Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело

Майката на новороденото е в шок, разследването продължава
Обновена: 24 апр 2015 12:45 | 24 апр 2015 12:30, Веселина Йорданова
183
Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело
Снимка: Нова тв

Акушерката Емилия Ковачева е удряла 7-дневното бебе, защото то е плачело повече от другите деца в стаята. Това е обяснила при разпитите в полицията 40-годишната жена, съобщи БНР.

Според близки до разследването акушерката е удряла детето с юмрук и шише, докато е преминавала покрай него. Единствените обяснения, които до момента е дала, са, че битото бебе е плакало много и това я е изнервило.

На записите от камерите се вижда, че жената минава покрай кошчето и удря детето с юмрук.

Минута по-късно тя започва да повива съседното новородено. Действията й са се повторили на няколко пъти във въпросната нощ, обясняват криминалисти.

Още по темата

Акушерката се е държала нормално с останалите бебета и е проявявала агресия единствено към това дете.

В стаята, в която е било битото дете, е имало общо 4 или 5 бебета, според източници от СДВР, гледали записите от камерите в помещението.

Ще се изяснява и какво се е случило от момента на побоя до вечерта, когато новороденото е откарано в болница "Токуда" с мозъчен отток, мозъчен кръвоизлив и черепно-мозъчна травма.

Близки до разследването твърдят, че решението за преместване на детето е на млада лекарка от болница "София Мед", която е видяла тежкото състояние на новороденото.

От полицията първо са разговаряли с майката на бебето, която е изпаднала в шок от случилото се.

Първоначално се е смятало, че проблемите на детето са вследствие на раждането. Едва ден по-късно става ясно, че състоянието му е резултат от побой.

За момента състоянието на новороденото дете е стабилно и няма опасност за живота му.

Чуйте какво още казаха от болница Токуда за състоянието на малката Никол във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
15
 
! Отговори
Georgieva преди 9 години
Тази на снимката има поглед на психически неуравновесен човек! Тръпки ме побиват като я гледам! Никой не е застрахован и на всеки може да се случи, но според мен тук има ЛИЧНИ мотиви и затова е останала и втора смяна, търсила е удобен момент за злодеянието си.А глупостите, че я изнервяло повече от другите бебета, да ги разправя на друг!Точно това бебче я е дразнело по причина която само тя знае!Нека не говорим за ниските заплати и т.н ТЯ НОСИ МОРАЛНА ОТГОВОРНОСТ, ПРОФЕСИЯТА И Е ХУМАННА,А НЕ УБИЕ
114
0
 
20
 
! Отговори
ЗАЩО преди 9 години
ВСИЧКО КАКВОТО СЕ СЛУЧВА Е ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО НАВСЯКЪДЕ ПО СЪДИЛИЩА,БОЛНИЦИ,ПОЛИЦИЯ,ТОТАЛНО УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ СТОЙНОСТИ,ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ БОГ ИМА ПРАВО ДА СЪДИ,ДАЛИ ВЪПРОСНАТА АКУШЕРКА,НО ЗАЩО,ЗАЩО НЕВИНИ ДУШИ УМИРАТ БЕЗ РЕД ПО ПЪТИЩА,ПО ДОМОВЕ,ПИТАМ УПРАВЛЯВАЩИ,ОТГОВОРНОСТА Е ТЯХНА,НО И НИЕ БЕЗ КОМПРОМИСНО ДА СМЕ КОРЕКТОР,НО МЪЛЧИМ ОТ СТРАХ.
113
1
 
7
 
! Отговори
Люси преди 9 години
До ЛюсиЕ ПОЗНАЛО ЗЛОБАТ И АГРЕСИЯТА НА ХОРАТА. АКО СЪМ АЗ Я СМАЧКВАМ НИЩО НЕ Я ОПРАВДАВА ЩЕ Я УБИЯ
112
1
 
