Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А да си спомняте нещо за една друга баба с едно магаре (по времето на Иван Костов)?
324
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние пък от район Младост във Варна редим клетви и попържни по адрес на управляващите, щото в квартала има едно стадионче, на което десетки хора сутрин тичаха, пенсионери с изкарани инсулти и инфаркти се раздвижваха, деца се упражняваха на успоредките и родители разхождаха децата си през целия ден. Обаче, стадиончето го прибара ***, покриха го с настилка и го държат затворен цяла година. Боко, само богатите ли да спортуват, бе мамин?!
323
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
gorkata jenica- da blagodari na kradeca koito e ograbva vsekidenvno za da ii kupeli dreshki za vnukata. I kolko Koledi tazi Zaharina gi podpomagala- Gerb oste nemat 3 godini registracia?Babao Maro, pregrnal te e toia koito ti iztryskva portomoneto. Ako si pe4ena podvii nazad ruka i ako napipas dva leshnika s edna pipetka- drypni rezko, otkini gi i gi frli na macata ta i ona da apne presni 4revca ot GERB
322
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ли им го е прочел на ТИКВИТЕ?
321
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Права е приказката,че хората като остаряват ИЗГЛУПЯВАТ!!
320
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко много прилича на тоя,чиито уши разтриваше!
319
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ както винаги до сега пак ще ги смачка на изборите. Нека си се пенят червените мутанти сега по форумите. Още малко им остана докато изтрезнеят завинаги след 23. Мечтите са безплатни какво толкоз .
318
1
 
7
 
! Отговори
по Баба Илийца преди 12 години
Сега си представям как баба марийка вози в една лодка боко ранен и като баба илийца отива да го крие примерно в румъния отБСП примерно
317
1
 
6
 
! Отговори
стамат преди 12 години
Бах си изкукуригалата бабушкера.
316
1
 
13
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
""ГЕРБ работят за нас бедните хорица""Баси кухата *** лейка, амааааааааааа овцооооооо :)))))) работи за бедните и за това милионерите са се увеличили 60 пъти!!! Майко мила ако се увеличи бройката на тези *** и аз си бия шута от България!!!
315
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, прочетете статията за нивото на безработицата.Обърнете внимание на % безработни 15 годишни. За какво малоумие става въпрос. Медиите пишат глупости, а какво остава за обикновените хорица. Отвратена съм от всичко бг. Да видим на кого ще благодарите като настъпи зимата. А бабата е евтина реклама, която може да замаже очите на простите хорица, та да отидат пак до урните. А колко деца има нуждаещи се от помощ?Това не е държава! Как още търпим тази гавра?
314
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами то май нямаме алтернатива. За кого да се гласува? Те са си все едни и същи.Аз не гласувам от години и няма да глсувам.Само им гледам саира в деня на изборите и се забавлявам искрено. Който и да изберем ще е от гилдията на крадците. Така е било и така ще бъде!
313
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дааааааааааа, отношението му към тъпия спорт. Много добре!Браво!Имаме си спорт, ама и той е по средното ниво. Ми да стнем всички спортисти, та дано да преживеем месеца.Бойко ще ни подкрепя. Гласувай народе, в ГЕРБ е спасението. Ще тичаме ама назад.
312
13
 
3
 
! Отговори
! преди 12 години
Аз пък ще гласувам ЗА ГЕРБ твърдо.Харесва ми всяко действие на Бойко,най-вече отношението му към спорта
311
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов да се заеме с образованието. Че децата ни учат глупости, вместо да ги направят грамотни, познаващи родината си геогрсфски и исторически, те смятат корен квадратен, учат кординатни ситеми, реакцията на хим елементи и как да направим бомба и все неща дето няма да им трябват. А научните работници получават заплата под минималната за страната.Естествено!Колкото по малко образование толкова повече овце!
310
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
352Кои точно хора го обичат? Необразованите, немислещите и духовно бедните.
309
1
 
17
 
! Отговори
шопът преди 12 години
Но никой,никога не разбра за писмото на онова 17 годишно момиче от Димитровградско,в което обясняваше ,че семейството им от пет човека гладува,макар че бащата и майката се занимават със сериозно земеделие.В него тя просто казва,че скоро пред МС ще има пет ковчега.Ще намеря писмото и ще го публикувам.
308
12
 
6
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Хората го обичат.Приемете го.
307
1
 
14
 
! Отговори
koko преди 12 години
Gorkata jena,tolkova rano da si zgubich pametta isposobnosta da razsajdavach nikak ne e dobre. Jal mi e za neq.
306
3
 
16
 
! Отговори
антитиква преди 12 години
Ей сега веско маринов треба да направи песен ама народна с фолклорни мотиви да му я композират и да я изпее в трио с Цвичко как е с калпака на жеравна и баба мария .А сега най важното напишете в уикито село Веселие и вижте кой е оттам министъра Божидар Димитров дали нема участие и той в цялата уйдурма

Спонсорирани публикации