МВР вади нови данни за атентата утре, още не знае кой е терористът

Информацията е оперативна и не мога да я споделя, оправда се Цветанов
13 авг 2012 22:04,
144
МВР вади нови данни за атентата утре, още не знае кой е терористът
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Има нови данни за атентата срещу израелски туристи в Бургас от 18 юли т.г., но те са чисто оперативни и не мога да ги споделя публично. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той загатна, че утре чрез медиите ще бъде пусната информация по случая, без обаче да сподели подробности.

На въпрос дали е установено кой е атентаторът Цветанов отговори: „Не”.

„Нуждаем се от допълнителна помощ от българските граждани, но в утрешния ден ще имаме възможност да пуснем информация, която смятаме, че чрез медиите ще стигне до гражданите, които могат също да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента“, посочи министърът.

Още по темата

„Не коментирам нищо свързано, което се обменя с партньорите. В тази посока не очаквайте коментар от мен”, каза Цветанов отговори на въпрос, свързан с публикуваната в „Ню Йорк таймс” информация, че преди атентата са засечени множество разговори между Ливан и Бургас.

За момента службите ни не дават и категорична информация дали атентаторът от летище „Сарафово“ е бил камикадзе.

Ден след като следователят по делото Георги Илиев обяви, че атентаторът е камикадзе, той самият се опроверга, като каза, че няма категорични доказателства за това твърдение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
хм..пак ли бе? не свършиха ли вече "новините " по темата? вие да не сте бавно развиващи се бе? ай де съберете се..направете си оперативката..и решете..и кажете..случи се това и това..и край..няма да ми разтягате локуми до последния ден преди да ви бием шута на изборите..ако е така..не се хабете..файда йок..
34
0
 
14
 
! Отговори
Веско Маринов преди 11 години
Родната полиция ни пази! (от сигурността)
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
въобще целия този атентат нещо не се получи. Българските граждани да помагат, а ДАНС да прави това- виж 27 ? Гуляи, секс , щуробаджанащина , космически заплати и огромни привилегии- докато те е....., българските граждани да помагат. И от самото начало го сбъркаха този атентат- несполучлив опит
32
0
 
11
 
! Отговори
информация няма преди 11 години
Цецо: Утре ще ме дават триста и тридесет пъти по кабеларките. Ще бъде пусната информация, че всъщност информация няма.
31
2
 
12
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
До всички в БГ: И да не ви е весело,опитвайте се да се радвате,защото едва ли НЯКОГА ще ви се даде шанса да имате по-голям за министър от този на снимката!
30
2
 
9
 
! Отговори
do 36 преди 11 години
Аз пък си гледам малки зелени човечета под леглото!!!!!!!!
29
1
 
17
 
! Отговори
торбата с лъжите преди 11 години
Цецо Лажецо отново вади торбата с лъжите: МВР щяло било да извади нови данни утре, още не знаело кой е терористът, но поне знаело, че е имало атентат!
28
10
 
6
 
! Отговори
санитар преди 11 години
Здравейте,червени кратуни!
27
1
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
няма случайни неща- вервай ми
26
1
 
9
 
! Отговори
Psv преди 11 години
Те още 100 терориста се родиха те още не знаят кой е баща им.
25
5
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
американските военни имат инсталация в Аляска, която поражда природни катаклизми по целия свят. Зловещата разработка ХААРП крие под абревиатурата си: Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе. Твърди се, най-просто казано, че е като гора от 180 антени, разпръснати на огромна площ. Базата-майка се намира на недостъпно място в Аляска. Тя генерира нискочестотни радиовълни чрез специална свръхмодерна технология. Официалната рождена дата на ХААРП е през 1990 г. Програмата, както май всяка научна разработка по това време, е предвидена за тайно оръжие срещу вражеския лагер по време на Студената война. Вместо за изучаването на природата на йоносферата и за развитието на системите за противовъздушна и противоракетна отбрана на САЩ, ХААРП ще се използва като интегрално геофизическо оръжие. Спектърът на приложение е огромен от земетресения, през цунами до облаци, които могат да предизвикат потоп. Обществена тайна е, че разработката е главният заподозрян за силното земетресение в Япония на 11 март 2011 г. Броени дни след труса на сайта на ХААРП можело да се види спектрограма показваща честотата на излъчване. Системата излъчвала сигнал с честота 2,5 Hz, знаковата честота за земетресение. Оказва се, сигналът е излъчван постоянно два дни преди земетресението. Много от силните трусове по всички краища на света, а и у нас, се предписват на разработката. Затова не е чудно, че никой не вярва на участващите в проекта ХААРП, че не го използват като оръжие. Надежда Димитрова
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цв...рък! Вече знаем, че е човек, не извънземен! Но кой е, ще изинявате, не знаем!
23
1
 
