Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Одисей 1 По-добре ксенофоб,от колкото лай..ояд...На тези руснаци им въведохме визов режим в далечното минало на рекет и безчинства....режимът обаче не е свален и до ден днешен,при все това,че основния източник на приходи от туризъм,са именно те...да не говорим,че ако не са били тези така "омразни" руснаци,щеше да си плямпаш дебилщините на турски....всички сме били в чужбина,но никой БЯЛ човек не си позволява безчинства от какъвто и да било сорт в чужда държава..защото изхода е един..ае дома
129
1
 
15
 
! Отговори
reostat преди 10 години
Госпжо Ташева вие сте депутат , така че не ни се жалваите а деистваите и не искаите вашата работа да бъде свършена от някои друг Щом са престъпни мигранти отървете България от тази напаст, малко ли са нашите *** та и тези .
128
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На патриотизъм се уча И от евреите и рано или късно ще въведем техният модел в Бълария! За националните предатели ще има моментално възнаграждение!
127
23
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Ало ксенофобите защо не отидете пред руското пслство да се оплаквате , те предизвикаха бежанския проблем , всичко започна от една мирна демонстрация и прекомерна употреба на сила от страна на Асад , което постепенно прерастна в най-яростната Гражданска война след онази война в Ливан продължила 15 години но тохагава беше Студената война , трябваше ли сега да се стига до тук . Защо не се стигна до тук в Либия и Египет. ВИНОВНА Е РУСИЯ , вашата Русия .
126
2
 
35
 
! Отговори
до Деница преди 10 години
Колко сирийци имаш у дома си координаторке?.Покрай тия чемберосанинте,а не интелигентните и умните сирийци колко патладжанени *** ,афганци и алжирци ни заляха.Защо играеш гнусната сороска игра,колко ти плащат страната ни да е залята от мюсулмани Ти си предателка на народа си и заслужаваш презрение,че си тръгнала с два парцала да играеш ролята на майка Тереза.Ама и питомците ти изхвърлят парцалите,че не носели стари дрехи,те не,ние можем.
125
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На КСЕНОФОБИЯ МЕ НАУЧИХА АНГЛИЧАНИТЕ, ФРАНСЕТАТА И ГЕРМАНЦИТЕ! Понял?
124
18
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Егати ксенофибите полазиоха форума ,а после ривиете и се вайкате до бога когато англичани и германци се плакват от вас .
123
5
 
6
 
! Отговори
varg преди 10 години
За родните чалга фенки сирийците за мечтаният пратнъор в секса с 15 инчов ****ис.
122
2
 
7
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До Одисей 1141 Не обиждай доктор Менгеле!
121
2
 
14
 
! Отговори
ДО 144 преди 10 години
До Одисей 1..дадоха и как си извадил срамотиите пред училището бай *** от не знам си къде (сириец или дори и той не знае какъв е))...тва пред децата...ако е пред теб със сигурност да ти е харесало ...
120
21
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
138 естествено , че са за психиатър тези които разсъждават така е и онзи ден дадоха репортаж от Овча купел децата си играят със сирийчетата , децата най-добре знаят как да премахват прегради защото не са психически обременени , стига с тези глупости , тази Ташева е една *** тьотка на която целия свят и е крив , тя спокойно би станала комендант на немски KZ лагер в който се ивършват опити с хора .
119
1
 
14
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
Еми Ташева,направете нещо.На власт сте.Вие сте най-важният коалиционен партньор.Действайте,и само не се правете,че уж нищо не зависи от вас.
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Одисей 1Що не вземеш да си спестиш мъките и да освободиш околните и земята от жалкото си съществувание бе...трябвало медиите на не знам си кой да ми внушават ,че пора е смръдлив...или,че от коментиращите тук има отличени ***.....няма съмнения нито в едното нито в другото....
117
1
 
16
 
! Отговори
Теме-рут преди 10 години
Ран-ът работи на 100% )-: Докога ще позволяваме това? Явно докато не се пролее управническа кръв няма да се оправим, колкото и да съм против насилието.
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
90% от смъртниците от Абу Гариб в момента са в София, нахлузили *** кожи! Може би е въпрос на часове да си покажат истинската природа. Йовчев, Йовчев, Йовчев, какво ще стане с тебе после? Можеш ли да си представиш? Ако избягаш ще си платиме на МОСАД да те върнат обратно!
115
0
 
18
 
! Отговори
meri преди 10 години
до Одисей 1 :Не изпращай бъргарите на психиатър ,защото утре ще изпратиш на психиатър ТВОЙТЕ ДЕЦА КАТО СЕ СБЛЪСКАТ С ТЕЗИ ХОРА ,ТОГАВА ЩЕ ЗАПЕЕШ ДРУГА ПЕСЕН .НО ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН ИНАЧЕ ,НЕ БИ НАПИСАЛ ТОВА .
114
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ташева е достойна за Президент.
113
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виновниците са- Плевнялиев(рупор на Боко), Сталинка(слугиня на Сорос и СБ), Гея(роб на Доган) и самото псе Доги(Йовчева също е зависима от него)! ТЕЗИ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ!
112
1
 
20
 
! Отговори
българин преди 10 години
На всеки умрял *** се падат по 10 новородени ***,на всеки 10 починали българи се падат по едно родено българче,елате да видите в Националната кардиологична болница -90% лежащите в болницата са ***,без осигуровки,а техните роднини искат да влизат при тях за един лежащ ***-пил и пушил ,като комин-по 10 *** ,санитарите в спешното сяа почти само ***-продават безнаказано контрабандни цигари и взимат от постъпващите българи пари уж да им занесат дрехите!
111
0
 
15
 
! Отговори
Ani преди 10 години
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ :НЕ СЕ ОПЛЮВАЙТЕ ЗАРАДИ ПАРТИИТЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е НАД ВСИЧКО !НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ТОВА, ИМЕННО ИСКАМ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДЕЦАТА ,РОДИТЕЛИТЕ И НИЕ САМИТЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАМЕ СВОБОДНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА !ИМАМЕ ПРАВА ТУК НАШИТЕ ПРАДЕДИ СА ДАВАЛИ КРЪВТА СИ ЗА ДА СМЕ НИЕ ТУК И СЕГА !НЕ ПОГАЗВАЙТЕ ДЕЛАТА НА ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРИ ,КОИТО ИЗВОЮВАХА НЕЗАВИСИМОСТТА НИ И ДАДОХА ЖИВОТА СИ ЗА ТОВА !ЗАПОМНЕТЕ НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ!!!