Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boiko ima prekrasna sestra bravo
33
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo hubava i vaspitana balgarka
32
10
 
2
 
! Отговори
коалиция преди 11 години
Коалиция за просперитет и развитие, гласувайте за дпс и атака и бкп това е единствения правилен избор! серго волен и лютви три танкиста трима мускетари! Това е избора, те са естествени партньори! Те са безкористни, честни, умни, те са победителите! Мобилизация другари, тази коалиция ще раздава пари на хората, безплатен ток, 3 милиарда работни места, кадилаци за всички, ще премахнат богатите, ще станем ние богати! Само дпс и атака и бкп, серго волен и лютви те са нашите мечти, ураааа!
31
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как после да не се срамувам, че съм българин?
30
3
 
6
 
! Отговори
ГГГ преди 11 години
да наистина става спектакъл за обикновения българин влизането му в болница,но обикновено спектакъл с лош край,ако въобще оцелее след това
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Типично селско чадо е кака. Има на кой да се метне Бойко. Комунисти са баща висш МВР чиновник.
28
4
 
4
 
! Отговори
глупак преди 11 години
Не ви ли омръзна да драскате едни и същи глупости? За 1,20лв на ден не бих си го преместил от едната страна в другата! Но като чета драсканиците май са само на неграмотни ученици, защото кой би приел да драска цял ден по форумите за лев и двайсет? Неграмотни *** за тоя месец ще вземете петнайстина лева? А другарите които ще вкарате в парламента говоря за онези с по 5% или с по 5-6 диПУтаТКИ, ще си лапат държавни парички на гърба на вашите родители, които си плащат данаците!Докато позволяваме да ни разделят на цвят, вяра, етнос, и всичко останало ще си тънем в собствената си извратена пом
27
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствената съдба за брат ти е Централния софийски затвор.
26
5
 
17
 
! Отговори
Съдба , не избран ! преди 11 години
Да, а нейната съдба е да бъде сестра на този който обича власта !
25
7
 
29
 
! Отговори
златка преди 11 години
бойко излезна голям лъжец,много се изложи пред хората.
24
6
 
6
 
! Отговори
бкп-то преди 11 години
атакаааааа+дпсeeeeeee+бкпеееееее ! сделка, алъш-вериш, далавера, подслушване! дс, бкп, дкмс! партия, диария, разврат, финансиране, трасфериране! популизъм, комунизъм, феминизъм, егоизъм, атеизъм! вазелинизация, хоспитализация, национализация, еманципация, демокрация! доктор, фармацевтика, лекарства, профилактика, диспансер, преглед, 4-ти км! демагогия, вазелин, аборт, здравствуйте, мераба, коалиция, вмирисване! ааааууууууууу ееееййййй, еехееееейййййй, ууууууууаааааааа иуиуиуиуиуиуиуиу!
23
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно време Костов пускаше леля си, а сега Буда - сестра си. Това че някой е натурален ***, не значи че е народняк. Значи, че е ***
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук стана ако не вярваш на мен, питай сестра ми. И тя лъже като мен.
21
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** и грозна като брат си.
20
5
 
23
 
! Отговори
АТАКА-ПОБЕДА преди 11 години
НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ Е СЪДБА ДА ВИ ИЗМЕТЕ И ЛИНЧУВА ОЯДЕНИ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРСКИ МУТРИ И МУТРЕСИ
19
6
 
27
 
! Отговори
az преди 11 години
ПРЕСТАНАХ ДА ГЛЕДАМ ЛЮБА КУЛЕЗИЧ ПЛАТЕНАТА ЛИЗАЧКА НА ГЕРБ
18
6
 
30
 
! Отговори
ДОЛУ СВИНЩИНАТА преди 11 години
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдбаВИЖДАТЕ ЛИ КАК РАЗГЛЕЖДАТ ПОЛИТИКАТА ГЕРБЕРСКИТЕ МУТРИ. РАЗГЛЕЖДАТ Я КАТО ВЛАСТ, А ВСЪЩНОСТ ПОЛИТИКА НЕ ТРЯБВА ДА Е ВЛАСТ А ЛОСТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕТО СЪЩЕСТВУВАНИЕТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК! ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЛУЖИ НА НАРОДА, А НЕ ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО ВЛАСТ
17
19
 
8
 
! Отговори
жаго преди 11 години
дръж се Кака , на изборите затрупваме червения нужник
16
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На това интервю му се вика кризисен пиар. *** и то не успява да направи нещо положително с образа на Бойко.
15
11
 
26
 
! Отговори
Коко преди 11 години
С всяко следващо предаване Люба Кулезич става все по-пристрастна в стремежа си да манипулира зрителя в интерес на ГЕРБ и ББ. Грозно е, защото нейните хитрини са прозрачни. Хората не трябва да бъдат манипулирани, особено тези, които стояха 4 години без актуализация на заплатите си за да може да потупат ББ по рамото заради фискални напъни. Кулезич ми прилича на динозавър с манталитет от миналото. Жалко е, че сестрата на ББ влиза в такава пошла схема.