TV7 не се разбра с "Булсатком"

Операторът продължавал да излъчва телевизията незаконно
12 яну 2013 15:04, Петя Славова
252
TV7 не се разбра с  "Булсатком"
Снимка: Dnes.bg

TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари, но от телевизията съобщават, че операторът продължава да извъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7.

"За  арогантното и пиратско  поведение на "Булсатком" ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда" - заканват се от канала.

Повече от две седмици продължиха разговорите между двете страни, но така и не се стигна до споразумение.

" Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети", пише в съобщение до медиите. В него още се обяснява, че от началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите.

Още по темата

От TV7 и Super 7 обещават, че ще продължават да предлагат качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.

От преди седмица клиентите на доставчика нямат достъп и до bTV и нейните общо шест „нишови“ канали. За да обезпечи, поне частично, потребителите си, „Булсатком“ започна излъчването на 10 допълнителни канала.

Казусът между фирмата и bTV достигна и до Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), както и до Съвета за електронни медии (СЕМ). И двата органа излязоха с официални позиции по спора, които бяха почти еднакви - а именно, че проблемите между двете страни имат изцяло търговски характер и те трябва да бъдат решени чрез съвместни компромиси и диалог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
2
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
ТВ7..? Бареков??? Хихихи! Съжалявам, че тук не могат да се качват клипчета, та да ви кача...как ВЕЛИКИЯ ТРИБУН ГРОМИ МУТРАТА БОЙКО :)) Също като другия пудел...... Я.Я. Да, ама тогава! А сега......още не е посегнал към копчетата на панталона си/Б.Б/ и фелациото готово! Поотделно и групово.. А БТВ??? И там дудуци безподобни ама в другата насока -зер Гергов плаща. И Николаев / сутрешния блок/ ахааааааааа да се разтече под стола с *** въпросчета в полза на БСП. С две думи... свиркаджии..тотални..
131
0
 
4
 
! Отговори
ИМА ЕДНА ИСТИНА... преди 11 години
"МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ"....са типични образования на примитивните общества с военно -олигархичен характер !КОМУНИЗМА... е точно такова общество!Неговите отрочета /Герговци, Първановци,Ковачки,Златевци и пр./..просто имат същото мислене-ТЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМО В УСЛОВИЯТА НА "МОНОПОЛ"!Пазарната икономика ги плаши и съсипва ....защото нямат гъвкав подход и нестандартно мислене!Те са свикнали с клишета -затова копират западните ТВ-канали и радиа!ВИЖТЕ И СРАВНЕТЕ!!!
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дано никога не ги пуснат . Барековата простотия и без това малко хора я гледат. Иматолкова интересни програми така ,че бтв и тв7 не ми липсват.
129
0
 
2
 
! Отговори
до 155 преди 11 години
може и да си прав ама ми дреме на дъртия дали ще се разпаднат когато мен вече няма да ме има на белия свят. аз искам нормален живот.СЕГА!
128
0
 
3
 
! Отговори
ИМА ЕДНА ИСТИНА: преди 11 години
....всички "монополни структури" .....са до време....!ВЕДНАЖ ИЗГРАДЕНИ ----В ПОСЛЕДСТВИЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА СПОНТАНЕН РАЗПАД!!Защо ,ли..?Защото винаги са неподатливи на вътрешен контрол и страдат от спонтанен разпад , поради "свръх-окрупняване"!ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН...КАКТО ЗА "СВРЪХТЕГЛОТО" НА АТОМА....ТАКА И ЗА "СВРЪХДЪРЖАВИ" ,КАТО БИВШИЯ СССР!
127
0
 
3
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
до 151......Няма значение дали ги гледаш или не - то работата ясна-копчета на дистанционното бол. Тук иде реч за нещо друго. Ако утре завладеят Булсатком -нещо което неистово искат- следва автоматична цензура на всичко що не е удобно на собствениците. Познай до три пъти кои са:)И започва едно безспирно облъчване.............кой как си го поръча.. Пара е това ейййййййй!!
126
0
 
1
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Вече седмица Булсатком излъчва реклами на честотите, на които излъчваше ъТВ. Повечето от верните му зрители дори не знаят, че не гледат любимата си телевизия.
125
0
 
3
 
! Отговори
МАЙНАТА ИМ... преди 11 години
...АЗ СЪМ НА БУЛСАТА ....И НЕ МИ ПУКА!!!НЕ ВИЖДАМ ,ЗАЩО ДА СМЕНЯМ ДОСТАВЧИКА!
124
0
 
1
 
! Отговори
3goro преди 11 години
До Анонимен Аз не го гледам,обаче го плащам (20мин. реклами на 60 мин. тв. време -какво да гледам)И когато искат още повече пари(Бтв и Тв7),по-този селски начин с изнудване и шантаж направо побеснявам.Най-гледаната медия" ашколсун,аферим, евала-към Бтв зрителите :)
123
2
 
0
 
! Отговори
ZAX преди 11 години
Не лъжа!Ако имате познати, които работят в Булсат ги питайте дали ги осигуряват на пълната заплата.В сивата икономика са защото дори да отчитат реалните приходи, отчитат нереални разходи.Като например разхода от 2.80 лв. за тв+ на абонат. Уж са фирми нямащи нищо общо помежду си, но всички знаем, че са едно.
122
0
 
6
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Подкрепете Булсатком, хора! Не съм му абонат ама от монополите ми се повръща! Утре ще го съсипят и ще го купи някоя световно неизвестна офшорка. Тогава ще имате избор за телевизия и нет: Булсатком/Виваком/ или.... Виваком. Както е и с горивата в момента. И с медиите. Я ми кажете за какви "свободни" медии говорим като ТВ7, Монитор, Телеграф, и Виваком са на един и същ собственик?
121
0
 
0
 
! Отговори
до Някой си преди 11 години
Аз чаках 4 седмици и нещо. В крайна сметка звъннаха и ми го донесоха.
120
0
 
3
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Мдааааааа, коментара на 116 е много верен. Прочетете го внимателно. Точно там е заровено кучето. И смърди! Смърди на монополи и корупция. Смърди на мръсни пари! Смърди на бананова република, на руски пари, на пари на Доган, на купуване и монополизиране на медиите. Мноу смърди!
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срокът за получаване на HD приемник от стари абонати е около 3 - 4 месеца срещу 18 лв.! На новите абонати направо дават такива.ZAX ли си или нещо друго не ме интересува, ама лъжеш повече от дърт ***!
118
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
TV7-Нов Бардак със Стари К...И!!!
117
0
 
0
 
! Отговори
до ZAX преди 11 години
Ами има си HBO-та. Не знам дали трябва HD приемник за тях, ама едва ли, щото моят е много стар и сигурно не е HD.
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е те това сие баш mЪde in Бугарско а тея от тв7 пък кой ги гледа
115
4
 
0
 
! Отговори
ZAX преди 11 години
Защо лъжете, че са пуснали ХБО?ПС: Повече от една година чакам в списъка ХД приемник. Добре, че ми свършва договора, че да се махна от тези старозагорски тарикати. Нямам елементарни програми, като БНТ свят, БНТ2, History, а сега всички БТВ-та и ТВ7. Това не телевизия, това е Булшит!
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Две сателитни чинии имам към тях и интернет.Винаги като си плащам ми издават фискален бон.
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък плащам Булсата вече 2 години на един от пунктовете дето се плащат и други сметки и винаги съм получавал касов бон!Чиниите са повече от абонатите. Аз имам втора чиния на вилата. Като тръгна за там вземам един от приемниците за да си пускам и там каквото пожелая.