Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията

Харесвам лидери като Сергей, Антон, Мая, заяви певецът
Обновена: 28 яну 2014 10:46 | 28 яну 2014 10:46, Александър Попов
379
Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията
Снимка: Dnes.bg

Мишо Шамара скочи срещу социоложката Боряна Димитрова, като я определи като "новата Мира Радева". Димитрова бе гост в студиото на Нова телевизия тази сутрин, за да коментира със своя колега Кънчо Стойчев политическата ситуация. Преди ден излезе последното проучване на "Алфа Рисърч", според което с появата на АБВ БСП губи около 20 на сто от миналогодишните си избиратели и отстъпва първото място на основния си опонент ГЕРБ.

Изводите на социоложката обаче хич не са допаднали на рап певеца.

"Гледам новата Мира Радева как обяснява, че Първанов като се е отцепил от БСП с него са тръгнали младите и интелигентните, а тъпите и старите останали в БСП. Ако някой човек е поне малко умен, ще види, че отцепването на Първанов има една основна цел по две основни причини. Целта е събаряне на Станишев и БСП от власт, причините са егоцентризма и алчността за власт на бившия президент", написа Шамара във Facebook.

Той набляга пред "рисърч мрисърч хорицата", че е бизнес ориентиран човек, демократ и в мозъка на костите, въпреки образа му на "тъпак".

"Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и ще си призная -  чета много. Май току-що си съсипах рап кариерата... Баща съм на две деца, живея в голям град, обиколил съм света, живял съм в най-голямата демокрация - САЩ, посещавал съм и най-голямата комунистическа страна в света Китай. До преди 4 години мразех по дефолт БСП и митичните злодеи "комунистите", а до преди 2 години не съм мислил въобще, че ще стана съмишленик на Сергей Станишев", разяснява Шамара.

Още по темата
Според него той бил със сравнително правилна преценка и било очевадно, че Първанов играе единствено и изцяло в полза на връщането на власт на Бойко Борисов.

"Умните и млади хора виждат, че в политическата ситуация в момента единствената сила, която успя да се коалира правилно и има потенциала и свали безпрецедентното авторитарно управление на един изключително вреден за демокрацията човек като Борисов. По ирония на съдбата или по закономерност БСП в момента са единственият носител на демокрацията и поддръжник на бизнеса. Но не на монополите и картелите. И да завърша с постоянното ви демонизиране на възрастните хора като "тъпи комуняги" . Госпожо, определено старите хора не мечтаят за диктатура, а искат времената, когато имаше работа за всеки и имаше ред и дисциплина", продължава тирадата си срещу Димитрова Шамара.

Той завършва пламенно, като заявява, че не иска диктатура, не иска авторитарно управление, не иска комунистически строй, не иска цензура, не иска репресии, а искал свобода на словото и бизнеса, ред и справедливост.

"Именно за това в момента подкрепям БСП. И по-точно младите и лидери като Сергей, Антон, Мая или коалиционните им партньори като Мартин и Курумбашев", завършва Мишо Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от тоя провинциален самодеец.Лицето на демокрацията.
219
7
 
15
 
! Отговори
Алексей преди 10 години
Делото в Костинброд показа, че ГЕРБ не са замесени, тъкмо обратното. Мая Манолов, Бареков и зеленият още гл. прокурор обърнаха вота в деня за размисъл. Това никога няма да бъде забравено. ГЕРБ ще има пълно мнозинство, точно за това. Мразим да ни лъжат!
218
7
 
7
 
! Отговори
Виц преди 10 години
Возят се в колата Бойко и Цецо. Останалите свободни места са пълни с бодигардове.По едно време спират до една ***. Предното стъкло се смъква надолу и шофьорът пита за тарифата. Проститутката му казва 100 евро отпред, 200 евро отзад. После веднага се смъква и задното стъкло и Бойко казва:- Що на нас по-скъпо, ***?
217
14
 
6
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Партията на Борисов се срива. Всичките му лидери и министри, с които най-много се гордееше се оказа чиста проба престъпници.
216
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бсп се подпира на патерицата шамар
215
1
 
12
 
! Отговори
28 януари преди 10 години
Изборите започнаха! Другаря Дъбов, чичото на този на снимката е изпратил "опорните точки". Мише, нямаш ли чувството, че се превръщаш в "пушечно месо", струва ли си да изгармиш бе човек.
214
11
 
8
 
! Отговори
Баба Ванга преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ КОСТИНБРОДСКИ БЮЛЕТИНИ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ МРЪСНАТА БАНКЯНСКА МУТРА НА ВЛАСТ ! БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА -ГРОБ НА БОРИСОВ ПАДНА !!!!!
213
6
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
До Анонимният 214А ти явно не си дори средно-интелигентен, щом си тръгнал да хвалиш руския агент Станишев, и да мислиш, че интелигентните хора ще ти повярват ! На такива като теб се връзват само глупаците, човече !
212
12
 
7
 
! Отговори
Смелия преди 10 години
Хора, луди ли сте? Не вярвайте на Първанов! Най-малко се загледайте в хобито му- да убива животни,живи същества!Човека можеш да съдиш по това как се отнася със животните!
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cecurastef i Budkata sa pri4ina Misho da se kazva Shamara. sho ako ne bese taka , odma si stavase Birata. i kakto znaime vseka Mishova Bira moe iznenadvasto da po4ine ot smrt 4rez umirane
210
19
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените независими депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат
209
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мише, мини пак през Русе, откъдето ти идва прякора (кой къде те видеше те биеше, помниш ли), барем се освестиш и погледнеш адекватно ....
208
16
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?
207
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Шамара е носител на титлата Главен *** на републиката, роден от прехода, която си дели с още много *** натрапвани ни всекидневно от медиите за масова дезинформация.
206
13
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли Дюнигейт? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?
205
11
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ Земеделие лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?
204
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аже кой си ти та да ми даваш акъл бе???Спрете да ни го навирате тоя всеки ден по медиите.
203
13
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?
202
12
 
4
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГРОБ ! преди 10 години
Борисов е хванал цялата така наречена интелигенция в София ! Всички гък не смееха да кажат срещу него - а са казали , а са останали без роля което е равносилно на глад ! И децата разбраха че "Под прикритие " е сериал на ГЕРБ и сценария се пише от Боко Тиквата ! И не случайно бездарния Мартинчо е лице на "спонтанните" протести !!!!! НИКОГА ВЕЧЕ ГРОБ !
201
10
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?