Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
24
 
! Отговори
vse oshte mi puka преди 10 години
Престанете да се гризете по партийна принадлежност и партийни симпатии! Проблемът е надпартиен и по този въпрос г-жа Ташева е абсолютно права!
149
5
 
13
 
! Отговори
miroslavGoshev преди 10 години
Не знам какво целят от ГЕРБ с този маратон от безсмислени вотове. Със сигурност обаче знам какво постигат - рушат доверието в парламента като институция, обезсилват ролята на вота като парламентарен инструмент и не на последно място - губят обществено доверие и подкрепа. По повод гласуването на последния вот на недоверие към правителството за провала в регионалната политика, този вот на недоверие е по-скоро вот на лицемерие". Инфраструктурата и регионалната политика са предмет на дългосрочно планиране и проектиране и отговорността за тяхното състояние се носи от няколко поредни правителства
148
4
 
34
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Приятели , оставете всичко останало а да се замислим, че БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА прегазена от чужди терористи и свои предатели. В скоро време ще видим и последствията от безотговорното допускане на чуждо мюсюлманско присъствие. Жална ни е майка !!
147
4
 
16
 
! Отговори
miroslavGoshev преди 10 години
Когато държавата не иска да си свърши работата, народът ще я свърши. Поне веднъж да има положително нещо от скинарите.
146
15
 
10
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Рускa aтaкисткa ***, не съм зa сирийците тук, обaче aкъл от червенa рускa шпионкa не щa!
145
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до ДеницаКоординаторката получава заплата покрай така наречените бежанци и хич не й пука! Ако ги няма бежанците тя ще остане безработна. Така че защитниците на нелегалните ни имигранти са просто едни интересчии.
144
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти! Застрашаваш националната сигурност като мотивираш медии и гитки, с глупавите си изказвания!Аман от дърти кумунисти!
143
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ташева, кога ще ни ядат тия сирийски канибали. Големи *** влязахте в тия партии и в парламента!
142
11
 
14
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Това *** е част от банда, подкрепяща антибългарско правителство !!! Гнусно създание, защо си част от антибългарско управление ?????? Долу комунизма, да живее БЪЛГАРИЯ !!!
141
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инвазията и на 100 хиляди бежанци не е страшна за една нормална държава. Въпросът е в това, че България от години не е такава държава. Още от началото на сегашното столетие държавният суверенитет на България е само номинален.
140
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GOSPOD ZABAVY NO NE ZABRAVY MUHHAAAAAAAAAAA
139
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NE 10 000 A 1 000 000 BEJANCI V BG TAKA VI SE PADA :POMNITE LI 1984 a i 1989 kak ni iselvahte gnusni svii8888ne
138
2
 
17
 
! Отговори
Бел преди 10 години
Всички говорят за икономика, престъпност и др. подобни проблеми, свързани с т.н. бежанци. Никой обаче не обелва и дума за най-големия проблем - замърсяване на генетичния фонд на България, който и в момента е доста оплескан. За култура да не говорим ! Каква ще бъде България след 30 години ? Арабоподобни индивиди със сиви лица, разказващи, че имали славна 1300 годишна история.
137
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИсмаилИсмаиле, ти със сигурност не се страхуваш, защото си плод на изнасилване. Затова си глупав като *** и считаш простотията си за особено остроумие.
136
1
 
16
 
! Отговори
meri преди 10 години
БЪЛГАРИ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ПИШЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ТУК ,АКО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ АРАБИТЕ ВЕДНАГА ГО ИЗТРИВАТ ТАКА ,ЧЕ САМИ СИ НАПАРВЕТЕ ИЗВОДИТЕ ДАЛИ ТРЯБВА ДА СТЕ ТУК????????
135
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА ЖАЛОСТ СМЕ ВСЕ ОЩЕ РАСИСТКА ,НЕГОСТОПРИЕМНА СТРАНА,ЗАТОВА СМЕ НА ДЪНОТО
134
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяка дума на Ташева е вярна. Извърши се гнусно предателство към българите с организиране приемането на над 10 000 незнайни имигранти. Истинския брой и качества се ткрият. Повечето не са сирийци, а и те не са бежанци. На никого не са направени абсолютно задължителните изследвания за опасни и смъртоносни болести спин, ебола, малария, проказа, туберкулоза, трески и др. Те се движат свободно. Правителството тихо продължи злодеянието подготвено на заседания на предишни български правителства в чужди столици. А Сачева е лицемерна интересчийка.
133
7
 
6
 
! Отговори
свинчо преди 10 години
И за тази *** ще настъпи коледа, все някога!
132
12
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
151 За съжаление нищо не мога да направя по въпроса за ниското ти самочувствие като българин , щом смяташ че благодарение на тях имаш собствена държава , може би това е определящо и за трагедията в душата ти .
131
24
 
5
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
Ташева(фамилия произлизаща от мъжки атрибути) се страхува да не я изнасили някой сириец.Да не се притеснява те на толкова красиви не налитат.