Проблемите с КТБ няма да се отразят на здравните плащания

Плащат централно дейностите за май на 5 РЗОК, обслужвани от банката
Обновена: 23 юни 2014 16:14 | 23 юни 2014 16:13, Веселина Йорданова
42
Проблемите с КТБ няма да се отразят на здравните плащания
Снимка: архив, БулФото

Националната здравноосигурителна каса декларира, че проблемите с Корпоративна търговска банка няма да рефлектират върху плащанията на дейността на договорните партньори на институцията.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, КТБ ще отвори отново на 21 юли 2014 година, след като в петък БНБ постави търговската банка под специален надзор заради недостиг на ликвидност.

КТБ обслужва сметките на районните здравноосигурителни каси (РЗОК) в градовете Варна, Враца, Плевен, Пловдив и Хасково.

Предстоящите здравноосигурителни плащания на договорните партньори на тези РЗОК за отчетена дейност през май ще бъдат извършени чрез Централното управление на НЗОК до 30 юни.

От 1 юли ще бъдат открити сметки на петте РЗОК в други търговски банки, утвърдени от Министерството на финансите за работа с бюджетни оранизации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: НЗОККТБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като това което се случва с КТБ, няма да се отрази на нищо и никой, не разбирам защо ежечасно излиза някой плъх с бяла ризка да обяснява как всичко е наред? Ние си знаем бе, вие крадете ние плащаме.
33
2
 
8
 
! Отговори
Мъкааааа преди 9 години
Мероприятието КТБ е класически ТЪПИНГ ПОЙНТ (нагнетяване на напрежение). В тази мафиотска схема участваха: Протестна мрежа, финансирана от ф-я Б-А) Цацаров с прокуратурата как лови престъпници в банки, но със задача да блокира действия на компетентния орган БНБ като повдигне ужобвинения на подуправителя и шеф на Банков НадзорБНБ, МВР Пикчърс с два патлака да обискират служители за флашки. После се намесват Местан и *** Консултативен съвет за дата за нови избори, Хопа, и Правителството блокирано... Следва - ДА СЕ ТЕГЛЯТ ВСИЧКИ ПАРИ на държавни фирми, мигновено изпълнено, А сега к
32
1
 
4
 
! Отговори
Мъкааааа преди 9 години
Мероприятието КТБ е класически ТЪПИНГ ПОЙНТ (нагнетяване на напрежение с малки групи). В тази мафиотска схема участваха: Протестна мрежа, финансирана от фондация Б-А) Цацаров с прокуратурата как лови престъпници в банки с два пищова, но със задача да блокира действия на компетентния държавен орган БНБ като уж повдигне обвинения на подуправителя и шеф на Банков НадзорБНБ, и изпращането МВР Пикчърс с два патлака да обискират служители за флашки (ей тези *** полицаи и от флашки разбирали бе, от банки ич ама от флашки.... После се намесват Местан и *** Консултативен съвет за дата з
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами държава в която няма никаква икономика,а всичко се крепи на магия върху лъжа и измама,какво очаквате да се случи ????
30
2
 
6
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Колко пари са източили от КТБ ?1 МИЛИАРД ЕВРО ИЛИ ЛЕВА ? + 500 МИЛИОНА ЛЕВА дочух ,че към онези са тези половин милирад лева - вярно ли това е ?Къде са независимите и безстрашни медии да информират народа , нали живеем в свободна и демократична страна ,а не в комунистическа ?Точна информация за източените пари и да се банкрутира КТБ и да се издири по Интерпол виновник г-д "Х" ВЪВ Виена и да се достави у нас да отговоря за източването(крадането) на пари - а и също тези които са причастни .
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
номертът сега е да се изтеглят кредити на макс от еврогейската централна и да се субсидират здравеопазването и държавните сектори, да се обяви несъстоятелност и ликвидация на бенебе, която всъщност е частна банка и оставянето и със лошите кредити. да се оправят после евреите с другите евреи. а ние напускаме нато и еврегейския и се молим на руснаците и китайците да ни вземат.трябва ни обаче шахматист за тези неща а ние имаме обратни запъртъци
28
2
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
А бе како Сийке, никой никъде в коментарите по-долу не е казал, че иска Боко и Дянков да се връщат. Какво пак те облада странично мислене. А според теб тези да продължават, така ли? Ми то скоро няма да остана и един лев, даже и за Дянков.
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо държавата трябва да спасява банката на мафията?
26
2
 
