Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
2
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
БРАТО МАКЕДОНИЯ Е У БУГАРИЯ А БАНСКО Е У МАКЕДОНИЯ МНОГО САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ ЕЛА ЕЛА У БАНСКО ТА ДА ВИДИШ ДЕКА Е БУЛГАРИЯ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
237
1
 
1
 
! Отговори
яяяя преди 13 години
Пише се гомнар,научи се да пишеш !
236
1
 
6
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
Хихи, не повече от 300 торби са се събрали и вдигат шум :-))) Най лакомите. На другите очевидно им стига това което си просят. Жалка картинка ...
235
2
 
1
 
! Отговори
яяяя преди 13 години
Къде е Банско?У македония ли ве врато ?
234
2
 
6
 
! Отговори
яяяя преди 13 години
Димитре ! В МВР има проблем но никой не казва какъв е той.Не са толкова парите а има и друго,в МВР трябва да се направи чистка.В тази система има много ***.Тези хора не работят за хората/обществото,ако вече в БГ може да се каже ,че има такова/,те правят пари .Хора с нерегламентирани контакти,ако ме разбираш какво искам да ти кажа,си правят каквото искат.Хора уличени в кражви и злопотреби с власт са още в системата.НПК е така направен ,че никой не може да бъде осъден.Виш дрехи,коли,жилища вили.
233
2
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Трябваше да се сетя, че не си полицай - пишеш грамотно! Най-вероятно си някой чиновник от системата им. А Ивчето за първи път написа нещо вярно: "по-добре да има нужния кадрови и финансов ресур за ефективна защита от служителите на МВР" Браво Ивче, така трябва да е! - да се защитим от служителите от МВР. На октомврийските протести, организирани от КНСБ, полицаите се провикваха: " Господа управляващи, кой ще ви пази от тези тука?" "Тези тука" бяха учителите, миньорите, работниците...
232
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ако въведат един психо-тест на полицайте според мен ще съкратят поне половината. Така останалите остават на двойни заплати.
231
0
 
3
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
ДО ; ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЗЕ КА СЪМ ОТ БАНСКО ЕЛА ДА МЕ ВИДИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
230
0
 
7
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
То пък да беше полиция това и полицаите да бяха такива действително, а то само едни простаци и мутрагенски авери. Ето сега излизам и минавам през едно място на което се срещат мутри с чингита , а едно чинги - абсолютно говеди се държи точно като бос на мутрите. Само дето нема кой да ги забележи тези неща или не е необходимо да се забелязват, за да не секнат паричките , тези финикийски знаци за които всеки дупе дава и майка , народ и родина продава.Не заслужават нищо една огромна част от тези полицаи, заслужават да ги пратим в Африка, там ще си имат побратими на тяхното интелектуално ниво колкото душа им сака.
229
0
 
3
 
! Отговори
Буда преди 13 години
Сбъркахме, още през 1960-1989 година, че оставихме нагаждачите да узурпират властта, да ни имат за роби и да ни тласнат в погрешна посока, на некачественн труд през пръсти, самозаблуда, шуробаджанащина и т.н. Това са само последиците сега. Но каквото зло си направи един народ и врага му не може да му го направи. Да ви е честита хуманно-нехуманната система на разпределение на благата!. А МВР е жизненноважен орган и не бива да се плюе! Проблемите са натрупвани с десетилетия и сега просто е трудно.
228
3
 
3
 
! Отговори
яяя преди 13 години
абе ушев ти от къде си, от Велинград или Пазарджик-какво се правиш на дръш ми шапката ,мнаго добре знаеш ,че корумпираните са единици но не ги гонят защото са на ти с началниците и другото ,те са ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.Няма изгонен държавен служител от български съд.....,нямало доказателства.Къде е истината,мислиш ли за това? А началниците искат да чуят това което искат,тава ги пази и прави велики корифеи на БГ криминалистиката,жалко за тев независимо ,че си от системата или си вече пенсионер!
227
1
 
5
 
! Отговори
Изнуден преди 13 години
Яд ги е на Бойко че пусна магистрала Марица.Сега не могат да стоят под моста на разклона за Любимец и да си правят парички.Сега протестират да им намерят по изгодно място за изнудване.
226
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 13 години
сайта е затворен поради нарушение на международните правила!
225
6
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 13 години
Трябва да подкерпим тия хора да протестираме с тях. Трябва да сме всички заедно за да променим нещо в тази държава.
224
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
А ти разбра ли, че не съм полицай? Не? Е, разбери го! И проумей също така, че хората, които протестират, са точно тези, които си вършат работата. На другите не им пука колко е зле системата.
223
2
 
0
 
! Отговори
iva преди 13 години
напълно разбирам недоволството на хората срещу качеството на работата в МВР, то сигурно е напълно основателно. Но това може и трябва да се промени, нали. При нужда пак се звъни на тел. 112, 166, 160 ... Не е ли по-добре да има нужния кадрови и финансов ресур за ефективна защита от служителите на МВР на всички които имат нужда от помощ. Май това е целта, която косвено минава през подобряване условията на труд на полицая.
222
0
 
7
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Къде сбъркахме ? Значи първо трябва да работя повече за заплатите на тия и после да мисля как да нахраня децата си.
221
0
 
7
 
! Отговори
ало ало преди 13 години
И без това обикновения работещ човек не може да разчита на полицията - като го оберат - вдигат рамене. Като отиде да протестира - бият го. Малкото полицаи, които са съвестни и искат да изпълняват служебния си дълг нямат бензин, униформи, компютри, нищо. Тогава за какво ни е полицията? Да пази властта от народа? Ами тогава да си станат частници и да работят на хонорра за партийците. Защо аз да ги издържам?
220
2
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Българин, не се ли усещаш, че е жива пародия да нареждаш полицаите до учителите, лекарите, железничарите? Поне тези от тях, излезли да протестират за по-високи заплати. Системата ви направи галеници-винаги взети навреме заплати, канцеларии/а трябва да сте на улицата, за да борите престъпността/, липсвали ви консумативи и компютри... Канцеларски мишки! Знаеш ли, че в правовите държави няма полицай, който си прекарва основно времето зад компютъра! На този хал стигнахме от Галентинчовци и галеници!
219
0
 
6
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
20 г съм ртаботил точно мизерна такава държавна работа и със полицаи и ще ти кажа ,че на нашия гръб правиха пари.Нямаш си на представа как се възползват от служебното си положение за собствено облагодетелстване.Явно ти си от свестните или не те допускат до яслата.Там не си ли в играта те държат настрани и подсмърчаш .Ти явно си от тях .И те слагат на най-гадните задължения които никой не ще да ги работи ,където няма какво да хванеш,а отговорността е голяма.На мен не ми ги разправяйте.Вътре съм в тия работи.За информацийка мутрите им броят *** постоянно.Наблюдавам тук до нас полицейския блок-ми то двама пенсионирани ченгета,стоят си и в тях все *** и мутри със скъпи коли постоянно ги търсят .Ха кажете ми защо ги търсят все съмнителни лица..Нали са вече извън системата .Някой може ли да ми каже.пенсионирани,на по48-50 години са.Те вече не работят в МВР-защо постоянно лица със БМВ-та ,Джипове ,все ги търсят и за какво.Все с такива ги наблюдавам.И като гледам хич не са зле финансово и са устроени.Вили на морето,единия има триетажен хотел в Кранево.По 3 коли в семейство.