Протестиращи подкрепиха новата окупация на СУ

Окупаторите призоваха поддръжниците си за общи действия
Обновена: 26 яну 2014 23:41 | 26 яну 2014 20:56, Веселина Йорданова
87
Протестиращи подкрепиха новата окупация на СУ
Снимка: архив, БТА

Протестиращи в подкрепа на новата окупация на Софийския университет се събраха пред централния вход на Ректората, предаде БНР.

Пред паметниците на братя Георгиеви отидоха около 50-60 граждани, които протестираха с викове „Оставка”.

Още по темата

Засилено е полицейското присъствие в района. Протестиращите носеха знамена на Република България, на Европейския съюз и плакати с надпис: „Оставка”.

Протестът беше организиран в социалните мрежи.

Групата протестиращи дойде от „Цар Освободител”, при преминаването й на кръстовището между булевардите „Васил Левски” и „Цар Освободител” имаше временно блокиране на движението.

Част от протестиращите срещу правителството бяха допуснати в сградата на Ректората на Софийския университет около 21.00 часа тази вечер, предаде Нова телевизия. Студентите-окупатори очакват още тази нощ органите на реда да се опитат да освободят Ректората. Затова те призоваха всички свои поддръжници да ги подкрепят „рамо до рамо”.

Студентите призоваха "всички неказионни партии" да подкрепят окупацията на Софийския университет. Те се обърнаха към ГЕРБ, Зелените, Реформаторския блок, „Синьо единство” за общи действия за сваляне на правителството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
31
 
! Отговори
Българин преди 10 години
***,наркомани и ранобудни пияндета да определят какво да се случва в държавата ни!!!
37
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А къде са останалите студенти?Защо не изхвърлят тези ***,които не могат да вържат две думи на кръст,а ще ми стават специалисти по това и онова.Горко ни,ако тия ще ни управляват някой ден.С безмислените си послания и неправилен български език са просто едни смешници и нищо повече.
36
3
 
38
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Протестират сумарно 60 човека-заедно с тези от университета!!!Сега гледах водача на окупацията по Нова тв- на този човек бих му казал да си върви на село,от дето е дошъл,щото нищо не можах да му разбера-то беше мекане,мънкане.ПРИЗОВАВАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПЕШНО ДА ВЪЗСТАНОВИ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО!!!ВЕДНАГА!!!
35
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Засега на призивът им се отзовали ....15 заблуденяка!Както казва М.Карбовски - Тази окупация не е фарс, тя е ч.и.к.и.я.
34
2
 
28
 
! Отговори
фалшиви и надути сме преди 10 години
Окупатори от окупационния корпус! Защо не окупирате електроразпределителните дружества и мошеническите фирми за топлинно счетоводство? Не ми се плащат повече техните фалшиви и надути сметки!
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добър опит, ама малко подкрепа. Сори. Опитът за общ антирусийски фронт от Балтийско до Черно море се отлага за неопределено време. :-)
32
8
 
22
 
! Отговори
Ваня_1989 преди 10 години
Искам ОСТАВКА. Искам Иван Костов или в краен случай Бойко Борисов. Не искам да облагат с данъци баровците - собственици на фотоволтаици и тем подобни, защото те ме издържат.Искам лукс и не ме интересуват гладуващи чикиджии.
31
4
 
31
 
! Отговори
Баба Пена преди 10 години
сега да окупиращ Уншверситета си е идеално.Вътруе е топло,чиста, няма да плащаш наем, някой ти носи кафе, състрадателни ти носят храна и част от пансииките си, връщаш си гогъпкано на опразните преподаватели,десните ти внушават колко си значим, колко си инте-легентен и така се спасяваш от комплексите си.
30
2
 
30
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Протестиращи подкрепиха новата окупация на СУ...Че то някой съмнявал ли се е, че са от едно котило?Фани единия, удари другия.
29
33
 
2
 
! Отговори
д-р. преди 10 години
До Анонименаз ти гарантирам . тези момчета не го правят за някаква финансова изгода
28
6
 
38
 
! Отговори
На голо! преди 10 години
Окупаторите са едни най-обикновени мазохисти, които искат да дадат повод на полицията да им хвърли по един бой! На голо!
27
3
 
30
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
Хахахахаахахахахахахахаа........ Първата вълна отидоха да стават баш-демократи и веднага налапаха 10-годишните бизнес визи, малко в мазата на цру в тогавашната сграда на Амбасадата и дет се вика - кошлуков ли бе да го опиша... тая *** обаче, няма да я обработват в тинк-танковете, директно ще мият *** и чинии, за демокрация, човешки права и.т.н., докато тук, ние ще слушаме компанията на икономедия и оо+всички останали сороски *** да ни обясняват, как е много-хубаво да умрем от глад...
26
7
 
40
 
! Отговори
търсят памперси преди 10 години
Окупаторите спешно търсят памперси. Страх ги е от полицията.
25
33
 
5
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
До АнонименИменно! Зад тях не стои никой който има интерес да ги използва, а стоят човешките им права и национализма. На времето Левски и Ботев са били единици от цял народ но ако ги нямаше намяше да я има и държавата ни... когато политиците не могат да се справят с управлението на държавата не трябва да си затваряме учите, а трябва да направим нещо по въпроса... иначе ще се пръснем по света и ще изчезнем.
24
9
 
30
 
! Отговори
окупационен режим преди 10 години
Празнодумни окупатори искат да въведат окупационен режим в София и да превърнат града в протекторат на ЕТ герб-Буда! Пожарникарят ще бъде гаулайтер!
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 28nqma logika stanishev da gi sponsorira.toi nqma interes pravitelstvoto da padne.mizernikat mutra borisov i mrasnika ceco uhoto sa po zainterisovani ot tova.za da se opitat da kupqt pak izborite.
22
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те сами обявиха в социалните мрежи, че искат от ГЕРБ и Реформаторския блок да ги подкрепят. Ами много добра причина да ги подкрепим, ама с камъни по главите :)
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
te tezi deto sa podkrepili sa ot sahtitedeto borisov i cvetanov sponsorirat ot sled izborite do dnes.
20
32
 
7
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
Браво на окупиращите... ако бях от София щях да ви подкрепя. Трябва да има хора които си държат на принципите и мислят за държавата... иначе ще станем като арабските държави и северна корея - един държавник (диктатор) полицейштина и народ превърнал се в стадо овце без право на мнение и глас! Това иска това правителство ( плюс умишлена ислямизация ) и е редно да го саборим ако искаме да се запазим като нация.
19
21
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 10 години
разбрахме я тази опорна точка за малкото хора, спирката и шуменската гарата - дайте нещо по-интересно от просрано20!