5
 
! Отговори
Тиквюн преди 9 години
До БръмбърМнооого хитро! А провинциалистите, които дойдоха на талази в София и изтеглиха кредити да си накупят апартаменти? Тях кво ги праиме? Техните кредити цъфнали, та вързали ли са?
25
4
 
6
 
! Отговори
Кака Сийка преди 9 години
До Бай ИванАбе, кой задигна МИЛИАРД и ПОЛОВИНА ОТ КАСАТА? Много си късопаментен! Боко Тиквето и Дянков ли да пуснем да опасат каквото е останало, а?
24
4
 
4
 
! Отговори
кондю гамена преди 9 години
защо коментарите повечето статии за КТБ са деактивирани ? измисляте си криза ? този път няма да стане ...
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dnes.bg, тук също не трябва да има коментари!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През 1929 година броят на частните търговски банки достига 166. По-късно обаче тежката стопанска и кредитна криза в САЩ известна с масови банкови фалити и мошеничество, увеличава недоверието на народа и към българските и към чуждите банки в България, което намира израз в нарастване на фалитите или мълчаливата ликвидация на много банки, като към средата на 1934 г. в България да действат са останали едва 35 банки, а останалите преустановяват дейността си, обявяват се в ликвидация или фалит.
21
1
 
8
 
! Отговори
Малка поправка преди 9 години
Брендо си е тука, обаче си пропуснал Таки ... абе все тая - сериала си е сериал.
20
2
 
12
 
! Отговори
Номинации БГ-Оскари преди 9 години
Очаквайте поредната серия от сагата "Изчезнали с милиони" - Веска Меджедиева, Маргини, Брендо, Галеви ... Цветан Василев.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 16 да не са ги слагали там (публична тайна - КТБ мутренска банка) да пият студена водица.:)
18
3
 
9
 
! Отговори
До кредит-дебит преди 9 години
Че кой го интересува, бе, приятелю. Защо си мислиш, че някой го е грижа за твоите пари, моите пари и изобщо за парите на обикновените хора и фирми. Самия факт, че нямаш отговор на тези елементарни въпроси трябва да те навежда на мисълта, че нещата са тотално забатачени и че никой дори не се замисля да ги оправи. Мачът на КТБ е свирен и резултатът ще няколко милиарда на нула срещу вложителите.
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Говорят с тука двама гербари Бай Иван и До Бай Иван, как ако биле те щело не да липсват неколко милиона каймета , а целия НЗОК барабар със секретарките (мъжки или женски нема значение) .Похвален замах.
16
1
 
7
 
! Отговори
Кредит - дебит преди 9 години
Един въпрос: Прочетох че сметките за внасяне на пари са отворени и ако някой има кредит може да внесе съответната сума, но какво става когато получава заплата в банката и има кредит към същата банка как да преведе сумата от сметката си към кредита!Втори въпрос: Има фирми, чиито пари са в КТБ те как да приведат режийните разходи и заплатите на служителите си.
15
1
 
9
 
! Отговори
До Бай Иван преди 9 години
Бай Иване, то че е така е така, обаче кажи ми как дори да влезат в затвора тия некадърници ще върнат дори част от откраднатото. Те и в затвора ще са ни пак в тежест - ще трябва да ги храним, лекуваме и т.н. Само да те поправя, че дефицита на НЗОК е вече 500 милиона, а дълговете на болниците са над 450 милиона. И по-зле ще става ...