Велопротест с кафе в едната ръка пред МС

Полицейското присъствие в района е засилено
9 юли 2013 09:52,
34
Велопротест с кафе в едната ръка пред МС
Снимка: Булфото

Няколко десетки души с велосипеди са се събрали на протест срещу кабинета на Пламен Орешарски пред сградата на президентството.

Сред събралите се има и мотористи. Те пият кафе и обсъждат политическата обстановка в страната. На един от моторите е поставено българско знаме.

Полицейското присъствие в района е засилено.

Движението в участъка не е спряно. Пешеходци също преминават свободно.

Протестиращите се организират във Facebook, като идеята за днешния сутрешен протест беше да се съберат с велосипедите си "На кафе" пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
info преди 10 години
Цял свят признава протестите на средната класа в световен мащаб. Обаче наще средновековни османски депутати и министри не признават тези в България. Защото в ушите и очите им има фунии от банкноти, в сърцата им сърп и чук а в умовете им няма нищо за бъдещето
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До дъртанян23 и 24... дето знае всичко и все някой му е крив ! Ако имаш доказателства, недей да плюеш тук, а ги подай в прокуратурата и свидетелствай за извършен грабеж от страна на който и да било ! Така се прави ! А иначе , ама чух че еди кой си бил направил еди какво си .... ? Ама еди кой си ми е виновен за еди какво си ? Така говорят и правя хората които нямат акъл, и от тях нищо не става ! Все някой ви виновен ? Абе не е нужно по два пъти да си пускаш коментара.
14
0
 
3
 
! Отговори
Има и други начини преди 10 години
Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да карате велосипеди и да крещите "Оставка и "Мафия"!
13
0
 
5
 
! Отговори
смешници преди 10 години
Протестиращите с колелетата да си махнат седалките и да се нанижат на колчетата
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестиращите са фалшиви, като всичко в БГ. На една част им плащат Прокопиев и Цветелина, на други - Тиквата, една малка част ходят безплатно, като на купон, но са крайно неориентирани и не знаят какво искат. Какво от това, ако това правителство се оттегли - ще дойде Ленин и ще раздаде парите на богатите на бедните ли? Системата в света се основава на парите, и всичко е мимикрия на демокрация, щом не сме равни пред парите. Сменете системата, не хората.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪЖАЛЯВАМ,НО ЧУГУНЕНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ РАЗБИРАТ САМО ОТ ПОДМОЛНИ,ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ И БОЙ ДО НЕСВЯСТ!НЯМА ДА СТАНЕ,НИТО МИРНО,НИТО УСМИХНАТО!САМО С БЕСЕНЕ!ДОКАТО НА ЧЕРВЕНИТЕ *** ИМ ИЗЛЕЗЕ ДУШИЦАТА!САМО УЧАСТТА НА ЧЕУШЕСУ ЩЕ ГИ СПРЕ!
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога само софиянци ще решават съдбините на България Колко хора от цяла България ви подкрепят Писна ни във всички новини да гледаме как няколко стотин души решили да си изпият безплатното кафе на площада вместо да го пият у дома си или в кварталното барче Как всички вие решихте че това правителство не е способно да върши работа като хукнахте още на втория ден от избирането му и тук прозира нетърпението на Бойко
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"НЕИСКАМ" - хубава работа ама неграмотна...
8
1
 
5
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
С тези кафета нищо няма да излезе! А и протерстиращите са много добронамерини и интелигетни да свалят "Наглите"
7
9
 
15
 
! Отговори
Аз преди 10 години
*** можели да карат колело.
6
3
 
8
 
! Отговори
Д-р Всезнайко преди 10 години
СЗО (Световната Здравна Организация)предупреждава, че прекомерната употреба на кофеин и други метилксантини води до неприятни последици за здравето - превъзбуда на централната нервна система, сърцебиене, ритъмни нарушения, пристрастяване към кофеина.Особено вредни последици може до се развият у млади,неукрепнали индивиди. Трябва да се избягва пиенето на кафе при физически натоварвания.Това може да доведе до намаляване на реъптейка на калций в саркоплазматичния ретикулум на сърцета и загуба на Са
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niama li koi da gi arestuva tezi lumpeni koito vseki den naru6avat ob6testveniat red
4
6
 
13
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 10 години
ОТЦЯЛА СОФИЯ , КОЯТО НАД 1 000 000, ОКОЛО 10 000 СА ПО УЛИЦИТЕ. ТОВА ПРАВИ 1 %, ОТ МЕН ГИ ЗАВИШАВАМ НА 5%, КОЕТО ПРАВИ 50 000 НА УЛИЦАТА. Е И КАКВО СЪС ЗАВИШЕНИЕТО ТИЯ 5% НЕ МОГАТ ДА ДИКТУВАТ УСЛОВИЯТА И ДА ПОСТАВЯТ УЛТИМАТУМ НА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА. ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА Е НАСИЛИЕ НА МАЛЦИНСТВОТО НАД МНОЗИНСТВОТО. КОЙ ИМ ДАВА ПРАВО ТЕ ДА БЛОКИРАТ УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ И ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И ПРАВАТА. ВРЕМЕ Е НИЕ 95-ТЕ% ДА ИМ СЕ ОЗЪБИМ И ДА ГИ ВКАРАМЕ В ПЪТЯ. БУДА И ЦВРЪКО ИМ ПЛАЩАТ И ЗАТОВА Е ТАКА
3
3
 
7
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
А? Петдесетолевките още ли не са свършили? :) ;) :) Значи още са останали и за "висящи кафета".... и за "висящи пици"..... :) ;) :) Стига сте се излагали де! Не толкова стиснато! Дайте на хората освен кафета и пици..... и по някоя биричка с картофки....... или по шопска салата с мастичка..... Давам ви идея : СУТРИН - "НА КАФЕ С ПОНИЧКИ" , ОБЕД- "НА БИРА С КАРТОФКИ" и ВЕЧЕР - " НА ПО МАСТИЧКА С ШОПСКА САЛАТА" плюс по една петдесетачка на "участник" :))) !!!!
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"На по бира" ще събере повече "протестиращи".
1
4
 
37
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
С кафе няма да стане ! Българина е страхлив и му трябва ракия за смелост !