8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен

Малкият Виктор е роден в Америка, но обича искрено родината ни
2 мар 2015 11:46,
142
8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен
Снимка: YouTube

Осемгодишно момче, което е родено и живее в Америка, написа трогателна песен за България. Тя стана хит в социалните мрежи и предизвика множество положителни коментари и емоции.

Талантливото дете се казва Виктор и е родено отвъд океана. Баща му е руснак, а майка му - българка.

„Когато мама купи билетите за България, аз бях много радостен и аз измислих тая музика и измислих малко от текста. И мама направи другата част. Аз исках много да има такава песен, където мога да казвам за България. Защото България е толкова добра”, споделя 8-годишното дете пред Нова тв.

От България си спомня хубавите полета на Трън и конете, които много обича.

"България за мен е като при Бог, ама на земята", казва осемгодишното момче и допълва, че като порасне иска да живее в Трън.

Чуйте песента на Виктор във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
11
 
14
 
! Отговори
andros преди 9 години
Българите с какво ли не търсят да помпат самочувствието си. Това дете нито е виждало България, нито знае какви овци са хората там. Още има мляко по устата - а пее глупостите на майка му и баща му. Това е смешно.
41
3
 
1
 
! Отговори
маджо преди 9 години
от сащ с любов. сам съм друг не остана
40
10
 
1
 
! Отговори
Андрей Луканков преди 9 години
Ах чак се обърнах в гроба от мъка и носталгия по тоз кух и изстрадал бг народ. ...Я елате пиленца при батко да ми пейте сладко,сладко.....къде си батко?къде си батко...? да ни обираш сладко сладко
39
12
 
17
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Най ми е смешно, когато започне съскането "ами ела тука и оправи нещата". Ами ти, който си там,какво правиш? Гласуваш за клоуни, които да ти дерат кожата? А,не си гласувал? Е на това му викам аз правене! Или пък срамувала съм се била от предците и родината си.Това пък как го установихте? Не! Срамувам се от вас, които чакате все някой друг да ви "оправя". Не че има паралел м/у нещата, но и Ботев от емиграция е организирал Въстанието,защото българите щяха или да го прЕдадат, или прОдадат. Толкова.
38
10
 
3
 
! Отговори
До Роску преди 9 години
За какви 16 млд. говориш. 12 са за изплащане на стария дълг!!! И другите са за 4 години ако трябват - те не са изтеглени!!!! Ще се гласува в Парламента ако е необходим.
37
2
 
4
 
! Отговори
ahhh преди 9 години
edin den shtqlo da se vrista..... ?
36
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Малкият Виктор е роден в Америка, но обича искрено родината ни"Москва не вярва на сълзи... патриотизъм и родолюби зад граница - хахаха стига бе не знам да се смея ли или да рева. От такива псевдо патриоти и родолюбци ми е писнала на к..а.Всичките се появяват по разни празници и пеят песни и мотивират плебса как това, как онова, а истината е че не само на мен не ми дреме на ..., а и на тях не им дреме. Те просто си търсят кауза, с която да си задоворят егото и комплекси и естествено и кинти
35
8
 
7
 
! Отговори
Студио 5 преди 9 години
В момента Волен Сидеров записва нова песен за 3-март. Заглавието е Русначе съм Мамо!
34
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива деца са единствения шанс за България. Да се върнат след време и да инвестират, като се смени политическата каста. Може би е започнала да се сменя?
33
7
 
3
 
! Отговори
баш бойку бурисуфффф преди 9 години
Искам да подкрепя мойта мижитурка роску за неговите думи и дори бих добавил...Не само по 4 краища на земята,а по петте...изток,запад,север,юг и отдолу по краката ни. Цв.Цв и шестте бе боко и шестте.....
32
4
 
10
 
! Отговори
Роску Плювналиев преди 9 години
Юнак!!!!! Молодец!!!! Слава на такива българи-юнаци по 4 краища на земното кълбо.Толкова им е домъчняло за нас,за 16 млрд.лева заем.Аз като държавна глава съм готов да предложа да земем още 2или пък защо не 3 пъти по толкова заем за да вдигнем духа на бг. народ по цялата планета.Благодаря ви избиратели мои.
31
7
 
20
 
! Отговори
Хубава песен преди 9 години
Едно голямо браво на майката, затова че учи детето си на български и създава любов към родината му. Както и затова, че му показва къде са корените му.
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе стига с тези манипулации бе.Какво разбира детето от всичко това.Нима тези високопарни думи от песничката не са поставени в устата от майка му? А вие какво мислите дали това дете осъзнава за какво иде реч? Ще разберем след време (може би) като поотрасне хлапето какъв патриот е,ако изобщо се върне в бг-то. 100 % съм сигурен че още на 2 месец ще си бие камшика обратно към щатите като се сблъска с родната действителност.НО какво пък ..блажени са вярващите
29
2
 
7
 
! Отговори
Ganjo преди 9 години
Taka e kogato darzavata niama nuzda ot naroda si,ili Rodinata niama nuzda ot podanicite si.Kakto iskate,taka go razbiraite.
28
2
 
8
 
! Отговори
Бай Зайо преди 9 години
България над всичко!!! Но и всичко си има някакви граници. Трябва тези политици да се събидят малко и да помислят за страната си. Защото после няма да има от къде и те да лапат.
27
4
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ще порасне и ще му дойде акъла
26
8
 
13
 
! Отговори
Ние тук преди 9 години
Не се връщайте в страна управлявана от всякакви ***-пожарникари,физкултурници,наглеци,хомосексуалисти ...и прочее ***! Турци да бяха ни завладели отново нямаше дя е такава разруха!
25
15
 
5
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 9 години
Изпростява народа ....а този дето е зад океана отдавна е изпростял ама поне работи....преди години ние поне бяхме умни и мързеливи...сега станахме прости и мързеливи...така че не толкова трудно да се взрива куха тиква с тоя глуповата песен...представям си и майка му на хлапето колко е умна в превид на това че се е зела с пиян рашън...
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен пък най-много ме изкефи, че иска да живее точно в Трън. Това е едно страхотно място, което неизвестно защо непрекъснато се пренебрегва и осмива от БГ-медиите, както и целият Пернишки окръг.Перничани са хубави хора и това момче го доказва - все пак майка му перничанка, въпреки че баща му е руснак.
23
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 9 години
Не сквернете вътрешното усещане на хората, които бидейки в чужда страна изграждат в представите си чиста идея за своята родина - мястото, където са гробовете на предците. Родината може да не предлага добри условия за живот, но това не пречи представата за нея да ти къса душата. Вашите внуци в чужбина са наистина откъснати цветя! Ако им отнемем и правото да милеят за родното те ще станат като "дърво без корен". Това ли искате?