Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
127 Ако вземеш да се депортираш в Сибир при белите мечки най-добре ще направиш
109
3
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
126 как по точно практиески си го представяш това както с политиците / кои / така и с бежанците / кои /.
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, националните предатели и ***, лично ще ви почерпя с едно 9 мм олово!Агитките не трябва да атакуват пришълците, а централите на Герб, БСП и ДПС, тоест виновниците за тази ислямистка инвазия. Когата изчистим тази *** от НС, МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГИ ДЕПОРТИРАМЕ В ТУРЦИЯ и Реджеп дето е главен виновник за гражданската война в Сирия да си ги прави ако ще на мармалад!
107
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ташева е *** но в случая е права не ни трябват тези талибани трябва да се дигнем и да ги изгоним заедно с политиците
106
4
 
1
 
! Отговори
emigrant преди 10 години
ta4eva patko i drugite ot ataka kvo polezno ste svarhseli dosega .samo protivo-postavane .hzalko 4e ste u parlamenta.bokluci 4erveni.
105
11
 
5
 
! Отговори
deep pen преди 10 години
..TASHEVA..KUCHKO MIRIZLIVA..YAJ MI ONAYA RABOTA ..GROZNA SI KATO SMARTA
104
15
 
4
 
! Отговори
deep pen преди 10 години
..TASHEVA..IMASH NUJDA OT EDIN SITIYSKI RYAZAN BASTUN..DA TI GO SLOJI MEJDU GADNITE TI OCHI.GNUSAVITCA I BOLNA SVINYA!
103
13
 
5
 
! Отговори
АСИ преди 10 години
Г-ЖО ТАШЕВА ИМАХ ДОБРО МНЕНИЕ ЗА ВАС КАТО ВИ СЛУШАХ ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ В ПАРЛАМЕНТА НО НЕ НАСТРОЙВАЙТЕ ХОРАТА С/У БЕЖАНЦИТЕ МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ НИ СЕ СЛУЧИ ТОВА ЗАЩОТО НЕЗНАЯ КЪДЕ ЩЕ БЯГАМЕ
102
3
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Скарони цитира убедителни статистически данни в подкрепа на тезата си. "5 млн. души и 2 млн. барела петрол на ден. Това означава, че страната може да бъде рай и аз се съмнявам, че либийците няма да използват тази възможност, за да се превърнат в новото Абу Даби, или новият Катар, или Кувейт", посочи главният изпълнителен директор на Eni.------------А някой питаше какво става с Либия , за миналата година имат 15% ръст на БВП , малко по надолу е Ирак , само че там населението е много по голямо
101
2
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
115 какво пък анархокомунистическо видя че не разбрах , историята е цикличност от събития и е съвсем нормално в 10 век Дамаск да е център на културата ,а в 20 век да не е но някога да бъде отново такъв център.
100
8
 
2
 
! Отговори
deep pen преди 10 години
..TAZI SVINYA YAVNO Y LIPSVA NESHTO TVARDO MEJDU MAZNITE BEDRA! VINAGI REVE ZA UY!
99
10
 
8
 
! Отговори
1600евро преди 10 години
до вчера бяха върли "врагове" на дпс веднага след като доган извади портфейла а местан му показа нежната си страна волна *** сидерия пирустия легна разкрачена по гръб? До месец горките сирийци ще съберат някой лев и ще му платят разноските до Брюксел да се напие като *** на околовръсното и да освини и без това черния имич на страната! И хоп веднага ще врътне опашката и ще каже че сирийците и те горките като дпс били патриоти досущ ката атака?
98
16
 
4
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Тази е за лудницата, нейния шеф също, както и цялото му про-фашистко обкръжение, тези типове на са добре. Все пак сирийците не са ***, те са един етнос имащ си държава, която до преди гр. война си беше една от най-развитите в техния регион, самият аз съм имал за шеф сириец, който беше изключително почтен, възпитан с хубаво семейство, въобще страхотен човек. Не се говори по този разюздан просташки начин, слагащ всички под общ знаменател. Кви са тее откачалници бе, от къде се пръкнаха такива!
97
2
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Спомням си последния път като такава азиатска *** се е изсипала по тези места и вече 6 в не можем да я изгоним
96
2
 
5
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До ОдисейТи да не си анархокомунист, защото разсъжденията ти са точно такива, като на илюминат и анархокомунист и дебелокож непукист.
95
6
 
16
 
! Отговори
az преди 10 години
България на българите!
94
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Одисей умника. Само дето тогава ислям не е имало. А тия на цивилизоване не подлежат. Пресен пример атентатора в Кения. Живял от 5 г. възраст в Норвегия и кат станал на 25 се върнал да трепе християни и да прави джихад
93
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
За колко български деца се усигуряват такива помощи от държавата?Има гладуващи хиляди български семейства под прага на бедноста.Да се затворят границите и изселване на араби и всички тъй наречени бежанци.
92
9
 
10
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Представете си че отново влизаме в цикъл на Велико преселение на народите все едно сме в 3-4-5 век от новата ера и тогава Рим е бил атакуван от всякакви варвари включително и от нашите предци , после тези варвари са се нанесли трайно в земите на Империята но са се цивилизовали . Дори и съвсем символичен факт е че ЕС е създаден с така наречения РИМСКИ ДОГОВОР . Няма нищо ново под небето
91
1
 
21
 
! Отговори
az преди 10 години
Проблемът е лесно решим. Който иска сириец да си го вземе в къщи и да си го гледа и да носи отговорност за него. Аз искам куче, отглеждам си го и не чакам от другите да го хранят. Ако охапе някой естествено отговорността ще е моя.