Полицаите излизат на национален протест

Униформените се събират в 12,00 часа в градинката пред МВР
Обновена: 7 ное 2010 13:20 | 7 ное 2010 09:10,
290
Полицаите излизат на национален протест
Полицаи се събраха на протест в градинката до МВР на 31 октомври. Снимка: Булфото

Полицаите излизат днес на национален протест. Те ще се съберат в 12,00 часа в градинката на църквата "Свети Седмочисленици”.

Още по темата
На 31 октомври тази година 200 полицаи и надзиратели от Южна България се събраха в столицата на генерална репетиция преди националния им протест. Шествието стигна до Министерския съвет, където синдикалистите оставиха писмена молба за среща с премиера Бойко Борисов.

На 24 октомври се проведе предупредителният полицейски протест. Около 300 служители на реда от цялата страна се събраха тогава в центъра на София и изпълниха градинката до сградата на МВР.

За първи път полицейският протест беше шумен. Кроткото пушене на цигари и пиене на вода бяха заменени с транспаранти, свирки и модерните напоследък вувузели, съобщава bTV.

Служителите на реда искат подобряване на социалните условия и придобивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето ти друга мечта. Полицаят ходи на работа за да работи. Полицаят не взима подкупи от обикновенния гражданин. Полицаят не притеснява обикновенния гражданин без да има основателна причина. Полицаят се бори с престъпността. Полицаят не бие обикновенни хора. Самият полицай не е престъпник и не изнасилва и убива както често ни се налага да четем по новините. Полицаят не протестира като нещо не му изнася за по-горните. Полицашт ако е недоволен от условията в които работи просто напуска.
217
1
 
7
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Напуснете системата ВЕДНАГА!СИСТЕМАТА В МОМЕНТА СЕ КРЕПИ НА ВАС!!!Ако вие напуснете- няма да има кой да върши вашата работа и тя ще се самоизяде или саморазпадне...ОСТАНАЛОТО Е НАША РАБОТА!НЕЩАТА СА СТИГНАЛИ ДО УЛИЦАТА ДА РЕШАВА...Колкото повече стоите и си вършите работата качествено, толкова повече се забавят процесите.
216
2
 
8
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
лично аз съм имал много допирни точки до полицаи и честно да си кажа-НЯМА ПОЛИЦАЙ,КОЙТО ДА НЕ Е КОРУМПИРАН И ДА НЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ.---честен полицай--НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО!
215
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво! Всички на протести, всеки ден докато им дойде акъла на тия горе продажници.
214
2
 
0
 
! Отговори
1 преди 13 години
аце, нема превращаш и този сайт в мъртвило, както оня на сегато ти! капиши?
213
0
 
2
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
"Дай ми лев ДНЕС,не сто-утре"...Май българина забравя общовалидните мъдрости на дедите ни!
212
2
 
1
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Няма бъдеще в капитализма-нито държавния(тоталитаризъм), нито в частния("демокрация")!Всички го усещат и все повече стават тези,които го знаят!Въпрос на време е системата да се срине!
211
2
 
1
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Службите ще направят всичко възможно,за да очернят анархо-комунизма,но не можеш да кажеш на бялото-черно!
210
0
 
1
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Виждате до какво ни доведе КОНКУРЕНЦИЯТА! и чикагската икономическа школа!!!За какво въобще ни е понятие като икономика???Или пазар???
209
1
 
7
 
! Отговори
Ядосан преди 13 години
Иво, стига си мрънкала за "горките полицаи", които отиват на работа с мисълта, че може да не се върнат. Знаеш ли колко работници загиват всеки ден от токов удар, от падане от високо скеле, при аварии... Ама няма за тях предавания по телевизията- само статистика в Инспекция на труда!Няма пари за сираците им, няма големи обезщетения!!! Айде млъквайте, че целият народ ви носи на гърба си. Като не ви харесва, ставайте миньори - хем повечето сте якички, хем под земята е хубаво и сигурно! Хайде де!
208
1
 
4
 
! Отговори
Ушев;-( преди 13 години
Има три възможни избора:1.Тоталитаризъм,който ще нарекат "комунизъм"(както беше и някъде все още е)2.Истински комунизъм3.Сегашното положение ......Е НЕЩО ПО СТРАШНО ОТ ВОЙНА
207
5
 
5
 
! Отговори
iva преди 13 години
мечта - полицаят отива с удоволствие на работа защото вече не му се налага да търси спонсор за бензина и ремонта на служебната кола, има служебен компютър и принтер, осигуряват му се хартия и консумативи, униформата му се подменя в срок според сезона, не се мачка и е удобна, обувките му не пропускат, поемат му се разходите за мобилен телефон до определен лимит, има регламентирани почивки, извънредният труд се компенсира, последните два почивни дни не е викан извънредно и е бил със семейството.
206
1
 
5
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Нито крачка назад----слънцето ще изгрее и на нашата улица.
205
0
 
3
 
! Отговори
електорат преди 13 години
"Кой не скача е червен!" (И.К.) А сега вдигнете два пръста и с подскоци право към министерството! Но и тяхната не е лесна - все между *** и наковалнята.
204
4
 
3
 
! Отговори
българин преди 13 години
Чудя ти се. Преди няколко дни плюеше докторите, сега плюеш полицаите, утре, ако излезе тема за тях, ще плюеш и учителите, и железничарите, и кого ли още не. При това го правиш с потресаваща неграмотност и жалки доводи, изведени от платени медийни публикацийки и собственото ти незряло виждане за света. Много ми е интересно обаче ти с какво се занимаваш и можеш ли да стъпиш и на малкия пръст на хората, които работят въпреки трудностите, за да я има България.
203
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само в България го има това, един *** *** полицай, който не може да пише и чете да взима два, три пъти повече от учител с висше образование! И да се пенсионира на 45г. с мин. 20 хил. лева в джоба държавни пари!
202
1
 
7
 
! Отговори
СТудент преди 13 години
А идеално, да доидем и ние да ви пребием,как така ще протестирате,бои до орлов мост!!!
201
2
 
1
 
! Отговори
Добри преди 13 години
Драги анонимници и критикуващи , видно от еднотипните ви и меко казано , неграмотни коментари , става ясно , че освен елемнтарна езикова и литературна култура ви липсва и каквато и да е фантазия ! Измислете по- реални и смислени аргументи за да защитите становищата си ! А ако сте толкова непримирими и смели демократи излезте на улицата и направете един контра митинг ! Аман от всичко можещи , всичко знаещи и нищо невършещи търтеи !
200
1
 
1
 
! Отговори
Генек преди 13 години
обади се на сергенек или на гоцебонек за допълнителни инсрукции!
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Ива: Ива, разумно размишлявате, но проблемите, които визирате, се разрешават чрез Колективния трудов договор, което не е особено трудно, ако синдикатът ви е на място. Синдикалистите получават достатъчно високи хонорари за действието си/ по-често бездействието си/, но защо вие досега не сте упражнили контрол върху тях? Хората обикновено се оставят да бъдат манипулирани от синдиката, което е изключително непростимо. Защото синдикалист с достатъчно умствен ресурс и грамотност ще се справи лесно.