8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен

Малкият Виктор е роден в Америка, но обича искрено родината ни
2 мар 2015 11:46,
142
8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен
Снимка: YouTube

Осемгодишно момче, което е родено и живее в Америка, написа трогателна песен за България. Тя стана хит в социалните мрежи и предизвика множество положителни коментари и емоции.

Талантливото дете се казва Виктор и е родено отвъд океана. Баща му е руснак, а майка му - българка.

„Когато мама купи билетите за България, аз бях много радостен и аз измислих тая музика и измислих малко от текста. И мама направи другата част. Аз исках много да има такава песен, където мога да казвам за България. Защото България е толкова добра”, споделя 8-годишното дете пред Нова тв.

От България си спомня хубавите полета на Трън и конете, които много обича.

"България за мен е като при Бог, ама на земята", казва осемгодишното момче и допълва, че като порасне иска да живее в Трън.

Чуйте песента на Виктор във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виж му фейса и ............. нема нужда.Чавдарче от времето на Тато.И да възпяваш страна в която никога не си стъпвал е ИДИОТИЗЪМ!
61
1
 
9
 
! Отговори
до Сидни Ав$тралия преди 9 години
Понеже си много преуспял , препоръчвам ти и да отделиш внимание на образованието си и да се научиш на правопис.Пише се "инженери" а не както си го писал ти "инжинери" , "зъболекари" а не "зъболекъри".Иначе смеха е здраве , така че .... нищо лошо.
60
0
 
2
 
! Отговори
ASDSDSDSDSDSS преди 9 години
OTVORETE SI OCHITE KOMUISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59
0
 
4
 
! Отговори
1original преди 9 години
Комунизъм (от латински: commùnis, общ, обществен) е социално и политическо движение, поставящо си за цел създаването на безкласово общество, основано на общата собственост на средствата за производство, свободен достъп до предметите за потребление и премахване на наемния труд.[1]
58
14
 
13
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
За *** всички в чужбина са "отишли на мият чинии и английски ***" защото роднините им това правят, не могат да си представят че навън има успели и преуспели българи, и много нормално работещи българи. Всички трябва да са като ГаньоРодения да пълзи не може да лети.Тук в Сидни има около 200 българи от тях само 1 работи строител, останалите които познавам са адвокати, лекари, сестри, инжинери, техници, ИТ, зъболекъри и т.н.Представите ви за "чужбина" предизвикват смях в мен и всички тук
57
3
 
3
 
! Отговори
BGZ преди 9 години
TO SE Q VIDQLO CHE NQMA OPRAVIQ DA IMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NQMA BULGARI NQMA DURJAVA VSICHKO E PRODADENO OT PREDATELITE POLITICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
56
3
 
3
 
! Отговори
bulgariqzagina!!!!!! преди 9 години
PO ZLOBNO PREDATELSKO I NEKADARNO PLENE OT BULGARSKOTO NQMA NIKUDE SRAM I POZOR ZA TAZI PREDI KOGATO BESHE DURJAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СМЪРДЯЩО СТАДОкак да не вярваме бе човек...вярваме на очите си и на действителността в бг. И моля те не ни показвай лошото - него всички го виждаме и усещаме.Покажи ни доброто бе пич.
54
0
 
2
 
! Отговори
u a преди 9 години
До XAXAXAXAXATE NEGO CHAKAT DA IM BUDE ROB XAXAXAXA :d:d:d
53
0
 
2
 
! Отговори
XAXAXAXAXA преди 9 години
До АнонименMI XODI I TI V AMERIKA KAKVO PRAVISH TUKA OSHTE?
52
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от такива псевдо българи и българчета - обича то.... макдоналдс обича и дисни!Всичките избягаха, а сега ни пробутват евтината си носталгия с евтините си чувства! Ние стоим тука, бъхтим едвам кретаме, но сме тук, защото сме си българи и защото е наше, а тези отишли на мият чинии и английски *** - и вече голямата работа, песни тръгнали да пишат. Песента е една "Че на света е България само една, една - нашата мила родна страна", а не тези простовати думички в тази "песен"!
51
17
 
4
 
! Отговори
Минджев преди 9 години
Не съм чул песента но щом бащата е руснак значи е комунистическа.
50
2
 
3
 
! Отговори
qqaa преди 9 години
KOMUNIZMA E PUTQ
49
3
 
5
 
! Отговори
СМЪРДЯЩО СТАДО преди 9 години
НЕ ВЯРВАТЕ НА НИКОГО И В НИЩО. НЕЩАСТНИЦИ ПЪЛНИ. РЕВЕТЕ И СЕ ВАЙКАТЕ А НЕ ПРАВИТЕ НИЩО ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ В СТРАНА, КОЯТО ВИ ХАРЕСВА. ВИНАГИ ЧУЖДОТО ГЛЕДАТЕ. ТАКА И ЩЕ СИ ИЗМРЕТЕ, ДАНО ПО - СКОРО И ДА ОСТАНЕМ САМО ХОРАТА, КОИТО ВИЖДАМЕ ЛОШОТО И СЕ БОРИМ СРЕЩУ НЕГО. БЪЛГАРИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ.
48
4
 
6
 
! Отговори
реклама преди 9 години
какво ще направите ако ви трябват спешно пари???ще си направя фирма в бг.ще точа ддс,няма да си плащам данъците,няма да платя и на работниците и така 10 работника по 10 лева -100 лева,20 работника по 10 лева-200 лева..... СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!!Вземете бърз кредит в размер на 20 млрд. лева от МВФ,европейската банка за задлъжняване само срещу 100% лихва,без лична карта и без производство.Ние ще ви осигурим всички благини от нашите икономики
47
8
 
1
 
! Отговори
SDF преди 9 години
VSICHKI KOITO SA PROTIV KOMUNIMZMA SA ZA BELENE
46
5
 
0
 
! Отговори
Barekov преди 9 години
Sled men triabva leko da nategnem patriotichnite razdiasali pruzini.Alo GILDIJATA
45
2
 
3
 
! Отговори
AZEX преди 9 години
E GATI I ZOMBIRANIQ NAROD :d
44
3
 
2
 
! Отговори
dsadddadasdsadadsdas преди 9 години
chak puk da vzrivi internet pfffffff "Dtakiva sa mi nai-smeshni ot nai-malkoto pravqt senzaciq smeshnici :D
43
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Всички живеещи в чужбина българи много обичат България, но не искат да живеят тук! Малко им завиждам, защото аз не можах да отида, а вече е късно за мен!