Фараж се шокирал от живота на ромите у нас

Разбирал защо искали да живеят в цивилизована Великобритания
Обновена: 6 сеп 2013 19:23 | 6 сеп 2013 19:22,
75
Фараж се шокирал от живота на ромите у нас
Снимка: архив, Reuters

Лидерът на евроскептичната и антиимигрантска Британска партия на независимостта Найджъл Фараж заяви, че условията, при които живеят някои хора в Румъния и България, са шокиращи, съобщи Ай Ти Ви.

Много от тези хора биха искали да живеят в цивилизована страна като Великобритания вместо при тези шокиращи условия, отбеляза той.

"Аз съм бил и в България и в Румъния и честно да ви кажа бях шокиран от условията на живот на ромските общности", каза Фараж.

Той обвини британското правителство, че подценява броя на българите и румънците, които ще поискат да дойдат във Великобритания след отпадането на трудовите ограничения на 1 януари.

"Какво бихте направили? Ако имате възможност да отидете в цивилизована страна с прилично здравеопазване, която ви осигурява жилище, дава ви шанс за работа, какво ще направите? Мисля, че ще дойдете в тази страна", заяви Фараж.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
55
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Давай Фараж! Убеди британските власти ,че тези измъчени наши братя имат нужда от по-добри условия за живот! Давай Фараж- приемете ги във Великобритания! Целият български народ след това ще ти е благодарен! Всяко българско семейство съм убеден, че ще направи маса в твоя чест!
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо се връзвате на Фараж? Човекът трупа дивиденти сред избирателите си - партията му е такава. Преди заплашваше с нашествие на източноевропейци от Централна Европа, после този страх попремина сред избирателите му, а сега на ред са българите и по-специално родните *** - новото плашило в Европа. После ще намери друго.Редакцията не пропуска да ни уведомява за всяко негово изказване, защото знае каква патаклама ще се развихри във форума. Зер, посещаемост трябва, иначе няма пари от реклама.
18
1
 
31
 
! Отговори
сдг преди 10 години
Искам да си направят един скромен експеримент с манговците:Хващат ги от гетото хора за да напълнят един блок,ама чисто нов,раздават апартаментите и след две години отиват да видят какво е станало!Сещам се за блок 20 в Ямбол в какво окаяно положение беше!Тогава ще разберат какво са "ромите" в България и защо много са в това окаяно положение и не искат и не искат да се подобрят,колкото и да се мъчат хората!
17
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като толкова им съчувства, да си ги вземе ромите, халал да са му! Пък за приличното здравеопазване можем да поспорим- имам час за кардиолог за след 3(три) месеца, прм положение, че в България чаках 40 МИНУТИ. Доброто здравеопазване във Великобритания е мит. Това, че е безплатно далеч не означава, че е добро. Стига са се мислили за най- добрата държава в света, ЗАЩОТО НЕ СА!
16
1
 
22
 
! Отговори
турччин преди 10 години
айде вземи ги висичките,вай заваллъ ***....
15
5
 
31
 
! Отговори
ААА преди 10 години
халал да са му тия роби, на егати цивилизацията, дето карат колите на обратно, топлата и студенат вода са от отделни чучури, и ... са отлична добавка към индийците и мала;ите!
14
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фураж...земи си ги у Великобританията...ще сме ти много ама много благодарни и ще те помним цел живот с убаво.
13
1
 
46
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ ОТ ШОКА,ВЗЕМИ СИ *** У ВАС,ПОДАРЯВАМЕ ГИ,ДАЖЕ И ДДС-ТО ЩЕ ТИ ПРИСПАДНЕМ ,КАТО НА ЛЕКАРСТВА ПО НЗОК
12
19
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 10 години
Za6to vie balgarite mnogo liste vret da vieba sviknahte na skapanata darjava Bg, nikakava kultura nema bahti i izmislebata darjava as se namiram vav Germania grad Münhen tuk horata sa savsem po drugi ima zakoni ne kato vav Bg nesa kradlivi vie napravihte taka Balgaria parlamenta izatova se polu4i taka.
11
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо не се е възмутил този европейски демагог от *** агресия спрямо българите, от мързела на *** и нежеланието им да учат и се трудят честно, като нас?
10
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако имате възможност да отидете в цивилизована страна с прилично здравеопазване, която ви осигурява жилище, дава ви шанс за работа...., те работа не искат бре.Фараж - мноого британско име, ти си стршен британец, като ревеш срещу емигрантите, ми върни се там откъдето са ти родителите.
9
1
 
43
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Фараж, че има работа в Великобритания , да има ама не ми казваи че някои ще доиде заради вашето здравеопазване. Аз съм ви сърбала попарата, зле сте. Само ви бива да се хвалите. Ако толко си възможен кск живеят ромите, ами вземете си ги. Те са си ваши от братска Индия дошли. Да са ви честити. Малко само дето сме ги избелили!
8
3
 
51
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
*** ФАРАЖ СЕ ШОКИРАЛ ОТ ЖИВОТА НА *** В БГ......НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ....КОИТО СА ПО ЗЛЕ.......
7
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е, че, освен ***, Англия е задължена от глобалистите да приема най-вече мюсюлмани.Понеже България и Румъния, като християнски страни, не са подкрепяни от глобалистите, европейците скачат точно срещу тях, защото тук могат...
6
3
 
43
 
! Отговори
Хм преди 10 години
а на бас, че Фараж ще бъде още по-шокиран, когато след 10 години живот на които и да е *** в "цивилизована" Великобритания, резултата ще е абсолютно същия - прости, *** и мръсни ***!!!
5
2
 
54
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Aми то за разлика от вас ,ние поне опитахме!!А вие, с кралски укази ги бесехте до 18-ти век!!!Па акъл ще ми дава!!!
4
4
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ама те обичат в ла*ната да се валят откакто са се родили и откакто с турците са се домъкнали тук
3
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фарадж нали точно *** като теб ни казваха да си интегрираме ромите. Е сега ще ви ги изпратим да ни покажете как да го направим.
2
2
 
65
 
! Отговори
да ама не преди 10 години
Искат да са там защото като откраднат портмоне ще е пълно.Ей за това искат там.....пука им за условията те са мизерници по рождение.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vzimai gi civilizovanii nie varvarite niama da se durpame