TV7 не се разбра с "Булсатком"

Операторът продължавал да излъчва телевизията незаконно
12 яну 2013 15:04, Петя Славова
252
TV7 не се разбра с  "Булсатком"
Снимка: Dnes.bg

TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари, но от телевизията съобщават, че операторът продължава да извъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7.

"За  арогантното и пиратско  поведение на "Булсатком" ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда" - заканват се от канала.

Повече от две седмици продължиха разговорите между двете страни, но така и не се стигна до споразумение.

" Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети", пише в съобщение до медиите. В него още се обяснява, че от началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите.

Още по темата

От TV7 и Super 7 обещават, че ще продължават да предлагат качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.

От преди седмица клиентите на доставчика нямат достъп и до bTV и нейните общо шест „нишови“ канали. За да обезпечи, поне частично, потребителите си, „Булсатком“ започна излъчването на 10 допълнителни канала.

Казусът между фирмата и bTV достигна и до Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), както и до Съвета за електронни медии (СЕМ). И двата органа излязоха с официални позиции по спора, които бяха почти еднакви - а именно, че проблемите между двете страни имат изцяло търговски характер и те трябва да бъдат решени чрез съвместни компромиси и диалог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ли я гледа и тази телевизия?
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 175Спътници дал господ. Но пък ьТВ си вкара такъв автогол, дето ще я затрие като телевизия съвсем скоро.
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 176Всичко е временно в тоя свят. Или не го знаеш, защото си *** ?
149
0
 
0
 
! Отговори
do 174 преди 11 години
временно е. Знаеш го. Или не, защото си прасе
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не съм очаквал, Левон Хампарцумян ще започне да действа пак чрез Любо Пъпката, Иво Прокопиев и останалите от КРИБ - колкото до Булсатком, те са вече е история и се продават. След 3 г. изтича животът и на спътника им
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо ТВ7 и ьТВ имам HBO и cinemax Мисля, че съм заменил врабче за 10 прасета :)
146
0
 
0
 
! Отговори
ахмед преди 11 години
Вижте долния линк- ще се посмеете! Сложете отпред
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гледай Босфор ТВ
144
0
 
5
 
! Отговори
Хетфиелд преди 11 години
Булсатком е взел лиценз за 4-ти мобилен оператор! Ето защо е цялата история. Страхуват се от една напълно българска компания, която ще навре всички чуждоземни до тук мобилни оператори там, където слънцето не огрява. Опитват се да намалят дяла и на пазара. Е, Босфор ТВ и ТВ7, аз оставам техен абонат и с кеф ще видя както вашия залез, така и една наистина конкурентна среда в мобилните комуникации. Това е начина! С вас съм Булсатком.
143
0
 
2
 
! Отговори
gtf преди 11 години
Много добре, още 3 излишни канала по-малко :)
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само заради шоуто на простака слави трифонов дигам банкет,че няма да ми мечи всяка вечер с нискоинтелектуалните си скечове и перверзни нападки към различни хора. и без босфор тв ще се съмне.
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А от всички телевизии защо само бтв и тв7 имат проблеми. Намирисва ми на завера
140
0
 
4
 
! Отговори
тити преди 11 години
Много са нагли!!!Та те са ефирни телевизии!Значи, този който не плаща кабелна/сателитна- ще ги гледа безплатно. А аз не стига че им плащам от моята такса, а те ми искат увеличение! Като не могат да се издържат от реклами , що се напъват да са ефирни?
139
0
 
3
 
! Отговори
viva la bulsat преди 11 години
Не искам от булсат да ми отчисляват нищо, така е по-добре без тези манипулиращи телевизийки.
138
2
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Аз БТВ ,освен чат пат новините, не гледам от години а ТВ7 ще ми е мъчно за Бареков.Дано поне с ТВ7 се разберат че положението ще стане лошо
137
0
 
3
 
! Отговори
Фен преди 11 години
Кой ги гледа тия ТВ7 не знам.По-*** телевизия несъм виждал.Бареков нещо се превъзбуди-
136
1
 
4
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Тука един "колега" нещо го поизтриха:) И що? Щото качил две клипчета на Бареков...дето се излага като кифладжия:) Ся сериозно , колега. Това, че Бареков навремето се е борил за халтура и е бил почерпан-няма лошо. Кривичката да седим, правичката да си кажем, всички сме имали такива моменти/почерпани/. Това-***. Ама да се опитваш да манипулираш цял един народ/без да си пил/....е те това се нарича свиркаджалък. И никво значение няма чий е ***, както виждаш с всички го прави успешно:)
135
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 11 години
До Някой (133-ти)Паричките ти отиват за наем на транспондерите на Hellas SAT 2 от OTE, техническа поддръжка на каналите, лицензи, заплати, консумативи, инвестиции в нови услуги, като мобилни комуникации, собствен спътник и, колкото и да не ти се вярва - 35% авторски права до телевизии, някои от които са абсолютно безплатни поради многото реклами и ефирно излъчване.Ти си искаш твоите, "безплатните", с много реклами, които ПАК поскъпнаха... Обърни се към тях, пич.
134
1
 
0
 
! Отговори
3434 преди 11 години
друга една кабеларка ,БЛИЗО, МИ ПРЕКЪСНА КАБЕЛА БЕЗ ДА МЕ ИНФОРМИРА.Имам договор и платена месечна такса.при изискването на обяснение ми отговориха че е грешка при справката при тях.айде бе,това може да го кажат на сина ми.и кога ще започнат да си плащат такси за кабелите във входа ни който е частна собственост
133
0
 
3
 
! Отговори
Пиф преди 11 години
Понеже Булсатком спряха бтв и тв7 ще им стана и GSM абонат. Откакто не се излъчват по Булсатком открих толкова интересни канали в пъти по стойностни от гореспоменатите.