TV7 не се разбра с "Булсатком"

Операторът продължавал да излъчва телевизията незаконно
12 яну 2013 15:04, Петя Славова
252
TV7 не се разбра с  "Булсатком"
Снимка: Dnes.bg

TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари, но от телевизията съобщават, че операторът продължава да извъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7.

"За  арогантното и пиратско  поведение на "Булсатком" ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда" - заканват се от канала.

Повече от две седмици продължиха разговорите между двете страни, но така и не се стигна до споразумение.

" Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети", пише в съобщение до медиите. В него още се обяснява, че от началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите.

Още по темата

От TV7 и Super 7 обещават, че ще продължават да предлагат качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.

От преди седмица клиентите на доставчика нямат достъп и до bTV и нейните общо шест „нишови“ канали. За да обезпечи, поне частично, потребителите си, „Булсатком“ започна излъчването на 10 допълнителни канала.

Казусът между фирмата и bTV достигна и до Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), както и до Съвета за електронни медии (СЕМ). И двата органа излязоха с официални позиции по спора, които бяха почти еднакви - а именно, че проблемите между двете страни имат изцяло търговски характер и те трябва да бъдат решени чрез съвместни компромиси и диалог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До do 237Ти у ред ли си?
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Булсатком са наглеци
210
0
 
0
 
! Отговори
do 237 преди 11 години
А какво да заложат за да вземат кредит бре? Твоята панелка ли?
209
0
 
0
 
! Отговори
huytrtyugfrtreddf преди 11 години
Na buslast им пожелавам да фалират до края на март и цял живот всички свързани с нея да гледат само планети и тянковци и подобни, еб--а маата на всички любители на формула1 и мото-гп, дано спътника им падне още доп края на месеца и да нама и спомен от тях! И ги вижте в търговския регистър колко пъти са залагали фирмата и за колко пари и сега паг е под залог!
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това с лиценза е за да се продадат по-скъпо. На всички е ясно, че те пари за мобилен оператор да стават нямат
207
0
 
0
 
! Отговори
polq преди 11 години
аз си харесвах Булсатком, но това, дето го направиха, не го смятам за коректно. Мисля, че трябва да се споразумеят и да си върнат Битиви. на всички абонати ни е ясно, че няма да ни дадат без пари ейчбио и са го дали временно
206
0
 
0
 
! Отговори
про Булсат преди 11 години
Аз пък искам да има четвърти gsm оператор. И ако условията са им по-хубави ще отида там. Не съм се венчал за Виваком.
205
0
 
0
 
! Отговори
анти Булсат преди 11 години
Булсат явно са много близки до властта след като в разгара на кризата получават лиценз за 4ти gsm оператор. Ето защо укриват абонати и къде отиват парите на зрителите - в този лиценз.
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и *** и той иска пари в тв7
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодаря на Бойко че махна Босфор тв
202
0
 
0
 
! Отговори
Кънчо преди 11 години
аз си искам Босфор ТВ липсва миииии.....
201
0
 
0
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
вярно съм много ***, че съм тръгнал да смятам. Но ако толкова много ми се смята, мога да отида в офиса на някоя интернет доставчик фирма и да питам дали не са им се увеличили в пъти абонатите
200
0
 
0
 
! Отговори
нещо важно преди 11 години
Който иска да гледа БТВ нека да си сложи обикновена антена и това е. И без това след 5 месеца ефирните програми ще станат с цифров сигнал и то БЕЗПЛАТЕН за зрителите, защо трябва да плащаме парички за нещо, което е безплатно?
199
0
 
1
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
до bоbi 228. Две работни седмици x 6 дни x 8 часа = 96 часа:)) 5000 човека за 96 часа прави по 52 човека на час/приемам, че служителите не са пишкали:)/ От тук следва, че всеки клиент е бил обслужен за 69 сек:) Говоря за СЕКУНДИ а не за прословутата поза:) Та евалла на този офис в този малък град!:))
198
0
 
0
 
! Отговори
албена преди 11 години
не гледам Битиви особено, но масово хората наистина напускат Булсатком. Само те губят от тая работа,. въобще не трябваше да става така. Но си мисля, че Булсатком не им пука, защото чувам, че са решили да се продават и то скъпо. Затова са взели и лиценза за четвърти оператор. С пари на Левон Хампарцумян, обичайният заподозрян
197
0
 
0
 
! Отговори
bobi преди 11 години
току що разбрах, че 5000 хил човека от един малък град са минали само през един офис само за две седмици - записват се за интернет и кабелна. Напускат яко Булсатком. Защо ли?
196
0
 
1
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Не ми е ясно защо всички тук изпадате в дребнотемия, канали, касови бележки и т.н. Тук иде реч за нещо много по просто и гадно. Една компания /Виваком/ с много пари зад гърба си, иска да "излапа" друга добре развиваща се БЪЛГАРСКА компания. За да я 'излапа" първо трябва да я съсипе. Ако това стане Виваком си става чиста проба МОНОПОЛИСТ в доставките на нет и сателитна телевизия. Това, освен до икономически води и до политически дивиденти т.е. директно влияние на властта. Просто и ясно..
195
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Булсатком изнудват абонатите си. Факт
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До rhinoГовори го само ьТВ. БСК издава касови бонове през апарати, вързани в реално време с НАП.Ако 80% са скрити абонати, то тогава рейтинга на ьТВ трябва да падне 4 пъти след спирането на ьТВ по БСК. Това не се случи.Айде обясни го
193
1
 
1
 
! Отговори
rhino преди 11 години
До АнонименВ медиите се говори за 80% скрити абонати като цяло (от абонатите на БСк)! Т.е. трябва да се повтори калкулацията.