Атанаска лично посочила къде е трупът на Александра

Лазаров потвърди: Александра обидила децата й
Обновена: 14 апр 2014 09:27 | 14 апр 2014 09:27,
51
Атанаска лично посочила къде е трупът на Александра
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: БТА

Няма друг заподозрян за убийството на 8-годишната Александра от Поморие освен Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозавр Лазаров пред TV 7.

Обвиняемата е направила самопризнания и лично е посочила мястото, където е било тялото на детето.

Осемгодишната дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров–Германеца, която беше обявена за изчезнала в четвъртък вечерта, беше открита мъртва в петък около 19 часа в дома на задържаната Атанаска Георгиева. 

Още по темата
Тялото на детето беше открито под леглото на Атанаска в квартирата й, която се намира един етаж по-високо от жилището на момиченцето.

Лазаров потвърди и, че сред мотивите за извършване на престъплението е обида от страна на Александра към децата на Атанаска.

Лазаров каза още, че детето е било убито още същата вечер, когато родителите са сигнализирали, че не се е прибрало от училище. На следващата сутрин в 9:30 ч. Атанаска е била изведена от полиция от дома си и с нея е започнала работа.

Бащата на малката Александра Веселин Тодоров твърди, че в убийството на дъщеря му са замесени роднините на Атанаска - майка й Светлана и сестра й Северина, която живее на съпружески начала със собственика на хотел "Лагуна" Веселин Тошев.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп.

По думите на Лазаров разследващите са работели по всички версии още от самото начало - отвличане с цел откуп, убийство.

"От вчера работим с прокуратурата, за да мога да дойда тук и да кажа, че Атанаска Георгиева е направила самопризнания. Участвала е в следствен експеримент, при който е открито тялото на детето. Не искам да влизам в повече подробности, на всички вече е ясно за какво става дума. Няма нужда да облъчваме обществото с мистерии и някакви версии, пуснати между другото, които отново целят да насадят напрежение", заяви Светлозар Лазаров и отказа да разкрие повече подробности.

Той нито отрече, нито потвърди, че Атанаска Георгиева е проституирала. 

На Георгиева, която се намира в следствения арест, е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Днес Бургаският окръжен съд ще гледа мярката й за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБЕ НИЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ БЕ ХОРА, В ЕВРОПЕЙСКА ИЛИ АФРИКАНСКА.КАКВИ СА ТИЯ СЦЕНАРИИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ .ВСЕ ЕДНО Е НИГЕРИЯ ИЛИ КОНГО.АЙДЕ ВСИЧКИ ПАК НА УЛИЦАТА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО.НИТО ПОЛИЦИЯТА -ПОЛИЦИЯ,НИТО РАЗСЛЕДВАЩИТЕ-РАЗСЛЕДВАЩИ,НИТО БАРЕТИТЕ-БАРЕТИ.Е,АМИ НА КОЙ ДА ИМАМЕ ВЯРА ?
41
0
 
8
 
! Отговори
Всичко е измама преди 10 години
Ама как Атанаска ще праща СМС от телефона на убитото от нея дете????Нали този телефон има ПИН-код????? А кой е този, който знае именно този ПИН-код?Е, не е Атанаска.Още нещо - ако детето се е борило, както се твърди, тогава под ноктите трябва да има ДНК- материал.Питам - защо никой не взе ДНК-проба от под ноктите на детето????????
40
0
 
7
 
! Отговори
Да ама не преди 10 години
Да, да.....Вервам Ви.Детето било убито още вечерта, и забележете - още на другата сутрин в 9.30 - полицията вече знае кой е убиецът и го извежда от квартирата му.Е, требва да съм пълен *** - че да повервам.И къде отидоха сведенията на бащата за обаждане на глас с ромски акцент? Значи, щом го е казал - излиза, че лъже. Да, ама защо ли.......
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този случай прилича на сестри БЕЛНЕЙСКИ, дето е ясно, че има и друг убиец, но Лазар Колев "доброволно" поема вината. Тази тука е същата - прикрива някого. Ако я изкарат луда - няма да лежи в пандиза. Ако не - колкото и години да й дадат, после ги пускат в отпуска, амнистии, нови "хуманни" закони
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази жена явно не е убила детенцето.Бащата , сина и голямата дъщеря трябва на кръстосан разпит да разпитат.А накрая и майката на детенцето ... и всичко ще излезе наяве.Тази Атанаска прави каквото и е казано под натиск и обещания ....жалко за детенцето ......жалко и за децата на тормозените от бащата семейства.
37
0
 
11
 
! Отговори
222 преди 10 години
AZ PAK SI MISLIA,che deteto e ubito drugade, posle sa go zanesli pri Atanaska i tia za pari, da pomogne na svoite deca e priznala. Za men ubiecat e maj! Bog da prosti detenceto!
36
0
 
4
 
! Отговори
Катя преди 10 години
Всеки *** посегнал на дете трябва да се екзекутира публично. Няма значение какво точно му е причинил, като *** от Сандански, насилвал 2 годишното си момченце.
35
7
 
7
 
! Отговори
пламен преди 10 години
Черна злоба и завист това е причината за това отвратително убийство. Навремето преди 300/ 400 години и повече такива убийци са ги секли парче по парче на площада. Това едва ли някога ще се случи но бъдете сигурни, че ако един такъв убиец бъде насечен публично, това ще изиграе възпиращо срещу следващи престъпления. Има хора на които нищо не си им направил, но те мразят защото за в момента си по - добре от тях. Ние българите сме долно племе и по тази причина сме на последно място в Европа!!!!!
34
1
 
