Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК ! Цирк е цялото управление на Боко Тиквата!
304
4
 
18
 
! Отговори
човек преди 12 години
дали сте забелязали , че герб имат офиси във всяка община , представител и секретарка ? и те са платени . не ви ли напомня нещо това ?
303
4
 
19
 
! Отговори
ринго преди 12 години
дъртата подмазвачка сигурно и на Станишев е писала преди само да е на келепир ....*** простотията направо ми звучи като виц ама долнопробен
302
4
 
10
 
! Отговори
рир преди 12 години
Бойко -ама 4е хитлерист
301
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-мързелив Мин.Председател не сме имали от тоя пазач!
300
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мутренски ми ти игриЧки!
299
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето ГРОБ вече имат един глас остават още 4 милиона
298
2
 
7
 
! Отговори
onia преди 12 години
Javno, ludosta i naglosta sa kato brat i sestra za BG-Politikata.
297
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА ХА ХА ХА АХАХАХА яж асфалт бе бабе защо не благодариш за магистралата ами другите пенсионери асфалт ли да ядат браво на хората които са ти помогнали ама в БГ не си само ти.
296
7
 
1
 
! Отговори
до Пешо № 341 преди 12 години
*** червен научи се да пишеш правилно защото това се прави в първи клас, явно червените ти родители и дядовци не са те пускали дори на училище за да се ограмотиш, каквито са и останалите червени шумкари- НЕГРАМОТНИ. Не се пише ПЪГ а се пише ПЪК. Неграмотни сте всички ЧЕРВЕНИ ***.
295
2
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
А пъг ГЕРБЕРските *** веднага ви съскат с антикомунистическо говорене за да гласувате за БСП които са другия продукт на същите олигарси!Тея верно ни имат за матрял но този път матряла може да се окаже чепат!
294
2
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Това е поредният му платен репортаж!
293
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Искам и аз да му благодаря за всико което направи за мен и децата ми за това че плащаме всичко на супер високи цени и цял живот ще работим за супер ниски заплати за това че излага страната ни с простотията си пред цял свят за далаверките с некачественните магистралки за контрабандата от каято добре се облагодетелстува искам и аз да му е6а майката!
292
2
 
16
 
! Отговори
Emo преди 12 години
Благодаря и аз на ГЕРБ. Първо, че вдигнаха данъка МПС в София с 20 %, а в други градове и повече - от 120 на 150 лв. Горивата се вдигнаха с над 20 % за 2 години. Цените като цяло, с над 50%. Данъците, такси същоДупките по улиците - до работа 6 км за три години почупих три коли. Под прозорците ми футболно игрище, при което шумът около блока стана непоносим. Заведията наоколо получават от общината разрешение да работят до 2 часа след полунощ. Благодаря, но на изборите ще гласувам против вас
291
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, ако те има не допускай червената *** да спечели каквото и да е на които и да е избори - народа вече няма сили да тъпче дъното в мизерия, корупция и нищета!
290
12
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Колкото и да плюете Бойко Борисов и партията ГЕРБ долни комунисти, вашият Станишев / мишока / и БСП никога не са правили такова нещо дори и в сънищата си. Щом е доволна старата жена, нека да го отразят медиите. Само ГЕРБ и Бойко Борисов.
289
1
 
7
 
! Отговори
Ананас преди 12 години
Ха-ха-ха!Ама големи веселяци в това село Веселие!!!
288
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая партия помогна на една бабичка и направи от това събитие! а за другите 2 мильона бабки и дедковци - кво ?!
287
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баба Мария така им бръкна в червените с това писмо :))) хахаххаааабез да иска жената
286
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕИй тва *** сте отвърт или наркоманчета или бабини детенца