Сидеров: Да обявим френския посланик за персона нон грата

"Атака" внася нота във френското посолство
Обновена: 12 дек 2014 12:26 | 12 дек 2014 12:26,
282
Сидеров: Да обявим френския посланик за персона нон грата
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова управляващите да обявят френския посланик Ксавие дьо Кабан за персона нон грата в България. Шефът на националистите поиска това с мотива, че французинът си е позволил да каже, че български съдия е отсъдил неправомерно.

Още по темата
Преди дни дьо Кабан разказа за схема, при която със съдебни решения френска фирма преминава в ръцете на други собственици.

„Има генерален проблем в съдебната система, навсякъде има гнили ябълки. Това е задкулисие и не се знае с какви групировки, партии и дружества има връзки”, каза тогава френският посланик.

Днес лидерът на „Атака“ призова депутатите да си представят какво ще стане, ако българският посланик в Париж каже подобно нещо.

„Колко дни ще му дадат, за да напусне страната и дали няма да го подведат под отговорност?“, попита Сидеров и допълни, че у нас се прави точно обратното – на такъв човек му се дава трибуна.

Лидерът на „Атака“ обясни, че ако страната ни има национално достойнство, трябва да изгони посланика. Той обясни, че партията му ще внесе нота във френското посолство. Сидеров припомни, че дьо Кабан неведнъж се е намесвал в политиката на България.

„По време на избори е посочвал и за коя партия да се гласува и за коя не. Казва кой е добър и кой лош“, коментира лидерът на „Атака“.

Той призова парламентът да излезе с декларация, в която да определи като недопустимо чужди чиновници да се месят така грубо в интересите на страната.

"Това ще е единственият начин да защитим достойнството си“, категоричен е Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
3
 
! Отговори
хикса преди 9 години
Да обявим Волен за психопат!!!:)))
152
6
 
7
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
Болен, е малко, беловласо джудже със фес. Подобно джудже на господаря си в Кремъл.
151
5
 
15
 
! Отговори
Болен преди 9 години
Абе Белчо, дай да върнем лентата, покажи на тия хора какво прави в Мултигруп, безкрайните ти пиянски ве4ери със сашка машка, сега мацки деници куба,плажове денги, посирания в Брюксел, в самолети, по-магистрали,лъжесвидетелстване в съда, масата на главата си сложи *** шубелив.Срам голям срам за България си ти..колко гушна за гласа дето направиха правителство ДПС, май три лимона,кви французи кви пет лева, ние сме за е.а.е дето те търпим още.Засрами се бе,засрами се 4еси и уж божи човек антихрист
150
4
 
29
 
! Отговори
222 преди 9 години
Защо г-н Сидеров? Посланникът защитава свои граждани. А нас кой да ни защити? На нас ни отнемат фирми, имущество и то с помощтта на съдебни органи, нагло и ние нищо не можем да направим, дори дело не можем да заведем защото са ни отнели всичко и нямаме пари да платим на адвокат, съдия или съдебен изпълнител, но мошениците имат. Браво на Посланика, че каза ясно това , което всички премълчават.
149
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров е Месията на БГ. Не ,пошегувах се .Бойко не направи коалиция с ДПС и БСП,а Сидеров се залюби с тях.Смях в залата от врътките му от ханша.
148
9
 
32
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Сидеров за персона нон грата .Предател!
147
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boje tozi niama predstava 4e navun si prikazavat koi kakvoto iska, ama tova koeto e kazal franzuzina si e viarno, zashto da ska4ame sreshtu istinata?Zashto Siderov ska4a?
146
12
 
28
 
! Отговори
! преди 9 години
Тоя перушанко Сиреров трябва да обявим за персона нон грата и да го пратим при господарите му в Сибир!
145
9
 
23
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
СидероФ - ПРЕМИЕР!?!?....... Ама на "върба"!
144
27
 
14
 
! Отговори
Поптанчов преди 9 години
Давайй Волене мачкай герберугитее поробители на бедния български народ
143
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега разбрах от Сидеров,че съдебната ни система работи безупречно.Сидеров е Месията на БГ и ми отвори очите .До сега си мислех,че е точно обратното,като това,че в БГ има комунистическа мафия,че има зависима съдебна система.
142
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СИДЕРОВ-ПРЕМИЕР!
141
6
 
22
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
СидероФ у тебя рублей есъ?..... Нет...... А почему ты променял рублей к доларом? Ах ты элка зельоная!
140
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
,,У нас свестните ги имат за луди'' - това го е казал гениалния Ботев.А какво сътвориха всички ,,нормални'' изпълнявайки съветите на всички тези посланици през последните 25 години е видно в цяла България.
139
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука некакви мухльовци пишат,че за Атака гласували лудите.Ако това е така,за ГЕРБ и РБ гласуват мазохистите.
138
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По добре на хората в устата,отколкото в краката.Щом една подобна изява на Волен предизвиква такава яростна форумна атака на сороските ***,значи Сидеров е на верния път и яко им *** задните части.Страх ли ви е,а поклонници на юдо-масонската антихристова секта?Страх ви е много,вижда се отдалече.И има защо.Човек с 1% доверие,както вие твърдите(или по скоро ви се иска),няма как да ви накара да налазите форума както мухите налазват прясното изпражнение.
137
5
 
11
 
! Отговори
Абцелютно преди 9 години
Прав сте, тази *** по върховете и Преходът към ...или за... направи от хората мекотели и нагаждачи, дребни душици, заети в оцеляване и опушляване на всичко. Една електорална маса от лузери.
136
5
 
16
 
! Отговори
без извинение преди 9 години
Aбе *** глупави.От каква позиция отказвате да послушате някой опитващ се да покаже проблеми.Абсолютно цялата бг палитра като се почне от политици,банкери,съдии,прокурори,адвокати,полицаи,митничари,спортисти,журналист,интелигенти,артисти,музиканти и се стигне до бълващите глупости в интернет лузъри са дребни мошенници и некадърници.
135
4
 
5
 
! Отговори
БГ преди 9 години
сетих се за какво ползват нашите дупетати в Народното събрание.... за озаконяване на решения, взети извън територията на страната и от хора, дето едва ли им пука много за тукашните бушмени. Ама чакай, те това го знаят и децата, опааа
134
13
 
15
 
! Отговори
палач инка преди 9 години
Бой с пръчки за Волен Ефенди и неговата ханъма Чуколина !