Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа

Полицаи обвиняват момиче, репортаж го оневинява
Обновена: 8 апр 2014 21:23 | 8 апр 2014 21:23, Веселина Йорданова
91
Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа
Снимка: архив, БулФото

Вътрешна проверка започва в МВР след репортаж на „Господари на ефира”, съобщи Нова телевизия.

Историята – арестувано момиче е обвинено в нападение над полицай и в това, че е скъсало униформата му. Момичето отрича, а от предаването потвърждават нейната версия с видеоматериал, от който се вижда, че униформата може би е скъсана от самия полицай. 
 
Всичко започва на 15 септември миналата година, когато момче и момиче се прибират към домовете си покрай Първо районно в София. Момчето закачило един от автомобилите, паркирани наблизо. Трима униформени излизат и ги арестуват.

Полицаите вкарват момчето и момичето в районното. Повдигат им обвинения – на нея за хулиганство и за това, че е скъсала униформата на полицай Кристиян Стоянов.

От „Господари на ефира” обаче разполагат с кадри от камерите вътре в районното управление. На тях се вижда, че когато момичето е вкарано в районното униформата на полицая е здрава. Той влиза в стая и излиза два часа по-късно, вече със скъсана униформа.  

Шест месеца след ареста и обвиненията и само ден, след като от предаването излъчват записите от охранителните камери в районното, от МВР съобщиха, че по случая е образувана проверка. Инспекторатът във Вътрешното министерство ще изяснява кой крив, кой прав и кой е скъсал униформата на полицай Кристиян Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: МВРГосподари на ефира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До тортатаsled kato shefovete im ne mogat da gi opraviat triabva da imat i korektiv
13
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Димитър Рачков да направи репортаж за брат си , преди да се смее на другите !!!
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трима мъжаги скачат мъжката на пийнали тинейджъри.За това ги бива,ама да хванат 1 луд с пушка-не!Надявам се прасето да го уволнят.Колко ли пъти са правили номера с униформата?
11
4
 
36
 
! Отговори
Eдин бивш преди 10 години
Е този полицай няма повече място в полицията. Направо дисциплинарно уво и да си търси работа при мутрите. Там ще вирее с тези номера.
10
35
 
7
 
! Отговори
тортата преди 10 години
до там ли я докараха "господари на ефира"-да се занимават със скъсаните униформи на полицаите?!я по-добре да отидат при градинаровската си приятелка катя-дъщеря й роди поредното ***/но не янково/ в неделя вечер в храсталака на близкия парк и го остави ведно с плацентата там-да го ядат кучетата
9
63
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На "Господари на ефира" отдавна трябва да им отрежат квитанциите ,те какви са да не са съд и прокуратура.
8
5
 
2
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 10 години
Stiga proverki, daite uniformi is ka4estveni s koito da rabotqt i opazqt jivota na slujitelite na reda, i vdignete zaplatite s 200%. Ot stotinkite s koito plashtate se skasal djoba to e qsno na cqlata Darjava, i nqma koi da, Vi protestira ve4e, i ot koga sigornostta na darjavata ima tavan v predvid publikaciite v presata dnes.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До долнитеtova ne mu dava pravo da bie i ne e dokazano tche te sa stchupili neshtovan ot sistemata na mvr
6
55
 
17
 
! Отговори
До долните преди 10 години
Ами ще спазвате закона ***, ще спазвате иначе решетки! На Запад отдавна тези щяха да са в затвора а тука още ги лигавят!!Какво разбирате под "закачило" , ако е удрял колата с юмруци под въздействието на алкохол, или ако е ударил една дълга черта от край до край???Ако беше вашия нов автомобил не бихте ли го пребили?? Да щяхте , ама сега сме много състрадателни!Има закони! Хората са давали пари за тези коли ,не мушмули!
5
3
 
28
 
! Отговори
ха - ха преди 10 години
кристияне ти ли слагаш минуси дано ти сложат минус от МВР
4
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а как иначе ще оправдае побоя който е нанесъл на момичето
3
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това е същият наглец дето преби мъжът декемри месец в квартал Свобода и го принуди след това да си оттегли жалбата за такива *** в униформа уволнението е малко трябва и съд
2
6
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В милицията работят само прости и неграмотни ***, които по цял ден се чудят, каква кражба или далавера да направят, а от време на време за да си направят деня по интересен и забавен прибягват до побой над мирни граждани . . . сега г-н Овчев ще ги защити, защото на него му трябват груби и безмозъчни същества, които са готови да изпълняват на драго сърце и най-безсмислената заповед.
1
6
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А колко такива случая има, където невинни хора са страдали заради извратени полицаи... Тоя път предизборно ще има уволнения, надявам се...