17
 
! Отговори
Люси преди 9 години
НЯКОИ ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ПИШЕТЕ ИЛИ НЕ СТЕ В ЧАС.. АЛО БАЛОНИТЕ - ПЪРВО ТОВА СИ Е НЕЙН ПРОБЛЕМ ЗА КОЛКО ПАРИ РАБОТИ И КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ РАБОТИ... НИКОЙ НЕ Я Е ХВАНАЛ ЗА ГУШАТА ДА КАРА ПО 2 СМЕНИ.. ТОВА НЕ Я ОПРАВДАВА ДА ПОСЯГА НА ЕДИН НЕВИНЕН ДЕТСКИ ЖИВОТ САМО ЗАЩОТО Я ИЗНЕРВИЛО УМОРАТА И НЕЗНАМ СИ КАКВО. ВИЕ БИХТЕ И БИЛИ СЪГЛАСНИ ТАКА ДА ПОСТЪПЯТ С ДЕТЕТО.. МАЙ НЕ А ?! А ЗАЩО? ЩОТО ЩЕ ВИ ЗАБОЛИ!! А АКО ПОСЕГНАТ НА НАЙ МИЛОТО ВИ КОЕТО И МОЖЕ БИ С ГОДИНИ СТЕ ЧАКАЛИ И ЕДВА ПОЯВИЛО СЕ НА БЯЛ СВЯТ Е
111
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТОВА ОПРАВДАВА ЛИ Я ДА УДРЯ И БИЕ БЕБЕ ? ДА НЕ Е СЕДЯЛА 2 СМЕНИ НЕ СА Я ВЪРЗАЛИ НАСИЛА!!! АКО БЯХ НА МАЙКАТА НА МЯСТОТО Я РАЗМАЗВАМ... СТАВА ДУМА ЗА НОВОРОДЕНО
110
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво ангелско лице има, просто не е за вярване
109
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 9 години
А каква е нейната версия. Има ли инфорчмация?
108
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвременна българска професионалистка- проста, алчна и луда с притенции за нещо... И тази е жена, майка и медицински персонал???
107
4
 
0
 
! Отговори
Разбирам преди 9 години
До Нито съм за бесилото, нито дори за затвора. В България не съществува смъртна присъда а дори и да съществуваше човек не може да бъде съден за мислите си ако не е направил нещо да го извърши физически или да накара друг да го извърши.
106
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** на бебето е на пихтия. Тая е удряла със злоба. От това бебе човек няма да стане. Ужас...
105
2
 
9
 
! Отговори
до 129 преди 9 години
до 129Ми да, майката няма нищо общо, общо с глада му има шишето, с което да го били. тази е трябвало да го нахрани, но ............. Аз като родих с форцепс и шиене до гърба също бях отделена от детето си понеже бях 2 дни почти неподвижна. Дадоха ми го на 5-ия ден. От трудното раждане имаше хематом като яйце, но черепа му беше здрав.Разбираш ли.
104
2
 
12
 
! Отговори
Пипи Дългото Чорапче преди 9 години
хей,хора........не е ли по-добре информацията да следва доказателствата,отколкото дезинформацията да следва сензацията...
103
16
 
1
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 9 години
Това ли е най важното нещо в държавата та цял ден журналистите само този факт разискват
102
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да е плачело от глад, но разбира се майката няма нищо общо задето детето е гладно.
101
7
 
12
 
! Отговори
ami преди 9 години
Карала е по две смени защото е алчна и защото на иска да харчи пари до Самоков при две смени през 12ч. Това е 100% сигурно. Сигурно както това, че тази жена е садиска и това най - вероятно не е първата и жертва. Просто другите и геройства явно са се разминавали и са се случвали в отделения, в които няма камери.
100
7
 
6
 
! Отговори
Жалко преди 9 години
Толкова хубава жена, а е извършила такова деяние. Жалко и за нея, и за горкото дете ;(
99
8
 
14
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Все повече се убеждавам,че това не е вярно!Единствено се коментира версията на медиите а е всеизвестно,че те винаги търсят скандал и сензация.Имало камери,имало записи,НО...има и обвинена жена която до сега никой не я е чул какво тя казва и каква е нейната версия...Когато чуем нейните свидетелски показания и видим с очите си поведението и-едва тогава ще направя своето заключените,но до този момент НИЩО не ми говори,че истината е тази която ни поднасят...
98
8
 
16
 
! Отговори
Васил преди 9 години
Цял един народ в бясна истерия иска главата на акушерката.....Е, добре. Дайте им я. Нека я убият нещастниците!....Някой много добре си свърши работата и докара до хипер-истерия един изфирясал народ!Въпроса е - ще свършат ли мъките на българина, с живота на тази изкупителна жертва????Не вярвам. Утре ще подхвърлите на побеснялата тълпа някой друг....трети....пети....десети....Докато накрая всеки си напълни собствената дупка и завърши нещастния си живот.....
97
2
 
9
 
! Отговори
факккк ююююююююююююю преди 9 години
До до 103и по какво ти ще се различаваш от нея след като я пребиеш с камъни ?!...О ,Господи...слез и си прибери вересиите !
96
8
 
8
 
! Отговори
до 103 преди 9 години
Бебето е било на 3 - 4 дена когато му се случва това. И какви снимки искаш да да има - ти следовател ли си, садист ли!? А и не съм чувала за раждане причинило черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка, особено пък в престижна болница. Тази си е за пребиване с камъни от разярена тълпа, това е!