Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов

Кабинетът не се грижи само за инфраструктурата, а и за духовността
10 май 2015 14:48,
142
Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов
Снимка: Архив БТА

Вицепрезидентът на Европейската комисия Кристалина Георгиева заяви, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Тя заедно с премиера Бойко Борисов бе на откриването на реставрирания Гигински манастир "Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски", за който бяха отпуснати средства в размер на 700 хил. лв..

"Като човек, който отговаря за парите на Европа, искам да ви благодаря за това, че направихте отново възможно тези пари да идват в България и да служат на българските хора. Бяха спрени програмите, пари стояха и не работеха за България, но вашето правителство направи всичко възможно доверието на хората да се върне", обясни Георгиева, цитирана от "Фокус".

"Това, което най-много ме зарадва днес е, че видях как това правителство и вие г-н премиер правите всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Това, че имаме манастири, училища – за това трябва да върви европейската солидарност", допълни тя.

Имаме 32 млрд лв. за следващите 7 години. В резултат на вашата отлична работа, на вашите министри, вече 10 млрд. са на разположение на България. Браво на бате Бойко!", завърши Кристалина Георгиева.

Премиерът също изрази радостта си от откриването на Гигинския манастир.

"Прекрасна църква. Започната е да се прави от 1930 година. Помните преди 6 или 7 години се разбираше, че тук има манастир по праха от колите, които се качваха нагоре. Вижте сега как изглежда!", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотна грижа за духовността - орязани пари на музеите, и не само, а и останалите се плащат със закъснение; орязани пари за училищата; никаква организация на културни събития; в Париж на изложбата на тракийските съкровища не е допусната до изказване една от най-големите специалистки по тракология... Да не продължавам с културата, че ми се плаче.Инфраструктура - "Люлин" в ремонт 10 месеца след рязане на лентичката, "Тракия" след Пловдив - на коловози на 11-ия месец, за Дунав мост да не говорим
92
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Щом хвали Бойко Борисов, и то за духовност, не и е наред работата.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Интересен човек сте Вие! Всичко Ви е наред! Чудно с такъв късмет, и на свобода." - просто цитирам.
90
2
 
6
 
! Отговори
andon преди 8 години
otvratitelno
89
3
 
14
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
Умре *** и се появи Кристалина? Духовността ли? Муахахахахахахахахахахахахахахахахаахахаха! Не ама сериозно ли? В какво е помогнал за духовността, искам факти. Защото инфраструктурата, която се разваля след 10 години не помага за духовността, спортната зала, в която повече пеят залязващи сръбски гръцки, турски и български поп-фолк "звезди" отколкото да се играе спорт ли помага на духовността? Санираните панелки ли? С кое наистина е помогнал? Факти ми дайте!
88
4
 
4
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Редиците на тролетариата оредяха драстично!Само 15-20 тролченца се забелязват тук.И то неграмотни.
87
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей Руски прислуги и лакеи в този сайт само,каквото и да се кажа за България ,Европа или САЩ ,плюят,каквото и да се каже за Русия,*** ...,руски марионетки,срам за това ,че се наричате българи,вън от държавата България ,черногледци и предатели....Прочети още на: dnes.bg/world/2015/05/10/moskva-prez-2025-g-vijdam-ne-edin-a-dva-grada.263028
86
6
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 8 години
дрОгарката Сталинка хвали дрОгаря Боко :) Нищо ново под слънцето, да живее тяхната партия-майка БКП! :)))
85
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nakoi da e iskal ot taa florca da se izkazva...march v EC i zabravi za Balgaria..ti ne si balgarka..a prodagna...ai da ne go picha
84
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Garvan garvanu,oko ne vadi...i kakva tochno e gridata mu za duhovnostta..toa umira ot chube i pravi manastiri kato indulgencia...fa ama ne..zachoto ne pravi nicho za blignia si..a Kristalinka s tazi reklama..oche piveche pomaga na naroda da vidi istinata..vas Bog che vi nakage..
83
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
K. Георгиева вън от българия .....каква е тази че ще ни учи как да живеем !нека дойде в България да живее с 350 лв един месец ...идва и почва да ни учи каКВО КЪДЕ КАОГА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ...тя КАКВО НАПРАВИ ЗА бЪЛГАРИЯ...КОЛКО ПАРИ ВНЕСЕ В СТРАНТА ...ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕДНИЯ НАРОД РАБОТЕЩ В чУЖБИНА И НАМЕСЕЦ ВКАРВАЩ В бг ПОНЕ 1 МИЛЯРД ЕВРО ...ДОЛУ ПРЕДАЛ=ТЕЛИТЕ КАТО НЕЯ
82
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Benovska si misli,che po forumite samo ia opliuvat.Ne e taka.Vav forumite rabotiat mnogo trolove,chiato rabota e da opliuvat vseki,koito e na vlast.Ainakvo misleshtite i pisheshtite gi iztrivat.taka che tuk pishat sami sas sebe si
81
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умря *** дето ги хвалеше и затова сами вече си се хвалят. Хайде престанете да се перчите и да хвърчате, че на народа му дойде до гуша от такива като Вас.
80
4
 
27
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
До Анонимен: ,,Да ме извиняват, обаче така и не разбрах каква работа вършат тези еврокомисари?Може ли някой да ми обясни?''МОЖЕ!ВЗЕМАТ едни съвсем ,,скромни'' заплати от близо 40 000 лева на калпак без да смятаме по 120 ? дневни/командировачни когато им се наложи ,,служебни'' пътувания като забележете след изтичане на мандата на някои от еврочиновниците докато хвърлят топа имат привилегиите да пътуват по цял свят заедно със членовете на семействата си напълно безплатно.КЪДЕ Е КОМУНИ- ЗМА,А?
79
2
 
34
 
! Отговори
Владко преди 8 години
По повод на парите от еврофондовете, смятам, че това е много порочна практика. Съзнанието на хората, а и на младите трябва да се концентрира не как да се усвояват средства, а как да се генерират идеи, как да се създават блага чрез идеи и иновации. С тези еврофондове, все едно сме на помощи, все едно не можем да се справим сами. И лошото е, че това формира начин на мислене, който е в тотално грешна посока. А тази Кристалина Георгиева за мен е човек, който само общи приказки говори.
78
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Георгива е предател ! ..Само ни учи как да се държим ...колко време е тая в България ..знае ли как българина жвеее...лесно и е на нея ..акъл да дава
77
3
 
23
 
! Отговори
Владко преди 8 години
Аз не че нещо, но се питам, когато човек е министър-председател, това не е ли свързано с много работа? Не е ли малко странно как Борисов постоянно е по обекти, инспектира, открива и т. н., това нещо е по цял ден, човек би помислил, че не му се стои да работи в кабинета. Най-малкото има поне 2 часа на ден да слага резплюции на важни документи, това кой го прави? Какви стратегии се подготвят и как въобще се работи, защото това е една много отговорна работа? Ако някой може да ми отговори?
76
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Сталинка и Бойко, са за народен съд и в Белене до живот. България загива бе продажни, скоро, скоро ще усетите народната любов, много скоро.
75
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ме извиняват, обаче така и не разбрах каква работа вършат тези еврокомисари?Може ли някой да ми обясни?Предварително благодаря
74
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Георгиева...е анй големият български предател ...като поп Кръстьо е .......говри какво трябва ....а какво те прави за за българия ..НИЩО!!!!Абсолютна лицемерка ...използва факта че е българка за да прокопсва в структурите на ЕС..такива предатели не ни трябват !ВЪН от България

Спонсорирани публикации