Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
1
 
! Отговори
ерми преди 10 години
до 209 Предпочитам да съм задунайска губерния, отколкото турски вилает и да се дупя в джамия
189
1
 
0
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До ермиРуските войници завоеватели ли жалиш! продажник долен! След турците България за няколко години стана европейска държава със стабилна икономика, а след руските империалисти трева не никне! И ако си мислиш, че Левски и Ботев ще харесат Задунасйка губерния - много си в грешка! Срамота и национално предателство!
188
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са грозните лица на АТАКА !
187
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Макарена Ташева - да бъде отстреляна !
186
4
 
6
 
! Отговори
ерми преди 10 години
Хора българи, не разбирате ли, че губим страната си! България умира, въпреки, че толкова хора са си дали живота за нея! Жалко за Ботев , Левски и другите, загинали за свободата, жалко за хилядите руски войници,които умряха за да ни освободят от мюсюлманско робство! Оттук нататък трябва да подкрепяме националистите! Национализъм не е лоша дума! Национализъм значи ПАТРИОТИЗЪМ!
185
1
 
4
 
! Отговори
ерми преди 10 години
Това, което се вижда от коментарите е ,че пак не сме единни, че пак едните от нас одобряват националистите, а другите плюят по Атака и Сидеров. Не можем ли сега да застанем зад националистите специално по този въпрос за бежанците, да оставим грешката която направиха атакистите в парламента. Пак сме като орел рак и щука! От 4 те партии които са в парламента само Атака иска затваряне на границата и забрана за продажбата на земя на чужденци!
184
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Деница Сачева, porednata myrsha prodala se za nqkolko srebyrnika.
183
0
 
0
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Предния ми коментар е до 202
182
1
 
3
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 204А, ти мислиш ли, че тези безочливи, примитивни и нахални *** познават Тората и знаеш ли, че множество мюсюлмански проповедници още учат мюсюлманите, че е върховна чест да излъжеш и прекараш друговерец.Когато пишеш нещо се замисли и за кого става въпрос и какъв мироглед има.
181
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Стария завет / Тората / е записано , че Пришълеца трябва да бъде посрещнат като сирак или вдовица , но воленовите *** нямат нищо общо с християнските ценности.
180
1
 
12
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Кйто иска да знае истината, трябва да види гледните точки на всички страни. По БТВ и другите официални медии виждате едната гледна точка. Теклевизия Алфа дава другата. Гледайте "В окото на бърята" всяка събота Магдалена Ташева какво показва и тогава ще разберете истината за т.нар. "Бежанци".
179
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах изявата на този нахален травестит, и съм потресена от тъпоглавото му безочие! Колко пъти повтори, че правителството прави огромна грешка с бездействието си по този проблем - ами, че махнете го това правителство, нали едва се крепи, и то, благодарение на вашата националистическа" ?!?! партия !!
178
0
 
0
 
! Отговори
koci преди 10 години
До Анонименtozi pyt nqma da vi izselvame obe6tavame muha ha ha ha ha .
177
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли кой да се прежали и да задоволи тази гаулайтерка та да спре с глупостите си по медийте
176
10
 
4
 
! Отговори
Алекс 2 преди 10 години
Ташева съгласен съм напълно с теб ама виж кой ви е лидера ! Каква е гаранцията , че утре и ти няма да обърнеш палачинката и току виж сте се побратимили с бежанците както направи Сидеров с ДПС ?
175
0
 
28
 
! Отговори
ВЪН преди 10 години
СТИГА СТЕ НАРИЧАЛИ НЕЛЕГАЛНО ПРЕМИНАЛИТЕ ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА "БЕЖАНЦИ" БЕ ! От гранична полиция са снимали как така наречените "бежанци" - НЕЛЕГАЛНИ НАРУШИТЕЛИ са докарвани с полицейски ескорти до границата ни от турската полиция и насочвани от къде да преминат. Проблема ни идва от това , че имаме ТУРСКА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА - партия на религиозна основа , нещо което е категорично забранено в Конституцията . А тя се нарушава вече цели 24 години.
174
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не са виновни бежанците че няма раждаемост и държавата е изоставена и изостаналачисто технически и икономически!В цялата държава има 7милиона живи твари!Приблизително33% от населението на едина столица като Лондон!Скоро бежанците ще са 50% от населението или 99% от живите твари в страната на невероятните възможности!Комсомолец,Селянин, Партиен Член,Мутра, Пожарникар,Генерал,Кмет,Премиер,Опозиция!
173
5
 
0
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
До ss wafen 191Тц... тц... Лошо, Гошо.Не бива така. Теб, *** отхвърлила ли те е заради "Вредни гени" или "бебешки дефекти"... "Синдром на Даун", например, човеко? М?;-)
172
1
 
1
 
! Отговори
гост преди 10 години
До БелПодкрепям! Замислете се например над следния факт: Франция е единствената държава в света (!), в която генетичните анализи се преследват от закона. Помислете защо!!!!
171
1
 
16
 
! Отговори
питащ преди 10 години
Някой може ли да ми каже САЩ, Израел и Саудитска Арабия колко сирийски бежанци са приютили. Моля ви, кажете ми!

Спонсорирани публикации