Клисарова към учениците: Знанието ви отваря нови врати!

Министърът пожела безпроблемна и пълноценна учебна година
Обновена: 16 сеп 2013 09:56 | 16 сеп 2013 08:44,
22
Клисарова към учениците: Знанието ви отваря нови врати!
Министър Анелия Клисарова. Снимка: БТА

Първият учебен ден е нова страница в живота на всеки ученик, независимо дали стъпва на училище за първи път или за поредна година, дали е в средното или във висшето образование, заявява министърът на образованието и науката Анелия Клисарова в обръщение към учениците, учителите и родителите по повод първия учебен ден.

Още по темата
"Този ден вие поемате по нов път - понякога непознат, но винаги изпълнен с предизвикателства. Това е най-ценният път - пътят на просвещението, на знанията, на мъдростта, които ще ви дадат сили да преодолявате препятствия и да се справяте с трудностите, които ще ви научат да бъдете хора. Знанието е това, което ще ви направи уверени и отговорни към себе си и към останалия свят. То ще ви отвори нови врати. Ще ви даде нови възможности. Ще ви помогне да успеете в живота и да бъдете победители. Да живеете осъзнато всеки миг и да се радвате на всичко, което сте постигнали", посочва просветният министър.

Анелия Клисарова уверява, че както и досега, екипът на Министерството на образованието и науката ще продължи да работи за децата и ще прави най-доброто, за да може те да усвояват нови знания по европейски и световни стандарти, да са спокойни, да са уверени и да получат качествено и професионално обучение.

Честитя на всички ученици, студенти, преподаватели и на всички служители в системата на образованието първия учебен ден и желая много успехи, завършва обръщението си министър Клисарова и пожелава "ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна година".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Революция преди 10 години
Само революцията ще отвори нови врати на българите. Революция, която ще свали и накаже всички политици от 1989 г. насам (и тези от преди 1989 г., които са още живи), и няма да позволи подобни "политици" повече да взимат властта! Трябва народна власт, ама буквално народна (а не в комунистическия смисъл) - това би била истинска демокрация! Но за да стане това ни трябва революция!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" знанието ще ви помогне....да бъдете победители."Кофти казано е това - какво други хора ли ще побеждава детето, природата ли? Капитализъм и конкуренция ли възпитаваме от първи клас? По-скоро да вземе да каже министърката "знанието ще ви помогне, как след това и вие да помагате на други хора". Ето това според мене е възпитателно.
13
0
 
5
 
! Отговори
negramoten преди 10 години
който сполучи , той ще се учи :))Едно време тате ми викаше учи сине за да не работиш.И ето сега аз със завършени три висши съм безработен.Ха ! Ха на добър час драги ученици.
12
0
 
7
 
! Отговори
blabla6 преди 10 години
Знанието отваря врати.. Отваря шуробаджанащината... Колко образовани хора стоят без работа, а колко необразовани, нямащи представа за 1/5 от работата какво представлява, взимат големи заплати и си щракат с пръсти.. Аерогарата отваря врати!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отваря ви вратите на Летище "София"! В България трудно се пробива със знания и умения, тук навсякъде всичко се е уплело като в свински черва. Връзкарство и шуробаджанащина навсякъде. Назначават се некомпетентни хора, стига да са от съответния кръг, бил той семеен, приятелски, икономически и пр. Примери за това - колкото щеш, вкл. и новоизлюпеното ни правителство.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази ако знае колко е зле образователната система в България...Но, какво ли пиша и аз...на всичките комунисти, децата им учат в загниващия капитализъм.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази госпожа с цигарено-дрезгав глас и с визия на градински атрибут против пернати нежелани консуматори на плодове, каза в ефира :"във където"!Във където е учила и във където е станала "професор" има сигурно такива като Янка Такева, която като дългогодишна учителка-масон, казва "такъви" и "голями".Като ченгето мазно МуТраров, който измисли "вкъщи". А как пишем в гората, в джоба, в ушите и прочие.Чух една каза :"Зад вкъщи..."Посредственост и управление от тарикати без качества.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това май е казано за друга държава, а не за България. Тука знанието не води до нищо, освен да си си умен по принцип. И какво от това? Пари никакви, перспективи никакви, кариера никаква, развитие нула, но пък си си умен по принцип. Всички знаем къде живеем, какво се лъжем.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А отварят ви врати... към Бюрото по труда!
6
2
 
13
 
! Отговори
savremennik преди 10 години
Колкото повече навлизате в образователната система, толкова повече възможности възникват за контрол над вашето мислене. А истинското просветление на човек идва с разширяване на съзнанието и достъп до висшите нива на познание. Преобладаващата част от традицонното образование затваря умовете и ги фокусира единствено върху този физически свят.
5
1
 
22
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 10 години
Заучени фрази още по комунистическо време...
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знанието отваря врати, но явно не е предпоставка за работа в медиите. Пълна гавра е заглавието на тази статия.
3
0
 
10
 
! Отговори
fgfg преди 10 години
Клисарова към учениците: Знаниет ви отворя нови врати !И ТОВА В ЗАГЛАВИЕТО :D :D :D
2
0
 
12
 
! Отговори
Неграмот преди 10 години
Петя Шекерлетова може да си напише само трудното име правилно !!! :)
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗНАНИЕТ!?!?!?Неологизъм, или пропуснати първи учебни дни от някой си? ;)Въпреки грешките на големите - на добър час, дечица! :)