16
 
! Отговори
* преди 10 години
До 36Може и да не е било точно така , но нищо не е логично: на единия ден душило куче и не намерило ; единият път пишат, че заради племенниците другият път, че заради нейните деца и т.н. Ако са приключили с делото , защо се крият фактите от обществеността?Според мен детето е свидетел точно на изневярата на бащата и после той е обещал пари на Атанаска, ако поеме отговорността . Не е работа на майката, защото не е тя лихварката и не е пребивала длъжниците тя ...Кой обаче е третият в убийството?
33
0
 
5
 
! Отговори
хара преди 10 години
До БогданАгата Кристи -- ряпа да яде ! защо не започнете да пишете криминални романи, доходоносни са !
32
0
 
10
 
! Отговори
za sledowatelite преди 10 години
Има две основни линии, които не са логични:1.КАК са подмамени тези "селски жени", които не са красавици да ЗАЖИВЕЯТ в х-л Лагуна:Северина( да се проследи как живеят децата от 1-я брак), Светлана( майката) - твърде често сменя местожителство- това БЕЗ ПАРИ не става, Атанаска( изоставя пРЕДИ 3 г. семейстово и децата си и ОТИВА в ПОМОРИЕ??КОГА е заживяла Северина с хотелиера?3-та дъщера ЕВГЕНИЯ с какви пари се издържа и къде живее?2.ПОчерненият баща Веселин ЗАЩО наема адвокат на Атанаска?Изгони л
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обвиниха пак невинна жертва една обикновена жена ,така им е наредено от горе
30
1
 
37
 
! Отговори
ОБЪРКАН СЦЕНАРИЙ! преди 10 години
Всичко около това убийство е пълна мистерия. Набързо разследваха, набързо погребаха детето, набързо обявиха виновната...няма процес, няма доказателства, няма съд...има едни лихвар в чието объркано семейство е имало нещастието да се роди това дете.Нали беше влачено по стълбите, нали беше обезобразен , изподрано и насинено...Нали имаше СМС-и за пачки, а в същото време бащата зовеше който е отвлякъл детето му да каже какво иска...Има нещо гнило, и то не е свързано с тази Атанаска.
29
0
 
5
 
! Отговори
Ставри до 25 преди 10 години
Да,"демократична "държава сме. Беззаконието е в пълна сила,ненаказани колкото искаш, ако не си "наш" човек тежко ти е и горко , абе.........да не живееш в такава "демокрация".Най-лошото е, че се отнема ежедневно човешки живот безнаказано, затова трябва смъртна присъда - нямаме ниво на съзнание за неприлагането и.
28
0
 
23
 
! Отговори
следствени д-вия преди 10 години
Когато дошла на себе си след гневния пристъп, видяла детето да лежи на пода с глава, увита в торба и пристегната с тиксо. Атанаска признала също така, че е свалила картата от апарата на детето и от нея е пратила SMS с искане за откуп.В крайна сметка тялото на детето е намерено, след като тя показала къде е - под леглото в мансардата. Според запознати преди това мансардата е проверявана със следово куче, но то не е намерило тялото.Как тогава картата на Алекс се е оказала на телефон, който е бил в хотела, коментираха вчера приятели на семейството. Джиесемите на майката, сестрата и на Тошев са из
27
0
 
39
 
! Отговори
ОСТАВКА-некадърник преди 10 години
До Анонимен"Мотивът е абсурден! Никоя жена на средна възраст, майка на пораснали деца, без силни психически отклонения, няма да убие дете, щото казало, че синовете й са грозни! Това и за вестник Шок е прекалено, а за изявление на генерален секретар на МВР е жалко!"Не е жалко защото Гламавия секретар отдавна е доказал своята вопиюща НЕКОМПЕТЕНТНОСТ,тук убиеца е друг а тази е пожелала да поеме отговорността скоро всичко ще излезе на яве,те изкат да изкарат всички ЛУДЕ бе
26
0
 
31
 
! Отговори
художника преди 10 години
Училището се намира на около 150м. от блока. Сега Поморие е в извън курортния сезон и няма много хора по улиците. Как едно дете остава незабелязано на връщане от училище? Как никой не е видял, че се е срещнало на улицата с "убийцата", която уж го е посрещнала навън, а в последствие го е примамила в стаята си?Това дете с магическа пръчка ли се е озовало в таванската стая, за да бъде удушено?
25
2
 
19
 
! Отговори
of 25 преди 10 години
Червен масонски *** от коминтерна демокрацията е в ръцета на масонските ВИСШИ КАДРИ КАТО ДРУГАРКАТА ЛИЛОВА И ДРУГАРКАТА ЛУКАНОВА АЙДЕ И ВИЕ ПРИ ТяХ С БУКЕТИТЕ!!!
24
3
 
16
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Версия:Малката се прибира от училище и заварва майка си и доведения си брат в компрометираща ситуация.Започва да пищи и да крещи,че ще каже на тати.Следва побой и душене .Братът подмята трупа на тавана.Атанаска се прибира следобяд,разбира с какво се е сдобила под леглото ,но няма време за реакция и възможност да се отърве от трупа.Някой е казал на ченгетата да тарашат хотела на Тошев,всички са арестувани и никой не може да й помогне за трупа,който може да бъде изнесен само през нощта.
23
6
 
1
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
До СтавриДемократична държава сме Ставри!

Спонсорирани публикации