Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност

Футболни агитки готвят погроми над сирийци
Обновена: 19 окт 2013 10:30 | 19 окт 2013 10:28,
247
Ташева: Бежанците застрашават националната сигурност
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Сирийските бежанци у нас не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Тези изводи направи пред bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която призна, че не е стъпвала в бежански лагер и се оказа, че информацията ѝ е предимно с източник Youtube.

На друго мнение беше PR специалистът Деница Сачева, която координира помощите за бежанците у нас. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. По думите на Сачева футболни агитки готвят погроми над бежанци в София и ако това наистина се случи, Магдалена Ташева, която напоследък често се изказва по темата, трябва да поеме отговорност. Националистката на свой ред предупреди, че няма да поема каквато и да била отговорност.

Още по темата
 Сачева призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали. Депутатката се мотивира с това, че се развява знамето на свободната сирийска армия. По повод особено популярното видео в Youtube, в което сирийски бунтовник яде сърцето на убит мъж, Ташева каза: Дали ядат човешко или само го дъвчат пред камерите, на цивилизования свят му е все едно.

„Тя има изгода да всява паника, най-цитирана е от сирийските медии. Тя е любим политик на Башар Асад”, заяви Деница Сачева. Ташева на свой ред се почувства поласкана. Депутатката на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали над 1000 км. Докато стигнат у нас през Турция. По думите ѝ 99,9% от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген”, констатира Ташева. Сачева пък ѝ припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. Сачева я попита какво прави тя като политик. Въпросът остана без конкретен отговор. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, каза на свой ред Магдалена Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението ѝ няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
За какви сирийски деца се говори...след 17- 20г. светът ще е ислямиски.Тези който сега ги съжалявате ще завземат всичко защото ако на едно европейско семейство се пада по 1,3 деца то при араби,турци и т.н е 8,5.Осъзнайте се кого защитавате и кого искаме да приемем в България.
89
1
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
101 далеч съм от тази мисъл разбира се , само че за съжаление в момента са по жизнени като народи и наистина плачат за техния Ренесанс .
88
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се че застрашават националната сигурност. Тези хора са със съвсем различна култура. Идват с по 5-6 деца, денонощно се молят на тяхната си религия, масово неграмотни - с исляма си живеят още в средновековието. Където и да са в Европа не се интегрират, а живеят на отделни групи поддържащи техните си обичаи. Това не са бежанци. Изкуствено си създаваме малцинство което скоро ще започне да си обявява претенциите.
87
0
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Сирийците айде *** дойди ще ги потърпим малко. А останалите от маймунарника, които са още толкова? Те кви са и какво сме им длъжни?И да питам като свърши войната в Сирия като как ще ги върнем, като няма да искат да си ходят?
86
10
 
4
 
! Отговори
Искра преди 10 години
Ташева ли си, Бомбашева ли си не те зная и не искам да те зная, но ако някога възникне проблем, то ще е заради такива разбирачки и "анализаторки" като теб, търсещи евтина слава, показвайки слабоумната си физиономия и произвеждащи гръмки заглавия.
85
2
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
98 ти пък и тех ги биеме , ти си в центъра на Вселената , ти и никой друг
84
3
 
10
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 100Няма да обиждаш България и българите, ясно ли ти е, поне не в мое присъствие.
83
0
 
11
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
До Одисей 1И викаш ще се цивилизоват като превземат Европа? Вервай си ;)
82
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До NIKO11111 EI *** ODI PRI FURERA DAMU NOSI6 STUDENA VODI4KA I NE SE VRA6TAI OT TAM
81
1
 
18
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 93Ей, ***, ако българите не бяха и не са човеколюбиви по природа още до 1940г. нямаше да има останал жив *** и евреин у нас.Всички щяхте да сте *** в Германия.
80
0
 
10
 
! Отговори
Хектор преди 10 години
До Киро кофражиста я ме светни за "по-древните" държави ако обичаш?????????Защото по древност със нас могат да се мерят само Египет и Месопотамия.Ако не знаеш питай чичко гугъл.
79
9
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
95 възползвали са се твърде добре , разпространили са тяхната религия далеч зад пределите на арабския свят , днес мюсулманите са 2 млрд . а от 50 години след бума на ПЕТРОДОЛАРИТЕ отново са в центъра на събитията , да Великите географски открития ги игнорираха , бяха изпаднали в трета глуха , всяка цивилизация има своите пикове и падения , може би сега започва техния Ренесанс само си спомни каква беше Европа на прага на Ренесанса преди 600 години , инквизицията , конквистата и всичко останало .
78
0
 
13
 
! Отговори
Хектор преди 10 години
До Анонимен ,абе брато,ако не бяхме поне малко "расисти" твоята ХУМАННА Европа отдавна да беше станала на спомен.Със цената на кръвта и живота дори на твоя Дядо има западна Европа.
77
0
 
9
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
До Одисей 1Г-н ляв идеалист, май не схващате разликата. Идеите са достигнали до нас благодарение на арабските преводи, супер. Но разликата е какво ние сме направили с тези идеи и какво ядящите пясък. Къде е арабското просвещение, ренесанс и възраждане на елинизма. Те са имали цялото това знание, но какво са направили с него е въпросът, как са се възползвали?
76
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите пак показват, своята невоятна толератност и човечност. Опа имах предвид расизъм и омраза. Ще си останете с тази омраза, цял живот и ще се чудите, защо другите не ви харесват. Защото сте противни за това.
75
20
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
89 Демостене ти сер благодари именно на исляма от Средните веквое защото благодарение на арабските преводи и арабската култура постиженията на дрвния свят са достигнали до на нас европейсците , които тогава сме тънели в духовна пустото заради догмите на църквата. Нямаше да има Просвещение , Ренесанс и възраждане на идеите на елинизма ако ги няше тези текстове които да ги пренесат през вековевете. Е не че и поразии не са паровили арабите , например Алекснадруйската библиотека но им е дошъл акъла
74
2
 
17
 
! Отговори
Nqkoi преди 10 години
До ГенадиТи нормален ли си ?? Терористи не ни трябват да се затвори границата незабавно!!! Няма ние да им прибираме сганта и да се чудим как да се грижим за такива които не приемат дрехи дарени защото били 2-ра употреба.Да се Извозват пак до Сирия ако била на 4500 години боли не шпагата на колко.
73
3
 
21
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
До Киро кофражистаТова, че за 4000+ години са постигнали по-малко в цивилизационно отношение, говори достатъчно. Има едно нещо, което здраво ги е закотвило в средните векове: нарича се ИСЛЯМ :)
72
1
 
16
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
До Киро кофражистаТова, че за 4000+ години са постигнали по-малко в цивилизационно отношение, говори достатъчно. Има едно нещо, което здраво ги е закотвило в средните векове: нарича се ИСЛЯМ :)
71
4
 
32
 
! Отговори
ultramind преди 10 години
Партия Атака насаждала етническа омраза, малеее, мале. Въри го кажи това на хан Аспарух, че насаждал етническа омраза, създавайки България. Васил Левски сигурно и той е насаждал етническа омраза. От къде идва тоя робски манталитет?! Хората са се клали като луди, за да имаме държава, а сега някой п*тки, ще ми говорят за толерантност и етническа омраза. Смешни сте и жалки!