Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията

Харесвам лидери като Сергей, Антон, Мая, заяви певецът
Обновена: 28 яну 2014 10:46 | 28 яну 2014 10:46, Александър Попов
379
Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията
Снимка: Dnes.bg

Мишо Шамара скочи срещу социоложката Боряна Димитрова, като я определи като "новата Мира Радева". Димитрова бе гост в студиото на Нова телевизия тази сутрин, за да коментира със своя колега Кънчо Стойчев политическата ситуация. Преди ден излезе последното проучване на "Алфа Рисърч", според което с появата на АБВ БСП губи около 20 на сто от миналогодишните си избиратели и отстъпва първото място на основния си опонент ГЕРБ.

Изводите на социоложката обаче хич не са допаднали на рап певеца.

"Гледам новата Мира Радева как обяснява, че Първанов като се е отцепил от БСП с него са тръгнали младите и интелигентните, а тъпите и старите останали в БСП. Ако някой човек е поне малко умен, ще види, че отцепването на Първанов има една основна цел по две основни причини. Целта е събаряне на Станишев и БСП от власт, причините са егоцентризма и алчността за власт на бившия президент", написа Шамара във Facebook.

Той набляга пред "рисърч мрисърч хорицата", че е бизнес ориентиран човек, демократ и в мозъка на костите, въпреки образа му на "тъпак".

"Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и ще си призная -  чета много. Май току-що си съсипах рап кариерата... Баща съм на две деца, живея в голям град, обиколил съм света, живял съм в най-голямата демокрация - САЩ, посещавал съм и най-голямата комунистическа страна в света Китай. До преди 4 години мразех по дефолт БСП и митичните злодеи "комунистите", а до преди 2 години не съм мислил въобще, че ще стана съмишленик на Сергей Станишев", разяснява Шамара.

Още по темата
Според него той бил със сравнително правилна преценка и било очевадно, че Първанов играе единствено и изцяло в полза на връщането на власт на Бойко Борисов.

"Умните и млади хора виждат, че в политическата ситуация в момента единствената сила, която успя да се коалира правилно и има потенциала и свали безпрецедентното авторитарно управление на един изключително вреден за демокрацията човек като Борисов. По ирония на съдбата или по закономерност БСП в момента са единственият носител на демокрацията и поддръжник на бизнеса. Но не на монополите и картелите. И да завърша с постоянното ви демонизиране на възрастните хора като "тъпи комуняги" . Госпожо, определено старите хора не мечтаят за диктатура, а искат времената, когато имаше работа за всеки и имаше ред и дисциплина", продължава тирадата си срещу Димитрова Шамара.

Той завършва пламенно, като заявява, че не иска диктатура, не иска авторитарно управление, не иска комунистически строй, не иска цензура, не иска репресии, а искал свобода на словото и бизнеса, ред и справедливост.

"Именно за това в момента подкрепям БСП. И по-точно младите и лидери като Сергей, Антон, Мая или коалиционните им партньори като Мартин и Курумбашев", завършва Мишо Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бабичките бесепарки много харесват хитовете на шамара като го чуят и спират радиото
239
11
 
1
 
! Отговори
ЕНП преди 10 години
Българското правителство заложник на битката ЕНП-ПЕС. Действащият български европейски комисар Кристалина Георгиева /по рождение Сталинка/, изпратена в Брюксел от правителството на ГЕРБ, действащият президент на кръга Капитал Росен Плевнелиев, бившият премиер Бойко Борисов и бившият президент изиграха перфектно картите си. Комплотът между различни интереси този път ще сложи край на управлението на БСП и ДПС.Значи все пак Борисов го е страх. Значи и че интересите на олигархията са били засегнати. Щом е така, не означава ли, че вървим в правилната посока?
238
28
 
8
 
! Отговори
фен преди 10 години
Мишо е голям пич ! Да е жив и здрав и все така да громи герберастията !
237
10
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Със Сикаджииски пари Генерал можеш да станеш и в централата на ЦРУ снимка да си направиш и до всякакви известни личности , но ТИКВА за цял живот оставаш !
236
16
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов очевидно си въобразява, че показвайки се във Фейсбук сниман в сградата на ЦРУ, това някак си ще изчисти образа му на мутра и сикаджия, за което едва ли има човек в България, който да не е наясно. Не, че и янките не знаят що за птица е Борисов, но при тях важи правилото *** син, ама наш.
235
13
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Бойко Борисов публикува собствената си снимка на стената си във Фейсбук, застанал мирно в сградата на ЦРУ. Към снимката Борисов не е добавил нито думичка. Позата му е показателна равниииис! по Съединените американски щати. Очевидно с показността на снимката Борисов иска да ни внуши колко го любят янките и колко изобщо тачен е там.
234
8
 
22
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Много ходил, много видял, много четял, ама нищо не научил и нищо не разбрал и е един ***. До преди 4 години мразел БСП, а сега мразел ГЕРБ. Явно обича според интереса. Да вземат да се съберат с Бареков и Слави Трифонов и задружно да мразят Бойко, защото нещо не им е угодил. Ало Шамар ти и да тичаш срещу Първанов и Бойко неможеш ги стигна. На светлинни години си от тях. Тъпчо смешен. Зад тях стоят хиляди българи.
233
25
 