4
 
! Отговори
за това беше цирка преди 11 години
Проект на Европейската комисия за тотален полицейски Биг брадър в населените места с видеонаблюдение от въздуха събуди протести в интернет и масово недоволство във форумите. Първи срещу идеята хората да бъдат наблюдавани с камери от въздуха и полицаи да преценяват кой от тях е съмнителен скочиха т.нар. Анонимните. Това е международната организация за протести, която първа протестира срещу проекта АКТА. Българските Анонимни също се включиха, още повече че в проекта участва нашият Технически университет.Програмата на ЕК се нарича ИНДЕКТ и се разработва от 9 държави и 17 организации, начело с Полша (университета в Краков и полското МВР). Тя предвижда летящи камери да пазят големите европейски градове от 2014 г. от терористични атаки и обикновени престъпници.Идеята е видеотехниката да се монтира на безпилотни самолетчета, които кръжат над населеното място. Те ще са на подчинение на полицията. Компютърна програма ще отчита и докладва кое поведение е съмнително. След това полицай ще решава кой да бъде задържан. Същото наблюдение ще се прави и от стационарни камери.Проектът струва 14 млн. евро. Финансира се по Седма рамкова програма за наука на Евросъюза и за периода от 2009 до 2014 г. Той е стартирал като секретен, но още през 2009 г. британският в. "Дейли телеграф" сигнализира за новия Биг брадър и така прикова вниманието на Анонимните. Протестите се развихриха още повече, след като в неделя в. "Сънди мейл" писа, че ЕК дава 260 млн. евро по проекта "Юросур". Той предвижда охраняване на средиземноморското крайбрежие от самолети с камери.
22
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
toq carvul na snimkata stava da 4isti na kravite,4e e qk i prost
21
1
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Ама що бе другарю ги задаваш тук тези въпроси, вместо да ги подскажеш в сайта на БСП и утре те да ги зададат пред целият ни народ (ако е истина де )??? А кажи сега нещо и за ХААРП :))) Такива като теб ги усещам как си падат по конспирациите. Сигурен съм че Бойко и ГЕРБ както и господарите му от САЩ са виновни за земетресенията от близките дни, познах нали :))) ХА-ха-ха
20
1
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ АКО В АТЕНТАТА БЯХА ЗАМЕСЕНИ ИРАН И ХИСБУЛА ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ИЗЯВЛЕНИЯ? ЩОМ СЕ МЪЛЧИ, ЗНАЧИ РАЗКРИТИЯТА НЕ СА В ПОЛЗА НА САЩ И ИЗРАЕЛ ! ТЯ РАБОТАТА НА ВСИЧКИ Е ЯСНА - ТЪРСИ СЕ ПОВОД ДА СЕ УДАРИ ИРАН!Хисбула нямат интерес да бъдат обявени за терористична организация най вече в този момент. Още по-вече, ако искат да убият 4-5 израелци винаги могат да го направят когато и където поискат. Същото важи и за Иран, който няма интерес от усложнения на външнополитическата обстановка и увеличаване на международната изолация. По скоро трябва да е дело на Мосад и ЦРУ, който търсят повод да нападнат Иран или най-малкото да предизвикат международно възмущение и въвлекат колебаещатата се Европа
19
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
kva e taq *** na snimkata
18
5
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Неграмотен си като типичния БеСеПедераст - ниско образован ***, ***, селянин или пенЦионер с промит чугунен мозък.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От РЗС зададоха и седем убийствени въпроса на вътрешния министър Цветан Цветанов в качеството му на ресорен вицепремиер, отговарящ за ДАНС: 1.Дали му е известно, че през м. април тази година след пиянски запой в сградата на ДАНС, който е започнал още в работно време и е продължил до късно през нощта, директорът на дирекция Човешки ресурси Аврам Иванов е паднал по стълбите, при което е имал пукнат череп и с опасност за живота е приет в болница, като е прекарал 20 дни в болнични? 2.Дали му е известно, че в помещенията на ДАНС не само се злоупотребява с алкохол, но в работно и извънработно време се осъществяват сексуални актове между агенти на ДАНС? 3.Дали му е известно, че жените кандидатки за определени длъжности трябва да преспиват с директора на дирекция Човешки ресурси, като условие за разглеждането на документите им и кога смята да уволни този алкохолизиран сексуален маниак от ДАНС? 4.Дали му е известно, че цели семейства се назначават на работа в ДАНС само защото са роднини на сегашните и бившите шофьори на Цветлин Йовчев, Иван Драшков и Бойко Борисов? 5.Дали му е известно, че кабинетът на Цветлин Йовчев се посещава в неработни дни от служителя във фирма Информационно обслужване о.з. ген. Атанас Атанасов и с каква цел се осъществяват тези посещения? 6.Поради каква причина в условията на финансова криза и 20 години след демократичните промени на ръководни длъжности в ДАНС се държат пенсионери бивши служители на ДС? 7.Дали му е известно, че бившата резиденция Банкя е тотално ограбена от служители на ДАНС, като със знанието на ръководството е изнесено всичко ценно телевизори, радиатори, конвертори, маси, столове, легла, тренажори, картини, декоративни пана, автомобили, агрегати за електрически ток и др. Държавно имущество на стойност няколко милиона лева, респ. Възнамерява ли да възложи проверка и да накаже виновните, като ангажира и имуществената им отговорност?
16
0
 
12
 
! Отговори
Ъъъ... преди 11 години
Само аз ли си помислих, че утре ще има атентат (заради заглавието)?