Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело

Майката на новороденото е в шок, разследването продължава
Обновена: 24 апр 2015 12:45 | 24 апр 2015 12:30, Веселина Йорданова
183
Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело
Снимка: Нова тв

Акушерката Емилия Ковачева е удряла 7-дневното бебе, защото то е плачело повече от другите деца в стаята. Това е обяснила при разпитите в полицията 40-годишната жена, съобщи БНР.

Според близки до разследването акушерката е удряла детето с юмрук и шише, докато е преминавала покрай него. Единствените обяснения, които до момента е дала, са, че битото бебе е плакало много и това я е изнервило.

На записите от камерите се вижда, че жената минава покрай кошчето и удря детето с юмрук.

Минута по-късно тя започва да повива съседното новородено. Действията й са се повторили на няколко пъти във въпросната нощ, обясняват криминалисти.

Още по темата

Акушерката се е държала нормално с останалите бебета и е проявявала агресия единствено към това дете.

В стаята, в която е било битото дете, е имало общо 4 или 5 бебета, според източници от СДВР, гледали записите от камерите в помещението.

Ще се изяснява и какво се е случило от момента на побоя до вечерта, когато новороденото е откарано в болница "Токуда" с мозъчен отток, мозъчен кръвоизлив и черепно-мозъчна травма.

Близки до разследването твърдят, че решението за преместване на детето е на млада лекарка от болница "София Мед", която е видяла тежкото състояние на новороденото.

От полицията първо са разговаряли с майката на бебето, която е изпаднала в шок от случилото се.

Първоначално се е смятало, че проблемите на детето са вследствие на раждането. Едва ден по-късно става ясно, че състоянието му е резултат от побой.

За момента състоянието на новороденото дете е стабилно и няма опасност за живота му.

Чуйте какво още казаха от болница Токуда за състоянието на малката Никол във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
22
 
! Отговори
але преди 9 години
Какво може да се очаква от хора, които се мислят за богове и са безнаказани. Една такава в Тина Киркова преди година и девет месеца замалко да ми хвърли бебето на пода, добре че успях даси хвана навреме бебка.
14
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тази е в Щатите,направо не ми се мисли какво ще стане с нея!Затвора и е в кърпа вързан,голямо обезщетение,отделно голяма глоба от държавата,и на всичкото отгоре отнемане на лиценза до живот!И не стига това,ами полицията винаги ще я държи под око до като е жива!Живота и определено ще приключи като клошар под някой мост!
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо вярвате на версиите на медиите ? Не ви ли се е случвало да ви баламосват ? По-добре, внимателно прочетете наличните данни, и от кого са.
12
1
 
40
 
! Отговори
FR преди 9 години
Родителите да търсят добър адвокат и да подпукват болницата, защото имат отношения с нея, понеже тя се явява посредника между тях и акушерката. Болницата има отношения с акушерката и да си търси после парите от нея или да си поема загубите. Въобще да не се измъкват тарикатската.
11
4
 
28
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 9 години
Днес.бг, напишете кои са родителите на детето и каква е връзката на акушерката с тях. Само така ще се изясни реалния мотив.
10
0
 
17
 
! Отговори
*_* преди 9 години
До СпокТака е, за съжаление ако детето получи някакво трайно увреждане (което вероятно всички се молим да не се случи), всички тези пари няма да върнат усмивката на родителите, чакали рожбата си..
9
1
 
68
 
! Отговори
:( преди 9 години
Изперкваме хора! Масово изперкваме! Сякаш зла прокоба има по тези земи!Миналата седмица психопат с голф умишлено гази мотоциклетисти, вчера акушерка пребива четиридневно бебе, защото я дразнело, утре ще стане нещо друго.Страх ме е да си помисля какво се случва с българския народ... От храната ли е, от водата ли е, някой ли ни облъчва или ни трови - не знам. Нацията ни деградира - без ценности, без морал. Децата ни гледат само гейове по телевизията и им подражават.Събудете се българи!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При този динамичен живот,човек да няма доверие на никого !
7
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЗИ КАТО Я ГЛЕДАМ НА ФОТОТО НАПРАВО СИ Е ЗА КАРЛУКОВО. ПО САМИЯТ ПОГЛЕД СИ ЛИЧИ ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е ДОБРЕ. А НЯКОЙ СЕЛЯНИН Я Е НАПРАВИЛ АКУШЕРКА. ЗА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ СЕ ИЗИСКВА ГОЛЯМО ЦЪРЦЕ И ДОБРА ДУША КОИТО КАЧЕСТВА ЛИПСВАТ ПРИ БОЛШИНСТВОТО ОТ ДОКТОРИТЕ И АКУШЕРКИТЕ. ТЕ СА С ЖЕЛЕЗНИ СЪРЦА И САТАНИСКИ ДУШИ. НЕ ВСИЧКИ РАЗБИРА СЕ НО ПОНЕ 90 % СА ТАКИВА.
6
4
 
42
 
! Отговори
da преди 9 години
Браво на младата лекарка от Софиямед, да е жива и здрава, ако не е била тя..................Тази добре прикрита садистка надали за първи път безчинства така, просто в др. болници където е работила не е имало камери. А на защитниците й, че била уморена ще кажа, че по нейно желание водена от алчност е взимала по две смени, да не дава пари за транспорт до Самоков. За съжаление критическата отключва в жените странни работи, може и това да е причината, но никога няма да се намери оправдание.
5
4
 
84
 
! Отговори
Кольо преди 9 години
Аз мислех, че съм се нагледал и наслушал на всякакви изродщини, но за това, което се е случило тук прости нямам думи. Аз като як, здрав мъж на 33 години в момента едвам си сдържам сълзите.
4
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А на тая крава физиономията ме изнервя, мога ли да я поправя с юмрук.
3
1
 
26
 
! Отговори
off преди 9 години
Това нервите са страшна работа.....
2
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за *** има?!
1
2
 
83
 
! Отговори
Спок преди 9 години
В по-развитите страни не само акушерката-*** ще отговаря, но и болницата би била осъдена да плати милиони обезщетение.