Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа

Полицаи обвиняват момиче, репортаж го оневинява
Обновена: 8 апр 2014 21:23 | 8 апр 2014 21:23, Веселина Йорданова
91
Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа
Снимка: архив, БулФото

Вътрешна проверка започва в МВР след репортаж на „Господари на ефира”, съобщи Нова телевизия.

Историята – арестувано момиче е обвинено в нападение над полицай и в това, че е скъсало униформата му. Момичето отрича, а от предаването потвърждават нейната версия с видеоматериал, от който се вижда, че униформата може би е скъсана от самия полицай. 
 
Всичко започва на 15 септември миналата година, когато момче и момиче се прибират към домовете си покрай Първо районно в София. Момчето закачило един от автомобилите, паркирани наблизо. Трима униформени излизат и ги арестуват.

Полицаите вкарват момчето и момичето в районното. Повдигат им обвинения – на нея за хулиганство и за това, че е скъсала униформата на полицай Кристиян Стоянов.

От „Господари на ефира” обаче разполагат с кадри от камерите вътре в районното управление. На тях се вижда, че когато момичето е вкарано в районното униформата на полицая е здрава. Той влиза в стая и излиза два часа по-късно, вече със скъсана униформа.  

Шест месеца след ареста и обвиненията и само ден, след като от предаването излъчват записите от охранителните камери в районното, от МВР съобщиха, че по случая е образувана проверка. Инспекторатът във Вътрешното министерство ще изяснява кой крив, кой прав и кой е скъсал униформата на полицай Кристиян Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: МВРГосподари на ефира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
51
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Няма как да има доверие в системата! Полицията май въобще не се е реформирала,а си е останала милиция,ама от доносническата! Кой ще поеме отговорност за поредния гаф! Целят да побъркат народа ! Сега е ПОЛИЦЕЙЩИНА Станишевите глупости "сега никой не в страхува" НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!
33
5
 
48
 
! Отговори
Stani - Lud преди 10 години
Ясно е , че нарочно са я чупили , но да се обръща и да и удря шамар е прекалено! Все пак всеки е невинен до доказване на противното! Заслужават и тримата да ги уволнят дисциплинарно и да ходят да ровят покрай кремиковци за желязо...
32
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е скъсал, и глупости...ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ за лъжепоказания и отнемане на натрупаните точки за пенсия! Така действат хората по света, пък да видим после дали ще си рискуват пенсията за 40лв подкупи и т.н.
31
0
 
51
 
! Отговори
ЛУД преди 10 години
И по тази:Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
30
1
 
42
 
! Отговори
ЛУД преди 10 години
За мен полицаите влизат по тази точка от НК:Чл. 282. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода
29
1
 
12
 
! Отговори
морския преди 10 години
До горския! Де да бяха десетки, но са много повече
28
1
 
43
 
! Отговори
**** преди 10 години
Как щеше да се чувстваш *** нищожно ако това се случи на сестра ти , *** или жена ти
27
0
 
55
 
! Отговори
срам,срам,срам! преди 10 години
Овчев, ама много са ти ербап подчинените към малки момичета.Но със един луд авджия се осрахте,а ?Некадърници ,ние ви храним и ние ще ви видим сметките.Всичко се връща.
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Овцата да подава оставка!!!
25
0
 
36
 
! Отговори
горския преди 10 години
До морския да не говорим че има случаи на десетки осъдени заради такива полицейски "случки".
24
0
 
56
 
! Отговори
морския преди 10 години
Проблема е, че в България полицията защитава престъпниците срещу възнаграждение, а обикновените граждани са подложени на терор, както от крадци и мошеници така и от полицията! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ!
23
0
 
4
 
! Отговори
x преди 10 години
ega jena ti i baba ti zaminat s teb na selo da gledat ov4ete i da pasat kravite
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дано се върне на село да пасе овците тоя недоносляк гнусен ама какъвто министъра такива и подчинените да видим сега как ще го защити
21
3
 
13
 
! Отговори
xxx преди 10 години
До Вече смешни станахаКуманоидите се разбесняха!!! Стой си в *** бе ахмак и не завиждай на по-кадърните от теб!
20
5
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Охоо ама наистина май нещата са много зле, щом полицията се *** с собстевниният си народ, закъде сме. Утре може да си избере някой и да си го вкара в затвора без проблем. Спира някой за проверка или просто си минаваш от там аресуват те и ти повдигат обвинение за нападение над полицай, без да имаш хабер за това. Айде една година в затвора за съвсем без нищо. Само война хора, друго спасение няма.
19
47
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ли е най-важната новина, инцидент с обществения ред /каквито стават със стотици на ден/преди половин година, крайно гнусните подигравачи с хорските недостатъци на вербално и невербално ниво, кирльовците от Господари на ефира и предизвиквате вниманието и острите реакции на комплексираните недорасляци в нета.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГРАЖДАНИНе тогава кои ли ще останат като всички или поне половината са *** назначени с връзки
17
2
 
21
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 10 години
ето зашто се налага незабавно всеки да премине през полиграф за лоялност и честност .хем ште се отсеят не подходяштитите и по грешка назначените
16
2
 
27
 
! Отговори
глс народен преди 10 години
защо един полицай с униформа на пътна полиция не е на поста си а пред районното управление
15
0
 
24
 
! Отговори
ха - ха преди 10 години
леле кристияне (умишлено пиша името на едно *** с малка буква) ти активира май цялата рода и част от 1 - во РПУ в София