Борисов нареди лесни кредити

Преглед на печата за 5 февруари 2012 година
Обновена: 5 фев 2012 12:35 | 5 фев 2012 12:34,
160
Борисов нареди лесни кредити
Снимка: БТА

"Борисов нареди лесни кредити" е водещото заглавие за "Труд". До десет дни министерството на финансите ще разработи три мерки, с които да се облекчи отпускането на заеми за хора с нисък доход.

"На министър Дянков съм възложил за десетина дни да ми даде три мерки, с които да помогнем на хората, които искат да вземат кредити, тези, които вземат под 400 лева. И мисля, че ще бъдат интересни за вас", са думите на Борисов, цитирани от изданието.

Близо 1/4 от България е в грипна епидемия, алармира "Труд". Заразата масово разболява в регионите на Стара Загора, София-област, Монтана, Пазарджик. Епидемия е обявена и в много градове като Бургас, Шумен и Хасково, уточнява доктор Ангел Кунчев, главен държавен санитарен инспектор.

Според него студът и стотиците затворени училища и детски градини временно спират настъплението на грипа. "Но при най-малкото затопляне и след като отново се напълнят детските заведения, епидемията ще пламне с нова сила", прогнозира Кунчев.

Съмнения за нарушения и измами на президентските и местните избори миналата есен са намерили място в доклада за напредъка на България в правосъдието и вътрешните работи, твърди "Труд". Очаква се той да бъде обявен от Европейската комисия идната седмица.

Документът се позовава на сигнали за изборни измами и посочва, че те се разследват от прокуратурата. "Преса" посочва на първа страница, че субектът на критика е вътрешният министър Цветан Цветанов, тъй като той ръководеше предизборния щаб на ГЕРБ по време на изборната кампания.

Под заглавие "За $ 3000 българи се бият в частни армии" "Труд" подчертава, че в Ирак, Афганистан, Ангола и голяма част от Африка има десетки частни компании, които наемат обучени мъже и жени.

"24 часа" пише: "Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?", попита от Варна Георги Първанов. Досегашният президент почете датата, на която той и покойният Николай Добрев върнаха мандата за ново правителство след оставката на Жан Виденов, като се включи в дискусията "15 години по-късно. Къде са лидерите".

Той зададе риторичния въпрос след разказа на млада социалистка как се опитвала да сигнализира на тел. 112 за недобросъвестни шофьори. И заключи, че ако има телефон, на който да се сигнализира за недобросъвестни управленци, ще дава само заето.

В интервю за "Преса" италианският икономист, социолог и писател Стефано Д`Анна разкрива правилата, който човек трябва да следва, за да бъде бизнесът му успешен: "Най-сигурният начин човек да се провали е да спре да вярва в себе си. Ти си това, което мечтаеш. А точните думи на Мечтателя са: "Светът е такъв, какъвто го мечтаеш".

Над 200 000 лева обезщетение за огънати ламарини ще трябва да изплатят застрахователи на шофьори. Толкова струват щетите от леките катастрофи, станали в снежната София в рамките само на три дни, пише под глава "Телеграф".

15-годишен стана Цар на виното, отбелязва "Стандарт". Не кой да е, а петима богове коронясаха Царя на виното вчера. Божествата положиха венец от лозови клонки и гроздове на главата на Петър Михов от санданското село Илинденци. Младежът, който е ученик в селскостопанската гимназия в Сандански, е внук на един от най-добрите лозари в селището. Фамилията се грижи за над 40 декара лозови масиви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ДЪРПАЙТЕ КРЕДИТИ.. ОТ КОМУНИТЕ ТЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ С ТОВА КОЕТО ВЪРШАТ 20 ГОДИНИ.. :)ХАЛАЛ ДА СА ВИ .. ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЕЙ ТАКА ЩЕ СИ ЗАМИНЕТЕ ..СКОРОПОСТИЖНО, НО ОБЛАДАНИ ОТ МИСЪЛТА.. ЧЕ ПАРТИЯТА се е погрижила за вас :)
108
0
 
6
 
! Отговори
$ преди 12 години
Те лесни, но все пак трябва да се връщат. А как?
107
0
 
26
 
! Отговори
Калин преди 12 години
БОКО.. С КРЕДИТИ ЛИ ЩЕ ПОВИШАВАШ ПОТРЕБЛЕНИЕТО БЕ .. ХАХА, СОЦИОПАТ .. ЗА ПРИМЕР СТЕ НА ДВА КОНТИНЕНТА ЗА ТОВА ЩО Е К*АКА :)
106
0
 
25
 
! Отговори
Калин преди 12 години
БОКО.. СЪС СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ .. КРЕДИТИ ЛИ ДА ИЗПЛАЩАТ ХОРАТА ? АЙ СТИГА БЕ .. ВЗЕМИ СВЪРШИ НЕЩО.. КОЕТО ДА ПОДКРЕПЯ ХОРАТА, ДА НАСЪРЧАВА ТАЛАНТ И ИНИЦИТИВА .. ВЗЕМИ СВЪРШИ НЕЩО ЩО ХОРАТА ДА ИНВЕСТИРАТ .. В СЕБЕ СИ .. В ДОМА СИ ..КРЕДИТИ.. НАЦИЯ ЗАБОРЧАЛЯЛА ПРОГРЕСИВНА НАЦИЯ ЛИ Е .. ЖИВОТ НА ВЕРСИИ .. ЖИВОТ ЛИ Е? КОМУНЯР НАГЪЛ!
105
0
 
12
 
! Отговори
Геле преди 12 години
На такива като тиквата в Германия им викат Шайзе.
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледайте го в момента на пресконференцията с Клинтъновица! Благ и мил.
103
1
 
