Фараж се шокирал от живота на ромите у нас

Разбирал защо искали да живеят в цивилизована Великобритания
Обновена: 6 сеп 2013 19:23 | 6 сеп 2013 19:22,
75
Фараж се шокирал от живота на ромите у нас
Снимка: архив, Reuters

Лидерът на евроскептичната и антиимигрантска Британска партия на независимостта Найджъл Фараж заяви, че условията, при които живеят някои хора в Румъния и България, са шокиращи, съобщи Ай Ти Ви.

Много от тези хора биха искали да живеят в цивилизована страна като Великобритания вместо при тези шокиращи условия, отбеляза той.

"Аз съм бил и в България и в Румъния и честно да ви кажа бях шокиран от условията на живот на ромските общности", каза Фараж.

Той обвини британското правителство, че подценява броя на българите и румънците, които ще поискат да дойдат във Великобритания след отпадането на трудовите ограничения на 1 януари.

"Какво бихте направили? Ако имате възможност да отидете в цивилизована страна с прилично здравеопазване, която ви осигурява жилище, дава ви шанс за работа, какво ще направите? Мисля, че ще дойдете в тази страна", заяви Фараж.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: БългарияНайджъл Фараж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
34
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Хахаха, страна с прилично здравеопазване, тоя май не знае къде живее.
39
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Екстра, да си ги прибират.
38
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами тоя *** да си ги прибере със него и да им създаде условия,но тяхните деца са по зле от нашите ***
37
10
 
6
 
! Отговори
Rom преди 10 години
Az Uwajawam Balgarskiq i Turskiq narod,a tiq koito sa si rasisti, defakto nese chustwat EUROPEİCİ ostwqm Gospod da gi nakaji.
36
3
 
38
 
! Отговори
онеправдан българин преди 10 години
Ако някой от политиците иска партията му да спечели на следващите избори нека обещае, че ще се справи с тази мързелива ***,като ги научи да работят, да плащат данъци на държа вата и тогава да искат.Стига сме ги отглеждали,нали сме равни,защо ние ще работим за тях и ще отглеждаме децата им,които растат неграмотни и крадливи!Защо при бай Тошо нямаше проблеми с тях?Вие,"демократите" сте виновни,защото ги ухажвате по изборно време,а после ние да плащаме за тях,айде,стига!!!
35
2
 
55
 
! Отговори
аз преди 10 години
То и аз се шокирам от живота им тук... повече права имат, повече помощи, повече свобода... от нас... грабят, крадът, убиват, изсичат, заразяват ииии са живи и здрави, нахранени и облечени... за разлика от някои българи... и аз се шокирам...
34
1
 
33
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Ако имахме истински българин за външен министър (а не някакъв *** от еврейския пол) щеше тоя англо-пакистански *** да го прати, където му е мястото!
33
1
 
33
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Тоя Фураж да не би да е потомствен англо-саксонец или келт, че да претендира за постиженията на Великобритания? Дедите му са нейде от Пакистан и са роднини на същите тия ***. И тъкмо затова явно изпитва емпатично притегляне към тях.
32
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ми да си ги вземе в ЦИВИЛИЗАЦИЯТА и да пробва да ги цивилизова като опънат веднъж майка му 2 пъти жена му и 3 дъщеря му друга песен ще запее за това колко добре ще живеят в цивилизована ВБ
31
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха тоя май не е стъпвал в "цивилизованите" *** гета в "цивилизованите държави", включително неговата, дето приличат на Афганистан
30
2
 
41
 
! Отговори
дидо преди 10 години
като е възмутен да си ги прибере да ги гледа тои
29
1
 
40
 
! Отговори
ku4eto преди 10 години
////"Аз съм бил и в България и в Румъния и честно да ви кажа бях шокиран от условията на живот на ромските общности",....///..............мързи ги да работят и чакат само на помощи .......докато българите бачкат за същите пари и не им се полага нищо от държавата ..........как може такова нещо възмутен съм
28
2
 
44
 
! Отговори
МАЯ преди 10 години
Господин Фараж,като дойдат нашите *** във вашата уредена страна ще се ползват от вашата здравна система,ще живеят в домовете,които ще им предоставите с конете си ,но няма да работят,защото в България ги научихме само да получават,без да се чувстват длъжни да направят и най малкото усилие.ЗАТОВА,ЧЕ С РАДОСТ ВИ ГИ ИЗПРАЩАМЕ ЩОМ ТОЛКОВА ГИ СЪЖАЛЯВАТЕ,НО ГЛЕДАЙТЕ ВМЕСТО ВИЕ,ТЕ ДА НЕ ВИ ИНТЕГРИРАТ,КАКТО СТАНА В БЪЛГАРИЯ.
27
2
 
35
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Доведете ми този Фарадж да го отстрелям с пушката. Ще го отърва от мъките бързо и лесно, със стил. "Цивилизована Англия"? Българите сме имали държава тук в Европа през 681, къде са били те тогава? Хан Аспарух построил цяла столица от камък, докато ЮК се запознали с камъка 4 века по-късно. Да не давам още десетки подобни примери. Какъв е този британски лигльо, който ще обясна кой бил цивилизован и кой не. Шотландия се отделя от ЮК след 1 година. Да ходи да се оплаква от *** на арменския поп.
26
2
 
37
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 25Хем е шокиран от лошите условия на ромите у нас, хем не ги иска в Англия! На това к'во му се казва? Висше лицемерие? Затова нека се разграничи от тази своя позиция от впечатленията си за живота на ромите в България и бъде ЧОВЕК..!Затова го и иронизирах!
25
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** фараж отново ръси бисери. България е цивилозована държава, с изключение на местата, в които се е заселило ромското племе, което принципно не би трябвало да има нищо общо с България - те са си индийци. Дошли да паразитират тук. Като отидат в Англия и там ще осерат - всъщност те от доста време си го правят, да не се правят на ощипани, че ще им се натресат няколко *** в повече от наша страна.
24
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз като гледам междублоковите пространства в софия и ги сравнявам с градове в западна и централна европа мисля,че българи и *** сме много близки
23
1
 
10
 
! Отговори
Един преди 10 години
Фараш да го теглят 100 коня в гараж!
22
1
 
27
 
! Отговори
кос преди 10 години
Вие май не можете да четете.Фараж не че им съчувства а иска във Великобритания да вземат мерки против тяхното нахлуване там.
21
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и аз като българин живеещ в сравнително добър квартал се шокирам като видя *** гето, какво остава за човек роден и живял цял живот на запад