8
 
! Отговори
EC преди 10 години
Едно голямо ЕВАЛА за Шамара! За смелостта му да изрече истини които всеки от нас инстинктивно усеща, но ни е шубе да ги признаем открито.
232
15
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ рекетира преди 10 години
Ако Мишо е платен, то какъв тогава е Андрей Слабаков ? Големия дисидент и той се продаде за парички на Борисов и сега е тих като писенце ! И как иначе , в замяна жена му има роля при личните шутове на Борисов и ГЕРБ "комиците "!!!! ГЕРБ рекетира интелигенцията признайте си " столичани" !!!!
231
12
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
БСП са ЕДИНСТВЕНАТА партия в България с вътрешни демократични процедури за избор на кандидати, а не лидеро-мутренски тип организация. Факт! Но това далеч не ги прави 'най-демократичната' партия. Самите идеи на социалистите са за повече намеса на държавата в бизнеса (не че не трябва в някои сектори), за повече държавен контрол, възстановяване на публичен контрол над приватизирани предприятия. Това не са от баш демократичните мерки :)..Отделно по-възрастните им членове са си СССР кадри!
230
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП КАТО НАСЛЕЛНИЧКА НА БКП,ПО МАНТАЛИТЕТ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛА.БКП ПРЕЗ В,.С.В.МИНА В НЕЛЕГАЛНОСТ НЕ ПО ВЪТРЕШНИ ПРИЧИНИ/КАКТО ЮГОСЛАВИЯ,ГЪРЦИЯ ОКУПИРАНИ ОТ ХИТЛЕР/А ППО НАРЕЖДАНЕ НА КОМИНТЕРНА/АЛКАИДАТА НА 20 век.ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО БИ РЕАГИРАЛО ПРИ ВОЙНА ДА ОСЪДИ ТЕЗИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ЧУЖДИ ЗАПОВЕДИ.И НА НАЙ ПРОМИТМИТИЯ МОЗЪК ДА СТАН ЯСНО,ЧЕ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЕИМАЛО.Т.К ИМАШЕ МНОГОПАРТИИНА СИСТЕМА,А НЕ КАКТО ПРИ ФАШИЗМА И КОМУНИЩМА-ЕДНА ПАРТИЯ ЕДИН ВОДАЧ НАЧЕЛО.ИМАШЕ ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ В
229
1
 
11
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Бсп-Моника Станишева с главен"готвач" Дъбов шефа на СИК-Шумен, започнаха новата изборна кампания. От всички техни простотии, ще спечели " АБВ" на Първанов. Най - малкото е по възпитан и има стил. Една прогноза: След година две ще стане, както в Германия. Голяма коалиция ГЕРБ-РБ-АБВ. Само така Гея, Бея и съчмата, ще бъдат отстранени от властта.
228
13
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Герб са като куршум с изместен център на тежестта влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа
227
1
 
9
 
! Отговори
f преди 10 години
Абе, откога мнението на всеки *** и *** получава отзвук като "новина", пък било то и в хумористичен новинарски сайт като Днес? А и кой точно беше Мишо Шамара, че има значение какво е казал?! Моля, ако ще е така, веднага ме уведомете, когато стане ясно че е пръднал!
226
1
 
11
 
! Отговори
Kuncho преди 10 години
Нормално да ги харесваш, нали и ти си толкова *** и нагъл като тях!
225
8
 
2
 
! Отговори
Къци преди 10 години
До АнонименАма пък патериците Бойко и реаниматорите се чудят коя коя да подпира.
224
5
 
2
 
! Отговори
GERB OVER ! преди 10 години
Ако Мишо е платен , то какъв тогава е бездарния Мартин Христов , полицайчето ? А е викнал против Боко , а "са го убили" в сериала и са назначили някой друг -в Бургадидас е пълно с гладни безработни актьорчета верни на Тиквата ! Като "дъщеря му" на Джаро например ...
223
1
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
До Анонимният 231"Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат"..., който комунистите не искаха да признаят, че е извършен от техните приятели от Хизбула, на чийто вестник Станишев беше поместен на първа страница, отхвърлящ подобни твърдения !?!Кого се опитваш да заблуждаваш, червен лицемер ?! Един от най-жестоките атентати в историята на човечеството е извършен от българските комунисти - в църквата Светс Неделя ! Ти забрави ли ги тия неща ?
222
6
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
СМС от Бойко до Кулезич:Мисля те! Обичам те! Не ми е удобно да говоря в момента, защото ме слушат, ..Играя в сериала "ПОД ПРИКРИТИЕ" . Вече 4 ти сезон играя и още не могат да ме хванат!"
221
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до АНОНИМНИЯТ ТИ МЯМА ЛИ ДА ПОЧИНЕШ МАЛКО ,БЕ ЧОВЕК