Борисов нареди лесни кредити

Преглед на печата за 5 февруари 2012 година
Обновена: 5 фев 2012 12:35 | 5 фев 2012 12:34,
160
Борисов нареди лесни кредити
Снимка: БТА

"Борисов нареди лесни кредити" е водещото заглавие за "Труд". До десет дни министерството на финансите ще разработи три мерки, с които да се облекчи отпускането на заеми за хора с нисък доход.

"На министър Дянков съм възложил за десетина дни да ми даде три мерки, с които да помогнем на хората, които искат да вземат кредити, тези, които вземат под 400 лева. И мисля, че ще бъдат интересни за вас", са думите на Борисов, цитирани от изданието.

Близо 1/4 от България е в грипна епидемия, алармира "Труд". Заразата масово разболява в регионите на Стара Загора, София-област, Монтана, Пазарджик. Епидемия е обявена и в много градове като Бургас, Шумен и Хасково, уточнява доктор Ангел Кунчев, главен държавен санитарен инспектор.

Според него студът и стотиците затворени училища и детски градини временно спират настъплението на грипа. "Но при най-малкото затопляне и след като отново се напълнят детските заведения, епидемията ще пламне с нова сила", прогнозира Кунчев.

Съмнения за нарушения и измами на президентските и местните избори миналата есен са намерили място в доклада за напредъка на България в правосъдието и вътрешните работи, твърди "Труд". Очаква се той да бъде обявен от Европейската комисия идната седмица.

Документът се позовава на сигнали за изборни измами и посочва, че те се разследват от прокуратурата. "Преса" посочва на първа страница, че субектът на критика е вътрешният министър Цветан Цветанов, тъй като той ръководеше предизборния щаб на ГЕРБ по време на изборната кампания.

Под заглавие "За $ 3000 българи се бият в частни армии" "Труд" подчертава, че в Ирак, Афганистан, Ангола и голяма част от Африка има десетки частни компании, които наемат обучени мъже и жени.

"24 часа" пише: "Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?", попита от Варна Георги Първанов. Досегашният президент почете датата, на която той и покойният Николай Добрев върнаха мандата за ново правителство след оставката на Жан Виденов, като се включи в дискусията "15 години по-късно. Къде са лидерите".

Той зададе риторичния въпрос след разказа на млада социалистка как се опитвала да сигнализира на тел. 112 за недобросъвестни шофьори. И заключи, че ако има телефон, на който да се сигнализира за недобросъвестни управленци, ще дава само заето.

В интервю за "Преса" италианският икономист, социолог и писател Стефано Д`Анна разкрива правилата, който човек трябва да следва, за да бъде бизнесът му успешен: "Най-сигурният начин човек да се провали е да спре да вярва в себе си. Ти си това, което мечтаеш. А точните думи на Мечтателя са: "Светът е такъв, какъвто го мечтаеш".

Над 200 000 лева обезщетение за огънати ламарини ще трябва да изплатят застрахователи на шофьори. Толкова струват щетите от леките катастрофи, станали в снежната София в рамките само на три дни, пише под глава "Телеграф".

15-годишен стана Цар на виното, отбелязва "Стандарт". Не кой да е, а петима богове коронясаха Царя на виното вчера. Божествата положиха венец от лозови клонки и гроздове на главата на Петър Михов от санданското село Илинденци. Младежът, който е ученик в селскостопанската гимназия в Сандански, е внук на един от най-добрите лозари в селището. Фамилията се грижи за над 40 декара лозови масиви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
12
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Айде стига с тоя бай Тошо ве, вече ги няма руснаците да те снабдяват с евтини суровини, кога кабинета ще се справи с корупцията съдебната система къде са инвеститорите теглете кредити и готово брех как не сме се сетили.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди да се вземе кредит, човек трябва сам да помисли, дали ще може да го върне и ако не може изобщо да не го взема! Ама имал нужда? Да всички имаме, но ако не можеш да го върнеш - какви са последиците? Що се отнася до грипната епидемия - един ден тя ще е 100 % и ще има ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ! Грипът не идва сам, ей там срещнали се 2 птици или 2 прасета и ХОП! Всичко е изкуствено, разпространява СЕ УМИШЛЕНО от ниско летящи самолети, много на брой, един след друг и изпускащи следи от опашките!!
67
1
 
1
 
! Отговори
До 69 преди 12 години
Тук кораба-майка, чувате ли ме?
66
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В главата на Тиквата бъка от идеи,както червеите се множат в разложен труп!Но от това страда народа!
65
0
 
25
 
! Отговори
chicago преди 12 години
г-н Борисов,няма как г-н Дянков да ви израбаоти три мерки (критерия).Защото първата мярка(критерии) е платежоспособност.Условието обезмисля решението.
64
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако може и да обясни като как с доход под 400 лв ще си обслужват кредита, ще го почерпяцар е по генериране на идеи, всяка следваща от *** по-***, дет'се вика луд умора нема
63
0
 
21
 
! Отговори
Витяз преди 12 години
Предпочитам да улесни връщането на кредитите, че за момента освен висока безработица и несигурност за раб. място, друг ефект от далновидното им управление не виждам.
62
0
 
8
 
! Отговори
Серго С. преди 12 години
Хей Бойко това с кредитите беше моя идея,знам че искаш да се задържиш на власт, но поне бъди мъж и признай. А между другото както се видя номера с кредитите при мен не мина.
61
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да да да да ей сега ще тегля кредит да плащам данъци на милионите чиновници и други ***
60
0
 
26
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
*** герберастки,не се гаври със святото име на Апостола,не го сравнявай с това същество!
59
0
 
7
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Днес.бг,много изоставате с информацията.Хилари отдавна пристигна,а вие нито дума.Не трябва ли да знаем кога,как и защо пристигна.Добре,че други преди вас ни светнаха по въпроса.А вие ни информирате какво наредил Бойко.
58
0
 
22
 
! Отговори
8888 преди 12 години
според мен напълно е изтрещял другаря Борисов
57
0
 
3
 
! Отговори
Ларго преди 12 години
До 66: ХА-ХА-ХА-ХА-ХА ... по-голяма идиотщина от това няма ....
56
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
напред бойко мачкай ***
55
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свидететели сме на краха на комунистическата *** на България.Честито на България.ЗАТВОР ЗА ГОЦЕ,ТРАКТОРА И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО ТЯХ.
54
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Хилари оценява усилието на Бойко и ГЕРБ да изтръгнат България от пипалата на кумунизката плесен и руската содатщина!!! Само чака Гоце от Сирищник да си махне слузестите окончания от властта и дойде на крака да си поговори с Бойко и Росен! Ето това е признание за можещите и искрени политици на Бългаското Вазраждане!
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свидететели сме на краха САЩ и ЕС и възхода на Китай да ме фанат за щепсела банкерите с техните кредити.
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС КАЗАХА ЧЕ КИЛИЯТА НА ГОЦЕ -КРАДЕЦА ВЕЧЕ Е ГОТОВА
51
2
 
19
 
! Отговори
91 преди 12 години
Да нареди с нормална европейска лихва - но за тази работа се иска кураж -да застанеш срещу лакомите банкери - ама къде по - лесно е да омагьосваш оскотелият народ с лъскави евтини локуми.
50
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е бивало по тези земи да управлява човек с така преплетена мъдрост, опит, природна интелигентност и скромност като Бойко! Само ТОЙ може да ни избави от кумунизката лукуста опоскала всичката жизненост от снагата на страната!БОГ БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ С БОЙКО БОРИСОВ!