Сидеров: Да обявим френския посланик за персона нон грата

"Атака" внася нота във френското посолство
Обновена: 12 дек 2014 12:26 | 12 дек 2014 12:26,
282
Сидеров: Да обявим френския посланик за персона нон грата
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова управляващите да обявят френския посланик Ксавие дьо Кабан за персона нон грата в България. Шефът на националистите поиска това с мотива, че французинът си е позволил да каже, че български съдия е отсъдил неправомерно.

Още по темата
Преди дни дьо Кабан разказа за схема, при която със съдебни решения френска фирма преминава в ръцете на други собственици.

„Има генерален проблем в съдебната система, навсякъде има гнили ябълки. Това е задкулисие и не се знае с какви групировки, партии и дружества има връзки”, каза тогава френският посланик.

Днес лидерът на „Атака“ призова депутатите да си представят какво ще стане, ако българският посланик в Париж каже подобно нещо.

„Колко дни ще му дадат, за да напусне страната и дали няма да го подведат под отговорност?“, попита Сидеров и допълни, че у нас се прави точно обратното – на такъв човек му се дава трибуна.

Лидерът на „Атака“ обясни, че ако страната ни има национално достойнство, трябва да изгони посланика. Той обясни, че партията му ще внесе нота във френското посолство. Сидеров припомни, че дьо Кабан неведнъж се е намесвал в политиката на България.

„По време на избори е посочвал и за коя партия да се гласува и за коя не. Казва кой е добър и кой лош“, коментира лидерът на „Атака“.

Той призова парламентът да излезе с декларация, в която да определи като недопустимо чужди чиновници да се месят така грубо в интересите на страната.

"Това ще е единственият начин да защитим достойнството си“, категоричен е Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
21
 
24
 
! Отговори
Мирянин от 218 преди 9 години
Всички,дето хулят и сатанизират Сидеров са тия, които много ги боли, защото Сидеров слага пръста в раната,която тези отвориха на България и ще трябва да отговарят за золумите, които извършиха и вършат сега. Чува се вечеот народа, че иска Народен съд,а той знаете в 1945 година как съдеше.
72
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е бе за АЕЦ Белене в Бг май беше отговорна една френска фирма, нал' тъй!Бойко нали се интересуваше от задкулисието? Еми тръгни по френската следа на тая фирма за Белене, дето раздаваше едни найлонови торбички на нпо и политически централи! Да и ако стигнеш до край ще видиш един от главните кукловоди на задкулисието! А бе френските фирми що не си плащат ДДС-то?
71
4
 
9
 
! Отговори
хм преди 9 години
Волен ако го пипне в някой самолет,тоест охраната му,ще стане интерсесно.
70
20
 
19
 
! Отговори
Захари Стоянов преди 9 години
Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!
69
18
 
21
 
! Отговори
До Хатакиста преди 9 години
България я унищожи комунистите, с подкрепата на Русия, които след падането на техния уродлив режим се "преобразиха" в демократи и започнаха отново да трупат милиарди на гърба на народа, продължавайки да разсипват държавата.
68
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я бялата златка поогладня и изпълзя, напълно го разбирам при тоя курс на рублата ще требе да виси по цел ден на трибуната.
67
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаеми читатели, не показвайте отношението си към този материал, като поставяте минуси или плюсове. Оставете го без коментар. Нека шайката от АТАКА пише коментарите си и плюсовете си, по това ще познаете колко глави е стадото им.
66
18
 
20
 
! Отговори
АТАКА - ПОБЕДА ! преди 9 години
Както винаги Волен говори истината и това много дразни соросоидчетата и антибългарите.КОЙ унищожи България ? Волен ли ? Атака ли ?Не !Унищожиха я вашите западни господари !Затова последната крепост на българите е АТАКА. Затова АТАКА винаги ще я има, докато има българи на тази земя !
65
12
 
7
 
! Отговори
Георги Коритаров преди 9 години
Точно сега ДАНС трябва да изнесе на масата официално пред правителството или органите, които могат да задействат тази процедура, събираната информация по руския шпионаж в България- за неговите носители, за неговите мафиотски превъплъщения, за всичко онова, което е свързано с опити на тази огромна държава да дестабилизира България.
64
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слушах Волен и напълно го подкрепям. Не съм член и симпатизант на Атака, но Волен каза истината. До кога ще ни тъпчат, до кога ще ни казват какво и как да правим, ядем, пием, кога да си оправяме жените и т.н. Отговора е: до тогава до като политиците получават пари от тях. Изводите правете сами. Ние наистина сме независими, защото нищо не зависи от нас - така ли е?
63
19
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Прав е Волен Сидеров. Никой няма право да се меси във вътрешните работи на свободна и независима БЪЛГАРИЯ !Френският посланик да се оплаче на мъжа си щом нещо не му харесва ! :)
62
10
 
18
 
! Отговори
Пресцентър-АТАКА преди 9 години
Волен като дойде на власт ще вдигне доходите на хората-1000 лева средна заплата(500)евро!700 лева пенсии-минимална(350)евро!Съд и активни присъди за всички които с днешна дата ви доведоха до тук-Духовен-Финансов геноцид!До като гласувате за тези които ви свалят заплатите на 65 евро докато ТЕ трупат милиарди на ваш гръб все така ще е!Когато решите че искате заплати от 1000 лева и лично достойнство моля гласувайте за НАРОДНА партия АТАКА като кажете НЕ на мазохизма си!Бог да ви пази!
61
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Курсът на долара спрямо рублата на Московската борса към 11:25 ч. местно време днес се повиши с 1,06 рубли спрямо закриването вчера и достигна 57,4990 рубли. Еврото поскъпна с 1,33 рубли до 71,23 рубли. За предишните 2 дена Руската централна банка изкупи рубли за близо 800 млн. долара." Ну, товарищи, Крым дорого купили?
60
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я направо всеки човек, който казва ИСТИНАТА, да бъде обявен за персона нонграта.
59
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като фрески десантчици извършваха нелегална мисия в България и ядоха пердах, след като френски агенти яко се намесват в енергийната политика на страната. след като френски посланик подстрекаваше демонстранти и пак френски посланик обвинява българска институция, и атакува директно съдия? И някак съвпадат атаките с протестна мрежа - май е време да коментираме корупцията, човешките права и договора с корсиканската мафия във Франция! Като за начало кой е Саркози и в какво са обвинявани последни
58
14
 
10
 
! Отговори
перестройка преди 9 години
Волен уродливо съчетава крайното ляво със символиката на крайното дясното и мотивацията на русофилството. Да бъде вписан в книгите на Гинес като психопат N1.
57
10
 
21
 
! Отговори
миро преди 9 години
ПО принцип е прав
56
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се сърдете на човека, това е болестно състояние!Просто се молете да не ви стига и вас!
55
18
 
15
 
! Отговори
Марто преди 9 години
Или по-добре да обявим Сидеров за персона нон грата! :)
54
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ага какво става с Заплатите и пенсиите по 1000лв