Наши бандити стояли зад отвличането на Лара

Алексей Петров беше извикан на разпит в ГДБОП
Обновена: 15 мар 2013 14:46 | 15 мар 2013 14:40,
190
Наши бандити стояли зад отвличането на Лара
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Алексей Петров беше извикан в ГДБОП, за да даде информация по повод на отвличането на дъщерята на Евелин Банев (Брендо) - Лара, предаде БТА.

Пред журналисти Петров каза, че разполага с информация за похищението на момичето и за стрелбата срещу Златомир Иванов -Баретата, но е казал на хората, които са го поканили днес, че ще я предостави само пред екип от прокурори.

По думите му той е настоял за такъв екип, тъй като върху тях по-трудно ще се осъществи натиск и ще се постигне манипулация.

Петров добави, че зад отвличането на Лара със сигурност стои българска престъпна група. Той посочи, че е започнал собствено разследване, след като бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е замесил името му в стрелбата срещу Златомир Иванов.

Още по темата
Алексей Петров заяви, че по негово мнение и в двата случая - стрелбата срещу Иванов и отвличането, "по някакъв странен начин може да има връзка с висши държавни служители".

Информацията, с която разполагал, обяснявала версията за мълчанието на Евелин Банев пред съда и евентуалната причина за стрелбата срещу Иванов, добави той.

По отношение на състоянието на момичето Петров заяви, че начинът, по който се развиват нещата, трябва да мотивира похитителите да я освободят. Той каза още, че е срещнал разбиране днес в ГДБОП и очаква всеки момент да бъде привикан отново за разпит.

Вчера Алексей Петров заяви, че знае не малко за случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо – Лара  и би могъл да бъде полезен.

Той каза още, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
11
 
! Отговори
ентъртейнър преди 11 години
Малко ми е съмнително. Откакто ГЕРБ и Б.Б. назначи новия шеф на ДАНС, Алексей Петров изведнъж спря с уличаващата Б.Б. и обкръжението му, информация.Тъй че малко ме съмнява дали не е театро. Иначе нищо чудно Ал. Петров да е един от сигурно поне 20 ината човека, които разполагат с инфо за Б.Б. , което да го унищожи. 2 десетилетия мутринщина не могат да се скрият толкова добре.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Циркаджийски работи.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E tova my se kazva cirk za mnogo pari ne vi li pisna neprekasnato da kleveti nqkoi
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Симеон Райков е с двойно гражданство българско и американско ,според нашата конституция той няма право да заема поста премиер когато се наруши сурово конституцията която е основен закон на дадена страна ,това се нарича суспендиране на конституцията ,в момента евреина Сорос и помака Расим Плевнелиев суспендират българската конституция с назначението на Марин Райков за премиер.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да попитам: сега, след като депутатите вече не са такива, кой, аджеба, ще пази доган от нападения с детски пищоли? нсо вече не би трябвало да го охранява и вероятно това е една от причините за театрото, което разигра!
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на мен ми прозвуча така че момичето е в неговата къща. странно/цяла държава не знае, служби не знаят, ама на наш трактор пак знае.. каква власт, какво собствено професионално разследване.. чак ми идва да го заобичам
19
0
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Е, не бе вносни бандити са!
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цирк! цирк !
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трактора срещу Тиквата, залагайте.
16
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Премиера на България в момента Марин Райков е незаконно на този пост ,защото е с двойно гражданство ,изрично е записано в конституцията на България ,че лица с двойно гражданство нямат право да са в министерския съвет ,само по себе си назначението на човека на Сорос- Райков за премиер е скандал ,президента Плевнелиев лично носи отговорност за този гаф,от партия Атака имат сигурни доказателства ,че Марин Райков освен българско и,има и американско гражданство
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ СЛУГИНАЖНАТА НИ ЖУРНАЛИСТИКА. ЖУРНАЛИСТИТЕ СЪЗДАВАТ И ПОДДЪРЖАТ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ФОРМИРАТ ИМ ОРЕОЛ, С КОЙТО ТЕ СИЛНО СЕ САМОЗАБРАВЯТ И СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЗНАЧИМИ ПЕРСОНИ. ТАЗИ ТРАКТОРСКА МУТРА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ФАКТОР. КАКЪВ ПОЗОР.
14
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помака просто иска да е център на внимание, нищо друго - типична помашка черта...
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак нещо лъже. Като е толкова добре осведомен защо си мълчи до сега? Можеха да спасят момичето да не страда. Ама вместо това пак ще гледаме поредния цирк.
12
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИМАТ ОБЩА ФИРМА БУДА ИНВЕСТ ,ПОДЕЛЕНИЕ НА БУДА ИНВЕСТ Е ФИРМА ЗА ОХРАНА ИПОН,АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО БОРИСОВ СА РАБОТИЛИ ЗАЕДНО И СИ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ВСИЧКИ МРЪСОТИИ КОИТО СА ВЪРШИЛИ ЗАЕДНО В МУТРЕНСКИТЕ СИ ГОДИНИ ,ЗАТОВА НАГРОЧИХА ТРАКТОРА ,ЗАЩОТО Е ОПАСЕН ЗА КАРИЕРАТА НА ЦИОНИСТКИЯ СЛУГА И *** МУТРА БОЙКО БОРИСОВ ,МЯСТОТО И НА ДВАМАТА Е В ЗАТВОРА
11
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТРУВАМИ СЕ ИСКА ДА НИ КАЖЕ, ЧЕ Е В МАЗЕТО НА НЕГОВАТА КЪЩА. ТАКА ДОБРЕ ИНФОРМИРАН Е КОЙ ДРУГ АКО НЕ ОРГАНИЗАТОРА. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ МЕДИИТЕ ДО КОГА ЩЕ СЕ ПЬПЛЯТ ОКОЛО ВСЯКА БЪЛГ.ПРЕСТЪПНА ГНИДА И ЩЕ Й ВМЕНЯВАТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ. КЪДЕ СА МЕДИИТЕ ДА СМАЧККАТ ТОЯ ДЕТО ОСВЕН ДА СЕ ИМА ЗА ВАЖЕН Е ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, НА КОЙТО ПО НЕЗНАИНИ ПРИЧИНИ МУ БАВЯТ ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА.
10
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не го убият, може в крайна сметка да научим зловещи неща за някои хора, ми се струва.За разлика от Боцко и Цецко този не обвинява хората без доказателства.И нали знаете, че е другарче на Боцко от преди години, така че със сигурност знае някои нещица. На Боци гащите му треперят.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еврей , давидови клонки , еврей , самозапалвания .....
8
11
 
36
 
! Отговори
Опасните преди 11 години
Тоа високопланински джетълмен..има ли право да говори,не трябва ли да е на "топло" и да мълчи,даже не му се полага и по закон? !
7
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че има ли по-голям бандит от Алексей Петров! Невинна душичка!Чудно как за всяко подобно злодейство все него викат на разпит! Ама не- той е набеден - "невинна жертва".
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 1 за кои партии говориш или имаш впредвид голямата партия на ГЕРБ,СДС,БСП,ДПС,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС поне политиката им е една, значи са една партия ?