"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата

Започва дисциплинарно производство срещу мъжа от клипа с колоездачите
Обновена: 13 апр 2015 19:14 | 13 апр 2015 15:05, Красимир Ангелов
212
"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата
Снимка: YouTube

Шофьор от Районната прокуратура е заснетият мъж във видеото с инцидента с колоездачи, информира прокуратурата.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, скандален клип взриви социалните мрежи по време на празничните дни.

В него се вижда лют скандал между шофьор на лек автомобил, който се представя за прокурор и група колоездачи. "Бойко не ме е направил прокурор, моето образование ме е направило”, крещи прокурорът от видеото.

След като скандалът стана обществено достояние, по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров са предприети незабавни действия за установяване на самоличността на водача.

Със съдействието на полицията е установено, че лицето, управлявало автомобила, работи като шофьор в Софийската районна прокуратура.

Спрямо него органите на КАТ са предприели предвидените в Закона за движение по пътищата действия с цел налагане на санкции.

Утре спрямо него ще бъде започнато и дисциплинарно производство. Ще се преценява дали има данни и за хулиганство.

Ръководството на прокуратурата оценява такива действия като крайно несъответни на стандартите за прилично поведение в обществото и на пътя, и поднася извинения на гражданите, участвали в инцидента, предизвикан от служителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 9 години
do 180Вие май нещо не разбирате или не искате да разберете какво точно се е случило-със или без отразителни жилетки,колоездачите не могат просто да бъдат избутвани от края на пътното платно И блъскани нарочно-това,което е направил въпросния господин.Това,което виждате на клипа е разправията след като вече е станало нещо между него и колоездачите.. В случая,след като е станал някакъв пътен инцидент и участниците сигнализират на 112,мислите ли че редно да се изнася въпросния господин ?Жилетките са проблема
134
0
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
Много ми е чудно какво означава "общи съседи" Ако аз съм съсед на някой и той е съсед с друг, значи и аз съм съсед с третия. Или бъркам?
133
4
 
1
 
! Отговори
Кви Големи Ръки преди 9 години
До ninaЗащо да е нагъл ? Вие нещо доказващо противното виждате ли на клипа ? Въобще виждате ли някакво нарушение да е направил въпросния шофьор ли прокурор ли какъвто и да е ? Аз не виждам да прави нарушение докато от колоездачите един не видях с жилетка. Ама това е всеки търси сензацията и своите 2-3 минути слава, а другите балъци вярват на каквото им се каже
132
0
 
1
 
! Отговори
nina преди 9 години
Според шофьора Валентин Гюров, той не е блъскал никого и не се е представял за прокурор. В показанията си Гюров е обяснил, че е бил разпознат от един от колоездачите като човек, който работи в прокуратурата заради общи съседие не е ли *** и нагъл??
131
5
 
3
 
! Отговори
Законодател преди 9 години
1.|А къде са задължителните жилетки при движение с велосипед ?2. А задължителните светлини отзад на велосипеда в случай на каране през тъмната част на денонощието ? 3.Не видях и пътен банкет, в който е позволено карането на велосипед.Видях само пасмина шопски колоездачи, тръгнали да се прибират от провинцията с колело и решили да се правят на велики
130
4
 
3
 
! Отговори
Кви Големи Ръки преди 9 години
Абе не, че нещо ама какво доказва този клип... дават някви се карат, ама за какво се карат. Как той я задминал със 100 КМ и после какво те го настигнаха с колелата и го спряха ли ?! Яката е нагласен тоя клип от някви' дето търсят 1 минута слава.
129
2
 
3
 
! Отговори
BG преди 9 години
Мммда... ако бях аз, видео нямаше да има......
128
4
 
4
 
! Отговори
koko преди 9 години
na klipa ima edin deto samo kvi4i , ne go puskai be , ne go puskai be , ei putiovci koloezda4i zashto ne mu otlepihte edin hubav boi na tova prase deto se pravi na prokuror mi kato *** ste go naobikolili i toi vi navikva kato niakakvi carvuli , vie ne ste si svurshili rabotata kogato triabva sega mi se jalvate , shte minat 3 dni vsi4ko shte se potuli i debeloto prase pak shte se pravi na goliam muj na putia , vie ste si vinovni 4e ne mu spleskahte glavata oshte tam na putia , ne revete sega
127
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е прав прокурора.Не може глутница колоездачи дето по цял ден се шляят по шосетата да тероризират шофъори по този начин.Това си е агресия на пътя,за което те могат да бъдат съдени,дори са се заснели.Лош късмет,че попаднаха на прокурор.
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименрег.номер ще бъде сменен и никой от прокоратурата няма да помни случая още другиден ....ако имаше и един читав прокорор - ако имаше читаво образование, още щеше да си в трети клас
125
13
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
те колоездачите да не са по неагресивни... *** с ***, права искат а карат като че пътя е техен
124
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може такива вандали да тероризират шофъор.Блокирали му пътя и го тормозят.Къде го има това.При това могат да бъдат съдени и за нападение над прокурор. Прав е човека да се ядосва от такива разюздани колелари.
123
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** 164Много моля, не обиждай печките от Африка.Те са на светлинни години пред ***.
122
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съдебната система се е самозабравила щом шофьорите им са такива....представи си ....какви са....
121
7
 
21
 
! Отговори
уйо преди 9 години
България е батака на Европа, тая държава е за Африканският а не за Европейският съюз, българина е *** по натура ***, *** и с чувство за малоценност, затова когато спипа някакво влияние прави истинска каша, пример за това е Шлифера премиер и наглия гей президент който ще влезне в историята като уникална карикатура.
120
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Приятели не се карайте...всичко ще се потули ...рег.номер ще бъде сменен и никой от прокоратурата няма да помни случая още другиден ....ако имаше и един читав прокорор , държавата ни нямаше да е в това състояние ...друго ме притеснява ..всеки ден загиват средно 3 души на пътя а на никой не му прави впечетление...ако беше от някаква болест щеше да настъпи паника ...но нали е в катастрофа...всичко е наред ...ИМА НЕЩО ГНИЛО И В бЪЛГАРИЯ....гаад дьиемить
119
7
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Не е попаднал на точните колоездачи ...тук има едни момчета които всекидневно карат колелета за да поддържат форма .....ахххх прокуроре прокуроре
118
4
 
25
 
! Отговори
някой преди 9 години
Айде сега дисциплинарно уволнение и никога повече държавна служба. Да си вземе образованието, дето го е направило шофьор и да се нареди пред терминал 1 да прави совалки до метрото на терминал 2.
117
6
 
27
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 9 години
В бантустана простотията е до шия и селянията до уши! Ама за всичко това са виновни турците, пияните руснаци, финландците и занзибарските ***! Но не и българина!! А иначе човекът си е прав - щом всеки българин, дето може да си напише името с по-малко от 4 грешки претендира за нобелова награда по литература, този човек, дето може да кара аФтономобил трябва да е най-малкото прокурор, сърдечен хирург и професор-доктор на бългрските космически науки! :-))
116
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A dali necho che stane ilu pak che zametat sluchaa? Tozi ne e prokuror no e chifior na nakoi prokhror,koito moge i da ne iska da si zagubi chofiora...a i kato znaem kakva e sadebnata ni sistema.