Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
17
 
7
 
! Отговори
хахава бабо преди 12 години
бедни сте щото има партии като дпс, бсп, герб ...
284
11
 
32
 
! Отговори
БОРИСОВ,ВЪН,МУТРО преди 12 години
ЗА СИТУАЦИЯТА С ИМИДЖА НА БОКО СА ВИНОВНИ ДОБРЕ НАХРАНЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ /ПО ПРИМЕРА НА НАДКА МИХАЙЛОВА/. ВИДЯХТЕ ЛИ ИМЕНИЕТО НА АНА ЦОЛОВА ОТ БТВ.КАК НА ТЕЗИ ГОДИНИ УСПЯ СЪС СКРОМНИЯ СИ ПРОИЗХОД ДА ПОСТРОИ ТАКОВА ЧУДО.АМИ БАРЕКОВ,ЧИЙТО НАЙ-ЧЕСТ ГОСТ Е МУТРАТА Б.Б.И Е ИЗГОНЕН ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ ОТ БТВ,ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАРАБОТВА ТВЪРДЕ ДЕБЕЛО ЛАКЕЙСКИЯ СИ СТАТУС В ТВ НА ПЕЕВСКИ.ВСИЧКИ -МЕДИИ И ВЛАСТ СА ОПЛЕТЕНИ КАТО *** СВИНСКИ ЧЕРВА.ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ САМО СЪС СЕЧ-КАТО ГОРДИЕВИЯ ВЪЗЕЛ.
283
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха, ха. Баба Мария. Трябваше милиционерите да измислят по-завъртяно име. Каква е тая баба Мария от с. Веселие? Да не е тази дето е пред *** на снимката?
282
7
 
26
 
! Отговори
за Баба марийка преди 12 години
Бабо Марийке благодари се че са били Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ Бургас Димитър Бойчев.Ако беше боко най много ви намаже некой филия с мас за двамата само 1 икономии
281
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не е умряла ***, дето хвалеше ***? Какви са тия благодарствени писма до първия партиен и държавен ръководител?
280
11
 
5
 
! Отговори
atanas преди 12 години
за да се построи Южната дъга на околовръстния път. И многото други безумия които за съжаление не можаха да бъдат доведени до съдебно решение, за което Борисов има най-малка вина.
279
21
 
6
 
! Отговори
atanas преди 12 години
но това не означава че нещата не се променят. Пожелавам на ГЕРБ още един мандат за да довършат това което са започнали защото ако отново онези, които управляваха преди ГЕРБ вземат властта отново ще започнем от кота нула, защото тези знаеха само да разтягат локуми и да си тъпчат в гушите и за осем години построиха 5(пет) км. от магистала Люлин, 4 км. метро,но продадоха терените около южната дъга на околовръстния път, напълниха си гушите и след това беше необходимо да се плаща двойно и тройно
278
5
 
23
 
! Отговори
4-ти километър преди 12 години
Абе кой като направи добро на някой, ходи и се хвали с това? Що не пишат за други, дето помагат на бедни и изпаднали в беда хора! Защото хората не пращат по медиите благодарствените писма. Само не разбрах - общинската председателка (?!? каквото и да значи това ), в лично качество или като каква помага на бабата. И с какви ( чии пари ). То иначе и баба Марийка да я изберат, тя каквато добродушна и тя ще помага, я с общински, я с държавни пари!
277
5
 
31
 
! Отговори
111 преди 12 години
Бабо Марийке, не трябва ли ние пенсионерите да бъдем малко по-горди? Щеше ли да имаш нужда от милостиня, ако получавахме нормални за ЕС пенсии. Ако и внукът ти получаваше нормална пенсия ат починалите си родители нямаше нужда да сваляш шапка и да превъзнасяш гербаджиите или бесепари или незнам какви си алчни управляващи.
276
31
 
5
 
! Отговори
atanas преди 12 години
Това е единственото работещо правителство от 20 год. и не разбирам пошлостта и простотията на тези които отричат това. Борисов има право да се гордее с това, кото постигна за тези 2 год. със строителствто на инфраструктурата, нещо което предишните две правителства не можаха или не искаха да го направят. Опитите да се въведе някакъв ред в държавата срещат омраза и отпор на всички, които са заинтересовани липсата на правила и налагането им да се провалят. Естествено е да има грешки
275
6
 
30
 
! Отговори
Овчия дзадник преди 12 години
Бойко е толкоз за премиер, колкото и един *** да спре да мирише- еми и в самолет да се качи *** си вуни, така и сегашния премиер- и в костюм пак си е проста селска тиква, е как да стане умен като е *** по - рождение
274
0
 
0
 
! Отговори
hhhhhhhhhh преди 12 години
nnnnnnnnnnnnnnn
273
2
 
11
 
! Отговори
Трендафил преди 12 години
Трябва сега и некой *** грапав да си изберем за министър , ама така хубаво да я втасаме пък те от Европа ще ни гледат сеира още 4 години как се самозатриваме ...
272
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е единственият български Премиер който мисли държавнически и наложи строги правила.Колкото и да злословите по негов адрес-нищо няма да постигнете!Сега го предизвикват да стане президент и да си гледа спокойствието като остави лешоядите пак да скубят народа,но мисля,че той няма да го направи.Трябва да е Премиер и да продължава да в същиятдух,докато не разруши до основи модела на червените олигарси!
271
2
 
11
 
! Отговори
Трендафил преди 12 години
Бе куците коне са за футбола, ей в тая държава май наистина е проблема че всеки се занимава с това с което неможе- пожарникар ни е министър и футболисти са кметове, имаше един сладкар беше станал министър на спорта еми кво да ви кажем само в България сме *** май...
270
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пардон исках да кажа Вазелин маринов
269
1
 
10
 
! Отговори
До 312 преди 12 години
А ти да не си весел теин маринов стиховете ти звучат като неговите я напиши 1 стихотворение за Цвичко с калпака на жеравна
268
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червения електорат е позеленял от ядплюе, псува и ръмжиче на Бойко не може да навреди.То не бяха компромати и измишльотини рогати, но след всяка поредна лакардияБорисов ги прави на пихтия.
267
2
 
2
 
! Отговори
GERBalife преди 12 години
Специална 4 годишна кодираща програма за вотаджии, от най-нов демократичен тип.Програмата за мозъчно програмиране на Gerbalife решава голяма част от проблемите свързани със безпокойството на съвременния човек.Доставя в мозъка необходимите микровълни за първоначалното разграждане на логиката и трезвата мисъл.Помага за постигане на оптимална вяра и непоклатимост в бъдещето.Дава на мозъка необходимите му сигнално - звукови насоки, които той с лекота усвоява почти 100% и всяка мисъл става използваемаОсигурява чувство за хитрост, така че празноглавието не е съпроводено от порицание , а още повече - преди да започнат да увеличават мозъчната дейност, намаляват здравия разум, нормалитета, но не и бюста :)Постигнатите резултати се запазват за дълъг период от време (поне за 4 години), защото не се възстановяват нормалните функции на мозъка. Това позволява програмата да се ползва с еднакъв успех и за мислене, и за немислене, като крайният резултат зависисамо от дозирането и комбинацията на Формулите с естествен микровилни и допълнителни политически продукти.
266
1
 
10
 
! Отговори
Просто питам. преди 12 години
В село "Веселие" голямо веселие! Колко ще изкараш със стотях лева, мила ми бабо Марийке? Ами после? После какви ще ги ручаме!?!?