Кокаинът на Боевски бил за пазара в България?

Според МВР щангистът е трябвало да вземе 250 - 300 000 евро
Обновена: 29 дек 2011 14:50 | 29 дек 2011 13:01,
271
Кокаинът на Боевски бил за пазара в България?
Снимка: архив, Булфото

Кокаинът, който е носил Гълъбин Боевски, е трябвало да бъде разпространен в България, каза в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

По оперативни данни на МВР щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро. Боевски е проверен от бразилските власти, тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава.

Директорът на ГДБОП уточни, че службите работят, за да установят по какъв начин са се развили събитията.

Боевски обаче не е бил следен от българското МВР, допълни още Флоров.

"От обменената информация и от това, което ние имаме като информация и като факти, заключението е, че този кокаин е трябвало да стигне в България и да бъде разпространяван в България", посочи Флоров.

Още по темата

"Според нас господин Боевски е трябвало да реши финансовите си проблеми с този внос на 9 кг. кокаин. Aко наркотикът се продаде на едро, е трябвало да се вземат някъде около 250-300 000 еврo", допълни шефът на ГДБОП.

Олимпийският ни шампион по щанги беше задържан в Бразилия преди два месеца с кокаин в куфарите си.

Гълъбин Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още по темата: кокаинГълъбин Боевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кокаинът на Боевски бил за пазара в България. .......... Това истинският трафикант ли го казва ???
256
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
абе надробило си ги е едни момчето..че такова сърбане го очаква ..та свят ще му се завие..ха да ти е сладко сега шампионе (пишман ) вече...абе будала..де ти ходи акъла че ще минеш защото си шампион бре братче?
255
0
 
26
 
! Отговори
9 преди 12 години
пожелавам ти приятно прекарване на новата година и на още поне 30 нови години в бразилските зъндани ! Ние казваме така : акъл едер ,баш чекер / нещо от рода на - ум умува ,ум царува ,ум патки пасе /!
254
1
 
21
 
! Отговори
NNN преди 12 години
Dobre 4e go hvanaha izvan BG za da mu e siguren zatvora!!!A prostata mu jena kak moje da e tolkova nagla!!
253
1
 
22
 
! Отговори
генади преди 12 години
Нека изгние в затвора шибаният ***!
252
1
 
22
 
! Отговори
чудна раота преди 12 години
ба си чудото. Как се купуват 3 куфара от там, като единия се е скъсал ? Е земи 1 куфар кви са тия 3 ? Алиса в страната на чудесата ... Лошо е че татко се бави при дядо Коледа, съчуствам на семейството , но по-добре да не дават изявления изобщо - става жалка история... сложил главата в торбата - изгорял - какво да се направи ... ТИХО.... !
251
2
 
19
 
! Отговори
Matrix преди 12 години
v zatvora da gnie dano do zivot
250
4
 
22
 
! Отговори
реалист преди 12 години
....до килъра-*** простдържавата ни е на ниво-бананова републикаолимпииски шампион няма пари за нормален начин на живот-значи когато става шампион всички го обичат но труда травмите и лишенията никои не ги виждаолимпиици -със заплати по 300евро -как ви се струватъпи прости футболистчета от село сусурлево със 10000
249
2
 
23
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Такива *** като този петнят името на България по света! Дано да изгние в затвора!
248
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тоя не е за жалене,има един кадър в болница,където той говори по телефон,а до него седи небезизвестния Владко Димитров-тартор на групата на НЕДОСЕГАЕМИТЕ от 2010г.,какво ли правят заедно,дали Гълъбин не се е занимавал и с то4ене на ДДС,освен с кока
247
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
staviiski, yse6ta6 li se kakuv si kusmetliq ti, tam trqbva6e vbrazilski zatvor da vkarat i teb
246
1
 
21
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Не го мислете Гълъбчето . Най-много 6 месеца живот му е останал . В момента когато го преместят в общата популация в затвора , преди процеса , той ще даде фирата . Продавачите просто няма да допуснат той да се разприказва . Бил сам в Бразилия вече 3 пъти и знам колко струва човешкият живот на улицата , а в затвора е просто на безценица . Ще му теглят ножа за не-повече от 150$ . Той е от така наречените " Dead Man walking " .
245
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Туй противно *** трябваше да го съдят в Иран.Смъртното наказание за дрога би трябвало да е задължително, защото такива тарикатчета убиват децата ни - моите, твоите...нашите деца.
244
1
 
22
 
! Отговори
Засегнат преди 12 години
"Боевски е проверен от бразилските власти, тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава."Опааа, моята съпруга е бразилка, сега как да ходя на гости на тъщата?!добро име си създаваме насам/натам!
243
0
 
19
 
! Отговори
XORA преди 12 години
do 240? vsi4ki imame finansovi problemi ! toi raboti s mafiata, te ne davat na koito i da e da prenasq droga ! no sa re6ili da go likvidirat, sega Aleksei Petrov I Taki sa re6ili da iliminirat svidetelite vednaga sled pristiganeto im v BG ,6te badat bezsledno iz4eznali, taka 4e na koito mu se umira da im prenasq drogata ???Boevski e znael mnogo ne6ta i im e stanal neudoben. Pi4ove ne se zanimavaite s tiq Bokluzi Aleksei i Taki, i za dvamata BESILO, smart na predatelite!!!!!
242
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понятието "Български чадър" е еволюирало от Лондон до Рио де Жанейро неимоверно.Ей Дарвине Дарвине ти йебем и еволюцията криворазбрана!Преди службите използваха чадър срещу интелигенцията сега правят чадър на мутрите.Все пак да беше само Гълъбин Боевски сред рисковите халал да им е даваме им този *** пълен с допинг! Странно празен фитнес, а оборота за вчера над 1300 лева ;) Много КУЛТУРИ-сти бе много интелигенция ходи!
241
1
 
31
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
Голяма трагедия около един наркотрафикант ! Защо ли се отделя толкова голямо внимание ,при все ,че всички знаем,че в този бизнес случайно подхвърляне на 9 кг кокаин ,няма и не е възможно да се случи ! ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ , не това е темата на деня на обществото в което вегетираме !С драсканията обслужвате класата на мутро-чалга -курвенската плутокрация .Да ,точно плутокрация ,защото не без ваша помощ ,тази прослойка се издигна до властта и сега се обогатява от нея и чрез нея !
240
0
 
46
 
! Отговори
мами преди 12 години
АКО НАИСТИНА Е ПРЕНАСЯЛ НАРКОТИК ЗАСЛУЖАВА СИ СЪДБАТА
239
0
 
32
 
! Отговори
пепи преди 12 години
От бюджета трябва да се дават пари само за масов спорт, за здараве. Всякакви мероприятия "за високо спортно майсторство" и медали, дето народиха толкова мутри и престъпници да си ги финансират частно.
238
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe v Balgarija osvobodiha dvoinijat ubiez Ilian Todorov , a na prenositel na narkotik kato Boevski moge da mu dadat nagrada !!!!