Самозапалилият се Димитър все още е в тежко състояние

Той е с опасност за живота, на командно дишане
Обновена: 15 мар 2013 10:46 | 15 мар 2013 10:46,
92
Самозапалилият се Димитър все още е в тежко състояние
Снимка: Булфото

Състоянието на Димитър Димитров, който се самозапали пред президентството в сряда остава тежко, съобщиха от “Пирогов“. Мъжът остава с опасност за живота, на командно дишане.

Майсторът ковач се  заля с бензин до фонтана до президентството на 13 март. Трима гардове на НСО успяха да се намесят и да угасят огъня.

Още по темата
Димитър Димитров е с изгаряния по цялата глава, шия, гърдите, част от врата и пръстите на двете ръце, а състоянието му се утежнява от това, че той е вдишал от токсичните газове и пушеците.

Преди малко повече от две седмици Димитров е бил с инфаркт, лекувал се е в Трета градска болница. Всички това утежнявало прогнозата за живота на пострадалия, обясниха лекарите веднага след инцидента.

За по-малко от месец това е четвъртият случай на самозапалване на хора. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина в края на миналата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
4
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
Кво ни занимавате с тия клошари дето се палят?
6
2
 
6
 
! Отговори
САМО ФАКТИ преди 11 години
Е нали разбрахте, че подпалилите са душевно болни ! Най-вероятно с апровукиране или платени, ''Ще ви върнем заемчето, кредитчето '' --примерно. Най-смешното е , че такива болни хора, душевно болни се изкараха герои, чак ден на траур имаше :) Срам ме че живея в такава *** с такива тивки !
5
5
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Ние трябва да го накажем Борисов.
4
2
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 11 години
Другия път като реши да се пали да не е с чист бензин...слагат се вътре разни неща, за развиване по-висока температура на горене ! Така ще изгори както муе ред, а не са по болници ми се влачи...аман от мърлячи !
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи ако някой реши да се самоубие, мятайки се от някой мост, но оцелее я го споменат, я не. Но понеже е актуално това със самозапалването, ще пишете за него всеки ден.
2
4
 
6
 
! Отговори
IVo_1 преди 11 години
Айде стига сте драматизирали толква. Писна ни да възвеличавате някакви откачалки решили да изберат лесния начин. Тия всичките като се запалиха какво направиха НИЩО. ОСтавиха роднините си да страдат и да се мъчат, вместо да са живи и да помагат с труда си.не ме набеждавайте и нападайте че съм безчувствен и коравосърдечен. Просто това не е начина според мен ....
1
8
 
5
 
! Отговори
??????????????? преди 11 години
всеки ден ли ще ни занимавате с луди ***, решили да си драснат клечката, теглят ножа, или напият с антифриз??????