пари за щяло и нещяло от .......
34
1
 
5
 
! Отговори
. преди 13 години
a izobsto uniformenite imat li pravo na stachki/protesti pod nyakakva forma/
33
14
 
6
 
! Отговори
Полицай преди 13 години
Скоро се пенсионирах, взех си и 20-те бутни необлагаеми заплати! Пенсията ми е около 700лева, то повече я начислиха, ама нали имало таван, та засега само толкова! Пълен съм, да не кажа, че съм дебел, защото много редовно и достатъчно дълго съм се хранил! До 65 години ми остават около 20години през които мисля да поработвам в банка като охрана за още около 1000 лева, а вие злобейте! Пука ми!
32
4
 
11
 
! Отговори
501 преди 13 години
"Рехав полицейски протест 200 души на поход до МС......"Срещу Станишев като стачкуваха по 50 човека заглавията бяха "Народа се вдигна на бунт" :))))))))))))))))))
31
1
 
4
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
Г-н Зрител първо си напиши имената!!!Второ 7-години си ги имам отдавна и ги дължа на родителите си да бъда независим,да имам мнение и малко морал!!!Мисленето ми е много над твоето защото не се крия само зад клавиатурата и монитора,а го казвам на глас и не се опитвам да бъда герой или да се харесвам на някого!!!И като ще си даваш мнението за мен си напиши имената,а не зрител или "сейрджия"!!!Аз съм Пламен Пеев
30
2
 
14
 
! Отговори
Подлудя ли ?! преди 13 години
Къде нареди неграмотната сбирщина с фуражки до лекарите и учителите бре ?!
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БГПОЛИЦАИ=ТУРСКА ОРДА!!!
28
4
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Пеев ,започваш да ми харесваш ! Осъзнал си ,че умствените усилия не винаги водят единствено дао тоалетната ! Но разбери едно -въпреки , че имаш напредък , мисленето не е най-селната ти страна ! Изпуснал си важните , първи седем години ! И за да не ти е толкова тежко , ще ти кажа , че това не се отнася само за теб !