28
 
! Отговори
мен преди 12 години
Боко аз кредит не искам , кредити в изобилие си имам. Добре , че работя да си връщам, вземам 700 лева заплата и 500 лв са ми сметките и кредите . Кредит не искам заплата искам. И това искат всички българи. Ме ми обяснявай за лесните кредити ами свали лихвите и дай работа на хората. Ти голям кредитор стана , лихварин , ционист.. Всички дето за тебе гласуваха да отидат да се прегледат бе ...
102
1
 
6
 
! Отговори
NIKOGA VE4E преди 12 години
TAZI SUTRIN PO BTV EDIN ANALIZATOR KAZA, ZA6TO HODI BORISOV V BRUXEL KATO NE RAZBIRA NISHTO I E SAMOTEN I BEZPOMO6TEN. TOLKOVA TO4NA OCENKA ZA NEGO NE SUM SRE6TAL. I "POMO6TA" ZA BEDNITE DA TEGLQT KREDITI SI E JIVO ZAROVBANE.EDIN NAROD KATO NA6IQ TRQBVA DA RAZBERE, NE SE LI OPUL4IM SRE6TU BEZAKONIETO I KORUPCIQTA NO VSI4KI, NAPRIMER KATO PO VREMETO NA SDS, NQMA DA JIVEEM PO-DOBRE.TAKIVA NAGLI NEGRAMOTNICI KATO BORISOV, DQNKOV I CVETANOV 6TE TRUPAT NA NA6 GRUB MILIQRDI.6TE DOPUSNEM LI TOVA?
101
0
 
12
 
! Отговори
ДО БОРИСОВ преди 12 години
ГОСПОДИН БОРИСОВ,ДЪЛЖИ ЛИ НА НАП КОВАЧКИ НОВИ 31 000 000 ЛВ,ПРЕДНИЯТ ПЪТ БЕЧЕ ВИНОВЕН ГОЦЕВИЯТ СЪД А СЕГА ?ТРАЕ ЛИ СИ ТРАЙЧО ЗА МИНИ БОБОВДОЛ
100
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората искат работа и добри заплати ! За какво му на бедния човек кредит ? *** бизподобни !
99
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дойде Господарката и ББ веднага и демонстрира, че планът Ран-Ът за морално и физическо унищожаване на българите е в действие.
98
0
 
2
 
! Отговори
ga4ev преди 12 години
ne plachete kato vdovici za k*r--napusnete darjavata i si tarsete kasmeta drugade kato mnogo drugi i az razbirase--s pliuene niama da napravite nishto vzemete orajie ,kakto te napraviha predi deveti ama nevi stiska -togava ne robtaite,ami si stoite na ebanite gazove v tazi pederaska darjava i tova e
97
1
 
28
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Боко залага на американския модел, който завлече половината свят - да се дават кредити на куцо и сакато - в Америка като бях се даваха на *** некакви ненормални кредити за къщи по 200 000 долара, а в същото време тези ора немаха пари да се обръснат (образно казано) - това няма да ни помогне, трябва ни производство, индустрия, износ, програма за направленията по които ще се развива нашата икономика и т.н., ама кой да ти слуша
96
1
 
7
 
! Отговори
манипулация преди 12 години
Борисов нареди лесни кредити - тука за всичко друго разбрах къде, какво и кой само за кредитите нищо
95
1
 
31
 
! Отговори
динго преди 12 години
*** *** тиквенски , вместо да намираш начини как хората с 300лв заплати да теглят заеми , намери начин как да им вдигнеш заплатите ! *** . Гласувах за теб щот ми беше интересно да видя какви ще ги надробиш. Е , вече не ми е интересно .
94
1
 
17
 
! Отговори
Revolver преди 12 години
Този *** вместо да дава такива предложения, да се хване да задължи работодателите да вдигнат заплатите повсеместно, за да не се налага да се взимат кредити....
93
1
 
22
 
! Отговори
a преди 12 години
В Пожарникарското училище, дали са изучавали "Финанси и кредит"? Май повече са залагали на работа с маркуч и катерене по стена.
92
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този и ла*на ще вземе да яде,стига да го разнасят по медиите.
91
2
 
24
 
! Отговори
БВА ДА ГИ"ПРИБЕ преди 12 години
БОРИСОВ НЕ ЛОБИРА ЗА ДОСТЪПНИ КРЕДИТИ,КОИТО СА ПРИ НИСКА ИЛИ 0%ЛИХВА ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС,КАКТО Е В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ.ТОВА Е ПОРЕДНАТА МУ МАНИПУЛАЦИЯ.С ТОВА НЕСКОПОСАНО КАКТО ВИНАГИ ИЗКАЗВАНЕ БОРИСОВ ЛОБИРА ЗА БАНКИТЕ.СИРЕЧ ДАВАЙТЕ КРЕДИТИ,ДОРИ И НА ТЕЗИ С ДОХОД ПОД 400 ЛВ.,ЗАЩОТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,ЧЕ НЯМА КАК ДА ГИ ВРЪЩАТ И ТОВА ЩЕ СА ПОРЕДНИТЕ ЗАРОБЕНИ ОТ НАС,НА КОИТО ЩЕ ПРИБЕРЕМ ИМОТИТЕ И ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ НА УЛИЦАТА- ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР.НЕ МОГАТ СПОКОЙНО ДА ГЛЕДАТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ И ИМОТИ.ТРЯ
90
0
 
39
 
! Отговори
... преди 12 години
Най-голямата грешка на бедния човек ще е да изтегли кредит, освен ако не е смъртно болен.

Спонсорирани публикации