Съпругата на Сертов отрече да иска да спрат да го дирят

Тя не съобщи повече подробности около съдбата му
23
Съпругата на Сертов отрече да иска да спрат да го дирят
Петко Сертов. Снимка: Интерпол

Съпругата на бившия председател на ДАНС Петко Сертов - Емилия, категорично отрече да е искала свалянето от издирване на мъжа й, съобщи БНР.

Още по темата
Тази сутрин пред Нова телевизия министърът на вътрешните работи Веселин Вучков коментира, че дори и съпругата на Сертов да иска прекратяване на издирването, това не може да стане.

„Той се издирва по един и същи начин из цялото Шенгенско пространство. Има обявено за издирване лице, което не е извършило престъпление, то няма да бъде и задържано. Само трябва да се установи местонахождението му. Докато това не бъде установено, дори съпругата му да поиска да спре издирването, въпреки че тя го е поискала, няма как това да стане", отсече министърът.

Емилия Сертова не съобщи повече подробности около съдбата на съпруга си.

Както Dnes.bg писа, Петко Сертов напусна дома си на 5 декември миналата година, а ден по-късно съпругата му подаде сигнал за изчезването му.

След това Сертов беше обявен за издирване и чрез Интерпол и Шенгенската информационна система, а в дните преди Коледа главният секретар на МВР Светлозар Лазаров изнесе информация, че ексшефът на ДАНС се е регистрирал в гръцки хотел на 20 декември, и го призова да отиде в някое полицейско управление в южната ни съседка, за да се прекрати процедурата по издирването му. И до днес обаче това не е станало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ха, сега де... преди 9 години
Най-трудно се открива нескрилият се .
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тоя
13
2
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
бай Петко е на сигурно място, закоан дълбоко
12
2
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
До Анонимен 12Е че тебе живо ли те интересува къде е някъв си Петко. Ти сигурно допреди месец не знаеше че Петко е бивш шеф на ДАНС, ама сега си много заинтересован. В Гърция е, отивай там да го търсиш.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На някой много му се иска да стопират търсенето и започна да разпространява такива новини, та народът да спре да се интересува.
10
2
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
Аз не мога да разбера защо харчат пари по тоя да го търсят??? Не е направил престъпление, просто да знаели къде е. Че кой го интересува къде е тоя ***? Значи търсим някъв дето си седи някъде и не му пука че го търсят. Защо не търсим убийците на онова момче които избягаха а търсим някъв Петко. Що за стратегия имат от МВР??? Значи Петко е по важен за издирване от двамата убийци които избягаха? Е не, няма такава държава.
9
3
 
10
 
! Отговори
Сертовица преди 9 години
Крий се,крийсе мискинино ниеден!Ще те барна и ще видим ти на кой ще изневеряваш.Пуснала съм КГБ,МОСАД,ЦРУ,МИ6 ,МИТ,ИНТЕРПОЛ и сичките светски служби да те търсят.Ще ми бягаш ,а? Ще ме лъже,че Бил шеф на некво си ДАНС?!На пилони ли се кълчат там милиционерките и стриптииз ли правят щот и името на службата малко на ДЕНС избива?!По цял ден сигурно се наливате с алкохол и гюбеци гледате.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Буля Сертовица вече знаесистемата на ДАНС каква е,но много ясно-ще си трае!
7
2
 
6
 
! Отговори
ПОСЕРКО ПОСЕРКОВ преди 9 години
ПОСЕРКОВ В КОЯ БИРАРИЯ ГО НАМЕРИХА?
6
0
 
24
 
! Отговори
ДО 5 преди 9 години
Не, те го търсят усилено и също така доста усилено не искат да го намерят! Има нещо доста гнило в тази история....но какво е що е, ще разберем по-натам.
5
0
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Нещо не ми е съвсем ясно , не могат да намерят човек който и камери са заснели от къде е минал къде ходи и къде се намира въобще ? Не могат да намерят човек който не се крие ? Какво остава за братя Галеви и т.н. :)
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли любовница не разбрах
3
0
 
16
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
извинявам се за грешката, името на детенцето беше Съвестин а не Севдалин. 3 години дори в Интерпол не е*авали да го пуснат
2
0
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Или се крие някъде съвсем съзнателно и жена му знае много добре или ве4е са му облекли циментовата пижама и си 'спинка' в темелите на някой градеж!
1
1
 
21
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
а какво стана с изчезналото детенце Севдалин преди 15 години? За него искали ли са да спрат да го търсят?