Боевски застава пред съда на 6 март

Не се имам нито за трафикант, нито като муле, нито като престъпник, отсече той
26 яну 2012 21:11, Красимир Ангелов
63
Боевски застава пред съда на 6 март
Снимка: Reuters

Гълъбин Боевски ще бъде съден за трафик на кокаин, реши съдът в Сао Пауло като отхвърли предварителната защита на българина и насрочи дата за делото по същество, съобщи bTV.

Процесът ще стартира на 6 март с изслушване на свидетели.

Олимпийският шампион от Сидни 2000 е обвинен в опит да изнесе 7,2 килограма кокаин, вградени в куфарите му.

"Не бих идвал, ако можех да върна времето назад. Не се имам нито за трафикант, нито като муле, нито като престъпник.  Не съм в такива среди”, категоричен бе Боевски в телевизионното интервю от затвора.

Още по темата

Щангистът прогнозира, че може би е взел грешните куфари, които са били нагласени за друг човек.

"Всеки път като се връщаме от Америка купуваме нови куфари. Защото ги пълниш. Никога не ми е минавало през главата, че от такова нещо може да се случи проблем", заяви Боевски.

"Моето съзнание е чисто! Ако някой смята, че съм виновен, то трябва първо в съда да се произнесат. Ако се окаже, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието", категоричен бе олимпийският ни шампион.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: кокаинГълъбин Боевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Не съм криминалист,ама все пак съм ходил поне на училище и баснята,че някой на случаен принцип е скатал стока за страшно много пари в куфар в магазина ми звучи маловероятно.Може би човека си е имал фин.проблеми и е решил да ги уреди по този начин,но не се е получило
53
1
 
9
 
! Отговори
до Боевски преди 12 години
Стига си пищял като ощипана мома и престани да ни убеждаваш,че някой друг ти *** в гащите.Оприташ се все повече в лъжи и говоренето ти,че си шампион става жалко и тъжно след престъплението,което си извършил.Защитата ти с децата ти те прави достоен за презрение.Излежи си присъдата и не занимавай обществеността с персоната си,защото никой не ти вярва в България,а още по-малко в Бразилия.В цялата история има едно хубаво нещо, и то е че наркотикът не стигна до нечии деца.
52
1
 
4
 
! Отговори
до 57 преди 12 години
В магазина може и да ен са разбрали, но ако са доставени на рецепцията на хотела, те знаят от къде е дошъл и кога ще напуска, но все пак и това е малко вероятно. Ако допуснем, че версията му е вярна полицията с едно бързо разследване може да установи всички участници в процеса, от хотела, магазина и мистичния фотограф, защото все пак на всички им е ясто, че Боевски не може сам да пресова и вгради наркотика в конструкцията на куфарите трябва му помощник и подходящи условия за това.
51
1
 
7
 
! Отговори
Дана преди 12 години
Не ми е ясно как са рабрали в магазиназа къде ще пътува??Да си купиш куфар не ти се иска нито паспорт,нито билет?Не ми харесва като ни мислят за детска градина.А това че бил предназначен (кокаина)за България малко звучи смешно.Не казвам че е виновен,дано не е,но подобни твърдения"грешни куфари" е наивно оправдание.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВИНОВЕН
49
2
 
10
 
! Отговори
Родител преди 12 години
ЛЪЖЕЦ!Нека да изгние дано. Ще трови децата ни...*** с *** му гадно.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само немога да разбера как не се усетил, че куфарите му, празни тежаат повече от обикновено, или можеби са били изготвени от стомана и са били толкоз тежки, че не му е направило впечатление, като се осрал да си бере грижата, аз незнам защо занимават обществото с един провалил се спортист. станаб нарко-трафикант.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как мислите дали ще му дадат условна, както в БГ?
46
1
 
10
 
! Отговори
Бай Цало преди 12 години
*** долна и ***, ми повлякъл и дъщеря си.
45
0
 
10
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Защо в моите куфари няма сложени такива неща,ами баш в неговите сложили,и аз си копувам всеки път куфари ,но винаги са били пълни само и единствоно с моя багаж !!~!!
44
17
 
1
 
! Отговори
поне един преди 12 години
на българина му даи само да плюе и критикувано то е в робското му съзнание-само приказки иначе нищо мълчи и трае-надявам се да успее Боевски да се прибере в бг и то невиненно дори и да не-поне можем да го поддържаме --много ли олимпииски шампиони имамеобаче тук тая скапана държава е пълно с *** и *** ..........а иначе на приказки нЕма проблеми
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мине се не мине - Кокаин Боевски ... мине се не мине - Кардашиян ... мине се не мине - Бийбър ...---------Щангистът прогнозира, че може би е взел грешните куфари, които са били нагласени за друг човек...Браво в прогнозирането ... сега да си прогнозира в съда и в затвора колкото си иска..
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До преди да прочета това интервю мнението ми беше, че 99% е вероятността да е виновен и 1% да е невинен. След като прочетох това "Всеки път като се връщаме от Америка купуваме нови куфари. Защото ги пълниш....." съм сигурен, че Боевски е трафикант, муле или престъпник или и трите заедно.
41
0
 
19
 
! Отговори
triktor преди 12 години
Гълъбинчо, хванали са те с дрогата, ти ходиш да обясняваш, че нямаш сестра. Приеми си присъдата и наказанието като жeна и това е.
40
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като го гледам тоя,се сещам за рекламата "3 в 1".Бивш щангист,член на герб,после минал към бсп.Направо класика в жанра!
39
7
 
21
 
! Отговори
хики преди 12 години
И не забравяйте, че тази кампания в защита на тоя наркотрафикант е защото е личен приятел на Цветанов.
38
0
 
39
 
! Отговори
уффф преди 12 години
Тоя защо се прави като, че е паднал от Марс. Днес по БТВ обясняваше случката, като на *** зрители. Е.ати постановката. Все и едно, че му повярвахме. Да, ама не! Бразилският съд не пуска под гаранция след 48 часа. Това не е БГ.
37
16
 
11
 
! Отговори
Кокси преди 12 години
абе ***, ако човека беше донесъл куфарите, щяхме да пошмъркаме малко качествен мат'риал. вие зор да го разпнете на кръст, човека услуга щеше да направи на толкова хора... Дано да го пуснат.... с куфарите!!! Пабло Ескобар завинаги :))
36
1
 
41
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Чиста вода! Ненапита!? Мерзавец!
35
1
 
45
 
! Отговори
ined преди 12 години
OMG, пуснете го човека бе, той излезе по-невинен и от Масларова.