Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
13
 
! Отговори
кой е Бойко преди 12 години
карате майстор любимец на фотографите, шампион на лежанка, цар на лафа, другар на жените, баща на децата, приятел на Прасчо, спасител на нацията и живо доказателство че в главата на средностатистическият жител на Абсурдистан няма и грамче мозък.
264
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не харесвам ГЕРБ, но и БСП. *** са готови на какво ли не, само и само да имат властта. Бойко може да е всякакъв, ама толкова примитивен и циничен начин на заяждане само алчните комунистчета могат да измислят. Жалки са! P.S. И МНОГО ГНУСНИ !!!!
263
2
 
12
 
! Отговори
До 300 преди 12 години
Духовна чалгария струи от словата ти, дано си още малък, за да имаш време да се поправиш, ако не си - жал ми е за теб.
262
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, ако те има не допускай червената *** да спечели каквото и да е на които и да е избори - народа вече няма сили да тъпче дъното в мизерия, корупция и нищета!
261
17
 
10
 
! Отговори
DIMATA преди 12 години
АКО ГЕРБ НЕ БЯХА НА ВЛАСТ СИТУАЦИЯТА ЩЕШЕ ДА Е ДАЛЕЧ ПО ТРАГИЧНА. МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ПАРИ ЩЯХА ДА ВЛЯЗАТ В ДЖОБА НА ДОГАН, СТАНИШЕВ, МАСЛАРОВА И КОМПАНИЯ. СЕГА ПОНЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪБИРАТ ДАНЪЦИ, А НЕ ДА ТОЧАТ ДДС С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.
260
11
 
11
 
! Отговори
истината от форума преди 12 години
Бреееей, щом и бабите започнаха да мигрират към ГЕРБ, спукана им е работата на хомосексуалисчетата от БСП :)))
259
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
знаех си аз че баба Мария е изтрещяла в тая жега
258
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МРАЗЯТ ГЕРБ САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАФИЯТА Т.Е. БСП,ДПС,ГОЦЕ - ДРУГИ ПОДОБНИ ***.ИНАЧЕ НАРОДА Е С БОЙКО И ГЕРБ
257
4
 
11
 
! Отговори
до отново победа 300 преди 12 години
Развесели ме момче. :))
256
20
 
10
 
! Отговори
отново победа - ГЕРБ преди 12 години
Добрите дела на ГЕРБ явно помрачават перверзните мисли на червените писарушки.ДРУГАРИ. Хората вече не са в информационно затъмнение, и не четат само и единствено Работническо Дело. Милиционерската държава и цензурата останаха в мрачното тоталитарно минало, където все още са и повечето от вас.Вашата идеология крепяща се на веуюто - ВСИЧКИ ДА СМЕ ЕДНАКВО БЕДНИ - претърпя тотален разгром.ЕВРОПА и НОРМАЛНИТЕ българи припознаха в ГЕРБ единствената нормална и демократична партия в България
255
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До милостивата госпожа : Ако ближния ти ( то и не ти е ближен, но няма се излагаме пред хората сега...) няма риза, дай му една к(риза), но му вземи преди това и гащите - както е свикнал без риза, така ще свикне и без *** за в бъдеще! Дай му и 100 лева назаем, то е ясно че после ще си ги вземеш по един или друг начин, и нека баба му да реди прочувствени слова и хвалби към началството. Хем ще се издигнеш в очите му, хем ще си вържеш гащите за изборите наесен - те това е политик.
254
5
 
18
 
! Отговори
REDvayler преди 12 години
Абе, тази баба Мария, да не е една от PR-ките на Бате?
253
9
 
23
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ТЕЗИ ОТ ГЕРБ НЯМАТ СРАМА КАК МОЖЕ ТАКА ДА СЕ ОПИТВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ПРЕДИЗБОРНО НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ
252
10
 
24
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ВСЕ ПО МАЛКО СТАВАТ ХОРАТА В БЬЛГАРИЯ КОИТО СИМПАТИЗИРАТ НА БОЙКО БОРИСОВ
251
8
 
21
 
! Отговори
повръща ми се преди 12 години
ВСИЧКО СТАВА ПЪЛНА ОТВРАТ.БЕЗСРАМИЕТО НА БОРИСОВ МИНА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ.ЗАЩО СЕ ЧУВАТ САМО КОМЮНИКЕТА НА НА ВЛАСТТА ПОД ФОРМАТА НА ПИСМО ОТ НЯКОЯ СИ БАБА МАРИЯ.ТАКОВА ЧУДО И ПРИ ТАТО НЕ Е БИЛО.АКО ВСИЧКО БЕШЕ ТАКА КАКТО ГО ПРЕДСТАВЯТ, СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ОСТАНАЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ГЛЕДАТ ЛОШО И ПСУВАТ НА МАЙКА.ЗАЩО РОВЕЩИТЕ В КОФИТЕ ЗА *** И УМИРАЩИТЕ ОТ БОЛЕСТИ,ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЛЕКУВАТ НЕ МУ ПИШАТ БЛГОДАРСТВЕНИ ПИСМА,А ТОВА СА 90% ОТ НАРОДА.
250
1
 
14
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Жеста е много мил спор няма. Само едно ме притеснява-дали това писмо не е писано през месец МАЙ, а да се показва едва сега? Сигурно пощите са виновни, ама берекет-версин, като не са го изгубили ;-)
249
13
 
4
 
! Отговори
Веселина Ма преди 12 години
Не трябва да се омаловажава жестът на хората! Без значение е от коя партия идват! Важна е човещината. Важно е, че две момчета ще излязат с достойнство и вдигната глава, със самочувствие заедно със съучениците си. Важно е, че има хора, които все още мислят за по-бедните от тях и използват властта, с която разполагат за да им помогнат, а не да се облагодетелстват. Спрете да хулите и партията и споменатите й представители. А може би завиждата на баба Мария и искате да сте на нейно място?!
248
3
 
13
 
! Отговори
Ivory преди 12 години
Аре стига глупости реклама за 100 / 200 лв. Балха ги ухапала, Защо не ми дадът 20 000 бина на заем за да мога да си подпомогна с изтеглянето на ипотечен кредит например.. Пълна малумщина. Как евтино замазват очите на народа.
247
3
 
21
 
! Отговори
До 289 преди 12 години
В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.
246
3
 
20
 
! Отговори
ММ преди 12 години
Бабо Марийке, а пенсията колко ти е? Защо светилото Дянков не я индексира в зависимост от инфлацията. Не е ли унизително да ти дават милостиня, когато можеш да живееш достойно? Твоя си работа!