Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело

Майката на новороденото е в шок, разследването продължава
Обновена: 24 апр 2015 12:45 | 24 апр 2015 12:30, Веселина Йорданова
183
Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело
Снимка: Нова тв

Акушерката Емилия Ковачева е удряла 7-дневното бебе, защото то е плачело повече от другите деца в стаята. Това е обяснила при разпитите в полицията 40-годишната жена, съобщи БНР.

Според близки до разследването акушерката е удряла детето с юмрук и шише, докато е преминавала покрай него. Единствените обяснения, които до момента е дала, са, че битото бебе е плакало много и това я е изнервило.

На записите от камерите се вижда, че жената минава покрай кошчето и удря детето с юмрук.

Минута по-късно тя започва да повива съседното новородено. Действията й са се повторили на няколко пъти във въпросната нощ, обясняват криминалисти.

Още по темата

Акушерката се е държала нормално с останалите бебета и е проявявала агресия единствено към това дете.

В стаята, в която е било битото дете, е имало общо 4 или 5 бебета, според източници от СДВР, гледали записите от камерите в помещението.

Ще се изяснява и какво се е случило от момента на побоя до вечерта, когато новороденото е откарано в болница "Токуда" с мозъчен отток, мозъчен кръвоизлив и черепно-мозъчна травма.

Близки до разследването твърдят, че решението за преместване на детето е на млада лекарка от болница "София Мед", която е видяла тежкото състояние на новороденото.

От полицията първо са разговаряли с майката на бебето, която е изпаднала в шок от случилото се.

Първоначално се е смятало, че проблемите на детето са вследствие на раждането. Едва ден по-късно става ясно, че състоянието му е резултат от побой.

За момента състоянието на новороденото дете е стабилно и няма опасност за живота му.

Чуйте какво още казаха от болница Токуда за състоянието на малката Никол във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dano da ne te sre6tnai allah nemoje da ti pomogne
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като родител, тази падне ли ми ще я смачкам от бой докато няма здрав кокъл в нея, пък после да ме съдят колкото си искат.
133
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ако и аз удрях всички, които ме дразнеха...
132
4
 
14
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Гледах видеото - има го в Пик, просто нямам думи -потресаващо е...Бебетата са толкова нежни и крехки същества- определено е изперкала тая жена.Дано да се възстанови малката Никол ,а тази акушерка да я осъдят подобаващо.
131
2
 
16
 
! Отговори
Възмездие 3 преди 9 години
С тази безнаказаност която цари ? За *** настъпиха царски времена- правят си гадориите, после се позоват на правата си, вмъкват идеята за няква конспирация , я от близки на жертвата, я от полицията, която ужким не можела да си свърши работата, призовават ТЕ ! за хуманост, реват, съдят БГ. *** да си в днешно време. Как стигнахме до тук? Но жертвите права нямат, най- много да ги обвинят в нещо - в случая майката в нехайство, а бебенцето - че нарочно е плакало и предизвикало ***,
130
3
 
6
 
! Отговори
Възмездие 2 преди 9 години
От много милост и разбиране на всякакви *** стигнахме до тук. И тази идиотщина че имало няква конспирация и че не можело да бъде тя...само подхранва *** като нея да надигат глава и да си търсят правата. А бебето- няма права, само ***. Най- ужасяващото за което се говори от специалистите е че това може и да е прилагана методика за млъкване на ревящо бебе и да е прилагана и преди, и това поражда много много лоши съмнения и то не само за нея. Какво прави мед. персонала като изтрещи с та
129
4
 
11
 
! Отговори
Възмездие преди 9 години
Тия дето пишат че това било изкупителна жертва , че трябва да сме по-толерантни...съвсем изпростяхте и даже май нарочно дразните нормалните хора, защото съм сигурна че опре ли до познат жертва друга песен ще запеете и ъвсем ще забравите за милост. Напротив: от много толерантност и опит за разбиране на ненормалниците стигнахме до тук, всекви гадни изродщини се приемат вече по - леко. Нещо напълно се сбъркаха представите за нормалност и изродщина, за справедливоат и милост.
128
3
 
10
 
! Отговори
Мария преди 9 години
Няколко пъти писах и си изтривах коментара...не мога да намеря думи ...опитах се да изгледам записът от камерата ,но не успях ........тази искам да я пребия до смърт....от нас зависи този случай да не се покрие и след време да не пострада и още някое бебенце........Обръщам се и към журналистите да следят случая,моля......Дано да се оправи горкото бебенце.....
127
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
az ako sam ba6tata na deteto taq ne s botilka a s buxalka 6te q nalagam po glavata dokato marda
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко наистина за детето и родителите им.Не съм съгласен обаче, че сега живеем в по-особени времена. Такива и на подобно ниво изродщини са ставали и по времето на комунизма и преди това. Просто тогава не ги огласяваха тези неща, по страниците на соц-вестниците основно преобладаваха добрите новини за това колко е велик социализма. Иначе като се види колко смъртни присъди има издадени тогава, може да се разбере колко много *** е имало. Има ги сега и ще продължава да ги има...
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази камера за украса е била. Откъде да знаят простаците,че трябва да се наблюдава от някого постоянно. Абе, *** рабоота!
124
0
 
12
 
! Отговори
l преди 9 години
Сигурно всичките и колеги са знаели че е сбърканячка но за да не стават лоши са мълчали
123
7
 
14
 
! Отговори
МОСКОВ преди 9 години
ГЛЕДАШ ЛИ КАКВИ *** ИСКАТ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ,БЕ . И НЕ Е САМО ТАЯ ПЪЛНО Е С ТАКИВА ПО БОЛНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА
122
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камерите са работили без наблюдение-залудо и никой не и е попречил. В тази болница и КАМИКАДЗЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ И ДЕЙСТВА СПОКОЙНО!!!
121
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dolna psixopatka kak ee mojqla da biee malko0 bebence prisada za smart... xoraaa kak moga da namerq vedioto kudeto0 pukazva che udrq bebet0 ??? azz nemoga da gu namerq zatwwa ako0 mojete mi gu pratete!!!
120
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
https://youtube/watch?v=0QYMQ5z60qIБЪЛГАРСКА ПРОФЕСИОНАЛИСТКА ТРЕПЕ БЕБЕ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО
119
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 9 години
Видеото вече го има по някои електронни издания. Истински кошмар! Не търсете логика в тези неща. Като е работила сред лекари как така не са я усетили по-рано.
118
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименИ ти си раждал, та си много компетентен по темата...
117
2
 
10
 
! Отговори
19 преди 9 години
Балтията в главата за тая !!! Прегряла,не знам кво си ...
116
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали не се надявате, че този път ще има виновни и наказани медици? За убито бебе ги изкарват по- чисти от ангелска пикня докторята, какво остава за новородено със смачкан череп.