Близнашки: Без ГЕРБ нямаше да съберем бързо подписите

"Злоупотребяват хора, които не смеят да си покажат носа от НС"
Обновена: 10 мар 2014 10:45 | 10 мар 2014 10:43, Камелия Цветанова
74
Близнашки: Без ГЕРБ нямаше да съберем бързо подписите
Проф. Георги Близнашки. Снимка: Булфото, архив

Около 560 хиляди подписа ще внесе в парламента Инициативният комитет за провеждане на референдум по въпроси, които са свързани с изборното законодателство заедно с вота за европарламент.  Това обяви председателят на инициативния комитет проф. Георги Близнашки по Нова телевизия.

Още по темата
"Очевидно е, че след като стана ясно, че ще се справим с кратките срокове, започна една истерия и предположения, че нямаме разрешение. Злоупотребява се от хора като Мая Манолова, които не смеят да си покажат носа отвъд загражденията на Народното събрание”, коментира той.
 
Той добави, че не би се захванал с подписката, ако не получил съгласие от страна на ГЕРБ за съдействие.

На упреците, че партийна подкрепа компрометира подписката, Близнашки припомни, че и тази за АЕЦ „Белене“ е бил по инициатива на БСП и в нея са се подписали много членове на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
Без значение кой събира подписката , всеки нормален гражданин трябва да е ЗА.Защо Швейцария една от най развитите и демократични страни , защото там хората решават как да бъде управлявана а не шепа корумпирани депутати.За справка като население Швейцария е горе долу колкото България , но там се провеждат по няколко референдума годишно и за което е необходимо 50 хиляди подписа , а НЕ 500 хиляди .Не мога да разбера , какво лошо има в референдума и защо от ДПС , БСП и Батака не искат да го има.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 18И как коментара ти подкрепя задължителния вот?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до StoianХахахахаха, много сте весел, нямало увъртане, нищо, че мнението се променяше по три пъти на ден. А относно всеки лев се знаело къде отива, е, не се знаеше, доста стабилно се криеше инфо по въпроса, може би за това трябваше временното правителство да прави промени по отношение на парите на държавните компании, малко примерче! Хайде със здраве и дано се оправите, не е нужно да се правите на сляп, за да подкрепяте дадена партия.
19
4
 
4
 
! Отговори
Елена преди 10 години
До ОгорченаАми ти по тая логика и от България може да се откажеш заради Борисов!
18
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди време предложих да се издигне пантеон на видни наши съвременници. Сега предлагам да се обособи едно Пантеонче на нечистоплътните, като в него увековечим Румен Леонидов, Божидар Димитров, Вежди Рашидов, Георги Марков, Едвин Сугарев, Михаил Константинов, Валери Димитров, Камен Алипиев, Георги Мамалев, Цветанка Ризова, Георги Близнашки и др.Списъкът може да се допълва. Има и други тематично обособени пантеончета, като този на тоалетните аксесоари, на молците, на адресираните ***.
17
12
 
10
 
! Отговори
огорчена преди 10 години
Отказах се да се включа в подписката ( въпреки , че подкрепям идеите на референдума ) , заради мафиота Борисов . Той за пореден път отблъсна много хора с наглото си присъствие .
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво нека хората да решат кой да ни оправлява а не някакви си изселници незнаещи български език,необразовани *** или изперкали старци за последното ще ме извинявате но не съм съгласен хора който са си дали здравето за тази държава да ги натоварват с допълнителни главоболия,радвайте се на старините хора оставете младите да решават
15
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера какъв човек трябва да си па макар и професор като тоя да си плюеш на сасм на лицето.Проф.Лизашки подкрепен от Доц.Доктор Бойко Борисов
14
8
 
15
 
! Отговори
до Stoian преди 10 години
Стояне , по време на ГЕРБ никога не е имало такова увътряне на държавата ,/всеки лев се знаеше къде отива/.Докато сегашното окопаване на власта цели просто да ни върни поне 30 год назад .Явно си още млад за да си изградиш имунитет срещу "комунистическа демокрация", но бъди малко по буден
13
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ми е как от ГЕРБ се натискат за въпроси, които те самите не искаха - мажоритарния вот го махнаха те(имаше 30-тина преди), не приеха задължителното гласуване, което им беше предложено в предното НС, а за електронното, знаят много добре решението на КС!
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да живее сегашния парламент..../ и Бат, Сали /
11
16
 
3
 
! Отговори
stoian79 преди 10 години
GERBERI KATO IMAHTE NA RAZPOLOJENIE 3 GODINI I 7 MESECA VLAST I 2 GODINI PALNA VLAST ZASHTO NE GO NAPRAVIHTE PO SOBSTVENO JELANIE A TOGAVA KATEGORICHNO OTKAZAHTE DA SE PRAVI KAKAVTO I DA E REFERENDUM A SEGA SE OPITVATE DA IMITIRATE DEINOST ZA DA ZAMAJITE OCHITE NA HORATA CHE STE NIAKAKAV VID OPOZICIA KOIATO PLASHTA OT MOITE DANACI ZA LUKSOZNI KASHTI!.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изтриха номер 1 и сега коментарите се объркаха кой за кой е
9
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и каква стана тя?столетната бабичка се разцепи най накрая.страх голям да не би да има референдум,че тогава ще изчезне напълно от парламента.явно ви харесва живота през последните 25-6 години щом се застъпвате на мая "политичката" и копачите си от дпс.поне да бяхте видели,как живеят хората в бившите соц. страни.ще ви стане мъчно за нас в България.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
идват евро избори , но нито една партия не е показала, че ще работи за народа а по-скоро обратното чешат си езиците и си вадят кирливите ризи помежду си кой е по-велик и изкривяват политическото пространство
7
3
 
24
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Не разбрах защо са минусите.. Значи не трябва да се слуша мнението на професорите , а да се съобразяваме с мнението на *** и неграмотните . Пък после защо сме се превърнали в *** държава . От опорни точи са скъсали нишката с главния мозък.Аман от платени ***!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
номер 1 и номер 4 е един и същ:) пише и си отговаря сам:):)))))
5
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде честито на употребените! Много хора се подписаха не заради ГЕРБ, а заради принципите, но вече са просто част от ченгетата!
4
23
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Точно партия Герб са национални предатели !Борисов и Цветанов са всеки месец в Брюксел да клепат България! Кой знае още колко тайни и секретни материали са предали на европейците!
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 1 Прав си, да се махат ***, ама да си вземат и милиционерчетата си за там където отиват.