Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
13
 
1
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
Пак бийте мюсюлманите пред джамията в София, БОГ забавя но не забравя! Каквото повикало такова се обадило, честито.
169
3
 
14
 
! Отговори
ss wafen преди 10 години
Арабски маймни не ги искам в България-да се махат *** гадни.
168
20
 
2
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Всъщност коментарите не са фашистки, а неокомунистически, повлияни от една дърта червена русофилка- горе на снимката. Въпроса не е в това да гониш бежанци, а да имаш определени места където да ги държиш, докато продължава конфликта от който бягат! Защото това може да се случи на всеки народ!
167
2
 
17
 
! Отговори
TT преди 10 години
Докато САЩ се готвеха да нападат Сирия, не се чуваше за бежанци. Но когато САЩ обявиха РЕМИ, с предложението за отдаване само на химическите оръжия, тогава се изнесоха онези, които с нетърпение чакаха "демократизаторите".
166
12
 
7
 
! Отговори
ОСТАВАТЕ.... преди 10 години
..ТАЯ ДА СИ ЛАЕ !!!ТЯ И "ГОВНЯР-СИДЕР" ,са от едно котило--КОМУНИСТИЧЕСКОТО!
165
13
 
7
 
! Отговори
ОСТАВЕТЕ ..... преди 10 години
...ТАЯ ДЪРТА ОЧИЛАТА ЧЕРВЕНА ПРОСТАКИНЯ !!!!АКО БЯХА ОТ НЯКОЯ БИВША СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА , ТАЯ ПЪРВА ЩЕШЕ ДА ОТИДЕ ДА ИМ ОБЛИЗВА ЗАДНИЦИТЕ!ЯВНО ,ТАЯ ЧЕРВЕНА Е ЗАБРАВИЛА ,КАК НИ ПОБРАТИМЯВАШЕ С КИРГИЗИ, БАШКИРИ И АЗЕРБАЙДЖАНЦИ!
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
застрашава я,да,а вие защо не поискате остажката на Йовчев или вашия лидер може само да подскача из парламента и да прави циркове в Европа
163
4
 
5
 
! Отговори
Канибал преди 10 години
Хиджаб Уалид, затова ташева се страхува от сирииците.В своя заслепен глад някой може да е помисли за вкусно кюфте с очила.
162
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възмутен съм от нацистките коментари по-долу. И сирииците са хора! Недейте така! Както преди българите са бягали от комунистите, така и сирииците сега бягат от Башар, нека си отдъхнат в комплекса. Бъдете съпричастни. Ако вие бяхте сириици едва ли щяхте да мислите по този начин. Добрите християни знаят - прави това, което искаш и на теб да правят. А пък после се сърдите, че не искат българи в Англия нали...
161
3
 
29
 
! Отговори
platecbezumen преди 10 години
По един или друг начин всички гранични нарушители трябва да разберат че са АБСОЛЮТНО НЕЖЕЛАНИ!! Никой няма да даде пари за тях или ако даде ще бъдат откраднати! Европа само ще ни гледа сеира и ще дава акъл, като по въпроса с ***! Стройте стена и затваряйте гницата веднага, че гранична полиция се превърна на съучастник на турските каналжии, да подпомага навлизането на нарушители в България!
160
11
 
6
 
! Отговори
Хиджаб Уалид преди 10 години
Ко е туй самоходно говорящо кюфте от ГМО кайма?
159
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
АМИ ВИЙ СЪЩО НОСИТЕ ВИНА, ЗАЩО ВАШИЯ''ВОЖД''ПОДКРЕПЯ ТОВА АНТИ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ! НОСЕТЕ СИ ГРЕХА! БЪЛГАРЯ НЕ ЩЕ ВИ НИКОГА ПРОСТИ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ПАРТИЯТА НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ-СИДЕРОГЛУ!
158
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая зима ще е интересна! Хайде на хорото веселба наства!Егати тъпата администрация за последните 24 години!
157
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Деница Сачева да си ги прибере вкъщи,като й е толкова мило за тях или да хваща обратния път за там откъдето са дошли,защото такива Национални Предатели като нея нямат място в България.Аман от *** в тая държва/само лиз близ и само те да са добре,а другите да умират/Трябват Крумови закони за такива у нас и това няма да закъснее!!!
156
4
 
30
 
! Отговори
аноним преди 10 години
Те са нашественици,от които ще пламне страната ни.Заобиколени сме от Албания,Косово,сега се пълним и с тия ,и скоро -наистина,както се изрази турския политик ще сме турска махала.
155
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами Швеция се отказва от бежанци , защото се оказа , че са създали терористична организация на територията й! И сега са се видяли в чудо как да се предпазят от терористичен акт на собствена земя! Ама ние няма от какво да се плашим! Ние имаме голяма и обучена армия , спец службите са ни на ниво с неограничен финансов и кадрови ресурс, администрацията е неподкупна, а и никой ама никой от мините не би продал взрив на някого. Ние нямаме етнически проблеми и икономиката ни е в разцвет! Не сме като Ш
154
16
 
3
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Продължение:Определено са бежанци, а не мигранти.И аз много много не ги изкам, но проблема не е, че сме ги приели, а че след това държавата не си е на мястото.
153
7
 
3
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Според Закона за убежището и бежанците на Република България Бежанец е чужденец, който основателно се страхува от преследване поради своята раса, религия, националност, принадлежност към определена социална група, политическо мнение и/или убеждение, намира се извън страната, чийто гражданин е, или ако е без гражданство, се намира извън страната на постоянното си местоживеене и поради тези причини не може или не желае да се ползва от закрилата на тази страна или да се завърне в нея
152
4
 
21
 
! Отговори
me преди 10 години
Така или иначе, нито съм ги слушала тия двете кокошки, нито ме интересуват. Не съм и расистка, не ми пречат сирийците. Но тези които влизат далеч не са само сирийци. Излива се всякаква ***, която не бяга от война, а просто бяга към ЕС. Солидарност и съчувствие е да дадеш убежище на жени и деца и нетрудоспособни мъже. Но да даваш убежище на мъже, които вместо да защитават родината си бягат (ако изобщо идват от там) е просто абсурд. Здрави, прави мъже, които могат да създават само проблеми!
151
2
 
20
 
! Отговори
me преди 10 години
Искам да знам, защо Швеция се отказа да приема сирийски бежанци, въпреки началния ентусиазъм и се поправи, че важало само за сирийци на шведска територия. Ами да хванем да ги ескортираме до шведското посолство и така. Защо вместо да пълним лагерите, с тия пари не се наемат допълнителни граничари, за да не влизат на първо място? И да се допускат само и единствено семейства с деца? В България незнаен процент живее под линията на бедността, а ни внушават, че трябва да се грижим за тях???