Трябва да се гордеем с професионализма на военните ни!

Борисов поздрави и всички, носещи името на Св. Георги
Обновена: 6 май 2015 17:31 | 6 май 2015 15:05, Елка Василева
73
Трябва да се гордеем с професионализма на военните ни!
Снимка: Facebook

Всички ние трябва да се гордеем с професионализма и отговорността на нашите военнослужещи, за това, че проявяват характер и смелост за подкрепа на международния мир и за подпомагане на населението в трудни моменти.

Това заявява министър-председателят Бойко Борисов по повод на Деня на храбростта и празник на Българската армия на официалната си страница във Facebook.

Още по темата
Нека Свети Георги ни пази, закриля и смирява. На 6 май честваме и едни от най-ценните човешки качества - храбростта и смелостта, затова нека на празника на Българската армия да склоним глави и отдадем почит пред паметта на доблестните български воини, които отдадоха живота си за България, отбелязва премиерът Борисов.

Той пожелава на всички, които носят името на светеца-мъченик за Христовата вяра, здраве, дълголетие, радости и смирение.

Министър-председателят поздравява всички, които са свързали живота си с Българската армия, техните семейства, майките и бащите им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BG VOENEITE SLUJAT NA AMERIKA, SLEDOVATELNO AMERIKA TRIABVA DA IMA PLASHTA MISITE ZAD GRANICA ,I ZAPLATITE A TOVA GO PRAVI BULGARIA ZASHTO? IMA LI LOGIKA?
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След няколко дни има една случка на площада в Москва !*** ,да видиш ,за какво става дума !!Ако ,ти стиска !!!
27
1
 
26
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Тиквата говори за професионализъм,но за мен военни които години наред търпят да ги управляват предатели не са никакви професионалисти ,а МИЖИТУРКИ.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТИКВО,все още има хора,които са служили,не в строителни войски.Тези ги разправяй на 6 годишните
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4ovek koito nemoje da si izpylni zadyljeniteo na rabota niama da vzeme zaplata nali taka , a armiata nemoje da si izpylni zadyljenieto zashtita na rodinata , zashto vzima zaplati togava sled kato ne stava za nishto osven da se motae
24
0
 
12
 
! Отговори
винету преди 9 години
Разбира се че армията ни е дъ бест,ако се сбият с кайовите голям бой,че ги бием
23
9
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ДА НАПРАВЯТ ГЕНЕРАЛИ УКРАИНКАТА СТАНИШКА, ВАГЕНИН-ПАЗИТЕЛЯ НА ВАЗЕЛИНА, СОЛОМОН ПАСИ-БЪЛГАРИНА, БАТ САЛИ И РАЗБИРА СЕ СЛАНИН БИДОНЧЕВ...ПАРАДА МОЖЕ ДА КОМАНДВА ДОГАН
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boiko vmesto da davash na turcia da pazi vyzduhsnoto prostrnastvo , spokoini s tezi 16 miliarda , moje a se vzemat iztrebiteli f 35 koiato broika struva 90 miliona dolara , spokoino shte imame 20 samoleta za 2 miliarda , a drugite da si gi har4ish sysy zdrave , pone tova napravi ne bydi predatel
21
0
 
36
 
! Отговори
CC преди 9 години
Какъв професионализъм, какви военни, кви 5 лв?? Армия ние нямаме, позволихме да ни я съсипят. Сега служим на чужди цели и чужди каузи. Позор!!!
20
16
 
1
 
! Отговори
Ььь преди 9 години
Удоволствие ли ви доставя да плюете всичко в този свят не мога да разбера? Това някакво мозъчно изкривяване ли е да изпитвате нужда да отричате, мразите и плюете? Цяла България е пълна с хора, които гледат лошо и нервничат наляво- надясно... Какъв е тоя манталитет не знам....
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
voinici praviat shou na bg oligarsite na snimkata
18
1
 
18
 
! Отговори
Линейчик преди 9 години
С ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ли... Това понятие е ново, има няма 10-тина години за нашата армия...Всичко, с което, Българската армия може да се гордее, е от наборният- непрофесионален периид допреди 10-15 годин и...
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ARMIATA MIOJE DA U4ASTVA NA CIRKA V MONTE KARLO, DA SE POSMEIAT MALKO HORATA
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За армията ли говори Бойко или за Арена ''Армеец''?Там повече хора ще се съберат от армията,която е 90% чиновници.
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кои военни?! На бившите ли, защото други военни нямаме.
14
0
 
17
 
! Отговори
Иди Амин преди 9 години
На тоз славен комодор на снимката професионализмът му е главно около кръста.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Нека Свети Георги ни пази, закриля и смирява"-дано така да бъде,защото родоотстъпниците закриха армията ни през тези 25г преход и е жалко на 6 май да дефилират военните оркестри ,като мощта на армията ни пък зад тях да няма армия. Народ,който не храни собствена армия,храни чужда.
12
5
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
В БЪЛГАРИЯ ВОИНИ НЯМА ОТ КАКТО НИ ЗАРОБИХА РУСНАЦИТЕ А В ПОСЛЕДСТВИЕ ТОТАЛНО ЕВРЕЙТЕ..ПОЛОВИНАТА ОФИЦЕРИ СА *** ОТ НАТО С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ..ПОЛОВИНАТА ИМ ВРЕМЕ ПРЕКАРВАТ В КАЗИНАТА В САНДАНСКИ И МЕЖДУ КРАКАТА НА РАЗНИ ..АКО ИМА НЯКОЙ БЪЛГАРИН ТОЙ Е С ОГРОМНО ШКЕМБЕ И НЯКАКВА ДАЛАВЕРКА..ЧЕСТИТО ПРЕДАТЕЛИ..
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес на морска гара в Бургас беше отворена за посетители фрегатата "Горди". Макар и старо корито, дарено от Белгия, всичко блестеше от чистота, също така видът на екипажа - безупречен.Офицерът, който отговаряше за посещението на нашата група ни увери че макар и стар, корабът е боеспособен по всички стандарти на Нато. Така че ако някой каже че армията оцелява (доколкото може) въпреки политиците няма да е много далеч от истината.
10
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименМай се справя с доста повече овце!