Няма да си наруша обета, ще говоря след 16 декември!

Дядо Николай дойде на заседанието на Светия синод
Обновена: 26 ное 2012 10:48 | 26 ное 2012 10:48,
61
Няма да си наруша обета, ще говоря след 16 декември!

Пловдивският митрополит Николай дойде на днешното заседание  на Светия синод, което е част от зимната сесия и на нея се обсъжда подготовката на патриаршеския избирателен събор.

След избирането на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил за наместник-председател на Българската православна църква до избора на патриарх Пловдивският митрополит Николай в отворено писмо обяви, че се оттегля от заседанията на синода за 40 дни, в които ще се отдаде на "молитви и размисли". В писмото си той оспори избора на митрополит Кирил за наместник-председател. 

Още по темата
Моя обет аз няма да наруша, всичко, което ви интересува, на всичко ще дам отговор след изтичането на 40-дневния траур заради кончината на патриарх Максим, каза днес пред журналисти  митрополит Николай преди заседанието на синода. 

Запитан дали идването му днес означава, че признава за наместник-председател на Светия синод Варненският митрополит  Кирил, Пловдивският митрополит заяви, че на всичко ще отговори  след 16 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
0
 
! Отговори
Mustafa преди 11 години
Bulgarlar sabun
13
3
 
17
 
! Отговори
do 5 преди 11 години
съвременен ръководител на църквата - обвинява мадона за природните бедствия, да не изброяваме останалите глупости дето дрънка! Това, че е по-млад от останалите не го прави съвременен!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i sled 17 ti da ne govori6 az pak 6e go premesta ot edin u dr kra4ol
11
1
 
26
 
! Отговори
МУТРОполит Ники преди 11 години
Абе аз нема да говоря само да ви кажа некои ТАРИФИ когато ме изберат за МУТРОполит на всинце *** : 1.ИЗЧИСТВАНЕ НА ИМЕТО НА МУТРАФОН ИЛИ ПОЛИТИК И ПРОВЪЗГЛАСЯВАНЕТО МУ ЗА СВЕТЕЦ-цена:ВИЛА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ ИЛИ ФРЕНСКАТА РИВИЕРА ПЛЮС ИЗВЕСТНА СУМА В БАНКОВА СМЕТКА 2.ОПЕЛО НА УБИТА МУТРА И ИЗЧИСТВАНЕ НА ИМЕТО МУ-цена:ХОТЕЛ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ПЛЮС БОНУС-"ЛИНКЪЛН" ИЛИ ПОНЕ "МЕРЦЕДЕС" 3.ПРОВЪЗГЛАСЯВАНЕ ЗА АРХОНТ НА МУТРА ИЛИ ПОЛИТИК-цена: ХУБАВ "РОЛЕКС" плюс ХУБАВА СУМА ПО БАНКОВ ПЪТ! Благодаря!!!
10
4
 
5
 
! Отговори
do 4 преди 11 години
Бог няма служители, но николай е ;)
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Син на служител от ДС, лекуван в психиатрично заведение, сега мутра и митрополит, това само в БГ може да го има!
8
1
 
20
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Сега и Боко и Дякоф ако дадат един обед ,че няма да говорят за да дразнчт хората ще бъде супер.
7
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да го плюя сега. Ще си запазя това право за след като си наруши обета.А ако го спази ще се радвам да е патриарх.
6
1
 
14
 
! Отговори
ани преди 11 години
Не го наричайте галено - дядо .Много *** има сред поповете -- МНОГО . И оставете еврейските служители да си скубят брадите - стига писахте за тях !
5
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Един достоен човек заслужаващ уважение! Колкото и да го плюете че имал скъпи вещи и не бил едва ли не отшелник той е най-достойният човек който може да поеме управлението на БПЦ! Имаме нужда от млад и съвременен ръководител за да развие църквата така че да не се окаже че след 30 години ще има само *** мюсюлмани и българи атеисти! Религията ни е спасявала много пъти и това е най-важното! Успех!
4
0
 
7
 
! Отговори
Pimp C до 1 преди 11 години
Бог няма служители!
3
5
 
24
 
! Отговори
щеше да стане атеист преди 11 години
Ако Исус Христос знаеше за съществуването на мутрополит Кирил и на мутрополит Николай, отдавна щеше да напусне църквата и щеше да стане атеист!
2
2
 
18
 
! Отговори
ТОЙ Е!!!!! преди 11 години
мУтрополит!!!!!
1
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 11 години
Като един истински служител на Бог този човек излъчва любов и състрадание към всички люде! Живее скромно и по правилата, писани от неговия Отец - обичай ближния си и споделяй с него! :))))